- 30 Ocak 2015
- 18.347
- 17.911
- 498
- 29
Amin canım hepinize inşallah valla ben hala inanamyrm :)Cevabn icn cok saol tatlm hosgeldn ve hayrli olsn hayrlsyla darsi bze insallahgebelk oldugunu dusunmuyrm cnku adetme 2hafta kadar var
Bu aralar pek girmysn evetCanım yaaa biraz yogundum bu gün duygularım karma karisik bide buraya bakıp çıkıyorum cevap veremiyorum kusura bakmayin :-* nasılsın canım nerelerddsin?
Ay bikemicm ya kac saatr onatlasiozİnsallah canm hayrlsyla benm muhtemel tarih 26si falan bazen duzensz oluyorm iste bakalm bu ay nlur esm cok takmaya basladi artk dr.da gdemyorz bi sene dolmadan bakmyorlar . sende umutlu ol belki 1hafta yapamadn ama yumurtlama gunune denk gelrsen gorursun o 1haftayi :-D
Ya kayinvalidemdeydk gremdm sn nassn:)Canım yaaa biraz yogundum bu gün duygularım karma karisik bide buraya bakıp çıkıyorum cevap veremiyorum kusura bakmayin :-* nasılsın canım nerelerddsin?
İlknurcum nasıl geçiyor kutlamalar başladı mı ?valla canım bende de böyle seyler oldu adet olcakmsm gibi sürekli belim agrıdı kasıklarımda batmalar oldu ama ikisine birden degil bi birine bi birine hamilelik belirtisiyms :)
Desene öteki aya kaldı umutlarımızYa kayinvalidemdeydk gremdm sn nassn:)
Bu aralar pek girmysn evet
Ya kayinvalidemdeydk gremdm sn nassn:)
Allah buyuktr afedersiniz bu ay anormal derecede fazla akintim var yani bnm normalde yok denecek kadr az olurdu oda adetime yakin 3gundr var ve koyu anlamdm neyn nesi bakalm bu ay km hamis olackDesene öteki aya kaldı umutlarımız
Dogrudr canm dusunmesi ble cok farklyken hamle olmayi dusunemyorm cok guzeldr muhakkakAmin canım hepinize inşallah valla ben hala inanamyrm :)
Yok kurtlma demeylm ya bn esimdwn cok memnunum masallah kaynvalidemin ewi kucuk ya 1oda var bz orda yatioz onlarda salonda bnde rahat edemyrum haliyle esimle zorunlu mesafe koyduk suan ewimizdeyz :) anam ondan kurtulmak isteyen kim:) kurban olrum bn onun mavis gozlerineeeAyy hadi ya Az da olsa kurtuldn mu esinden :)))))))) anladın sen onu
Bnmde iki uc aksam once lahmacun kokmustu huc alakasiz bi yerde hemde koydekilere kac defa sordum yememisler sonra bida gittgmde odaya kokmuodu :) esimin yengeside bekliodu 5yildr hamileyms teyzem kizi dogrdu ablam ikinci bebegine hamile etrafim doldu tasti:)Cok acaip ama suan burnuma acaip bahce domatesi kokuyo :-S
Kuzum bana ne kokular geliyor bir bilsenCok acaip ama suan burnuma acaip bahce domatesi kokuyo :-S
Yok kurtlma demeylm ya bn esimdwn cok memnunum masallah kaynvalidemin ewi kucuk ya 1oda var bz orda yatioz onlarda salonda bnde rahat edemyrum haliyle esimle zorunlu mesafe koyduk suan ewimizdeyz :) anam ondan kurtulmak isteyen kim:) kurban olrum bn onun mavis gozlerineeebn bazen cok birden asiri sinirlenp sinirle bi suru sey solerm o kastettginide ozaman sinirlykeNe yazmstm smdi sarki soluo bna suan iyiyiz :)
Cok acaip ama suan burnuma acaip bahce domatesi kokuyo :-S
Anladm ozman kizmistm bn ona neler diom bu aksam binopuom kiziom bagriom :) alisti bna o :) sizde alisrsiniz :)Anlamamissinnn :)))))))) hane şeyyy rahat bırakmıyordu ya seni :))))
Galiba bi açizz :)) onda kokular gelio :) kebap domates falanYeminle hic yalan yok burnuma kebap kokusu geliyor :))))))
Anladm ozman kizmistm bn ona neler diom bu aksam binopuom kiziom bagriom :) alisti bna o :) sizde alisrsiniz :)
Canımız lahmacun çektiiiiiiiiiBnmde iki uc aksam once lahmacun kokmustu huc alakasiz bi yerde hemde koydekilere kac defa sordum yememisler sonra bida gittgmde odaya kokmuodu :) esimin yengeside bekliodu 5yildr hamileyms teyzem kizi dogrdu ablam ikinci bebegine hamile etrafim doldu tasti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?