• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Oyyy kiyamam ben sana yaaa sen başından beri hissediyorum diyodun :))) neler yaptın cabukkl sokulll anlat bize :)))

Allah razi olsun kuzummm dua et bize insallah. Biz eninde sonunda gidecektir 7 senelik memur kolay kolay bırakmazlar o kadar kısmet boyleymis diyarbakıri seviyorum çok begeniyorum Allahım eslerimizi korusun inşallah
ya tatlım inan bu ay o kadar ümitsizdim ki test yapasım bile yoktu biliyosnz ayaklarımı felan dikmedm 1 saat sonra dusa girdm hatta 2 haftadır ilişkiye bile girmedik korkudan cocuk varsa diye

dünden beri yazışmalara ortak olamadım canlar kusura bakmayın, çalışıyorum,aranıza hoşbuldum. çok mühim günler ve çalışmalardayım,çatladığnı gördük hızla devam ediyoruz kaçımadıysak verimini,adete 10 gün var geri sayımdayım inşallah müjdelerle hepinize yazarım :)
10 gunse az kalmus cnm hadi insallah beklemedeyiz :)
kızlarrrr tercihler açıklandı sonunda :) Berf0o0o Berf0o0o bize Van çıktı, sizinki ??
Hayirli olsun cnm insallah Allah m iyi insanlar cikarsin karsiniza dualarin kabul olsun ginlune gire olsun ins
Kizlarrrrr 5 hafta 4 günlük anneyimmmmm
Ay masallah size ya:) takvimi de gorduk ya hayirli ve saglikli bi evladiniz olsun insallah :)
Canimm bizim diyarbakır çıktı hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim kolaylık versin.
Tatlimmm hayirli olsun insallah, yabanci yer degilmis bak sana, bildigin yer, Rabbim hayirli iyi insanlarla karsilastirsin, icini ferah tut Allah esini de seni de kirusun kuzumn......

10 gunse az kalmus cnm hadi insallah beklemedeyiz :)

Hayirli olsun cnm insallah Allah m iyi insanlar cikarsin karsiniza dualarin kabul olsun ginlune gire olsun ins

Ay masallah size ya:) takvimi de gorduk ya hayirli ve saglikli bi evladiniz olsun insallah :)

Tatlimmm hayirli olsun insallah, yabanci yer degilmis bak sana, bildigin yer, Rabbim hayirli iyi insanlarla karsilastirsin, icini ferah tut Allah esini de seni de kirusun kuzumn......
amin insallah bebegimm :)

Oyyy kiyamam ben sana yaaa sen başından beri hissediyorum diyodun :))) neler yaptın cabukkl sokulll anlat bize :)))

Allah razi olsun kuzummm dua et bize insallah. Biz eninde sonunda gidecektir 7 senelik memur kolay kolay bırakmazlar o kadar kısmet boyleymis diyarbakıri seviyorum çok begeniyorum Allahım eslerimizi korusun inşallah
Bizimkide 7 senelik canim gondermediler yinede vardir bi hayir belki bebisimiz olacak burda dogurup giderm ay Allahim bebis olduda dogurmaya geldi is . Dua etmez miyim canim benim Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin butun hepsinide korusin insaallah . Buarada nedense asilamam tutmadi gibi bi his var icimde moralim bozuluyor :(

Bizimkide 7 senelik canim gondermediler yinede vardir bi hayir belki bebisimiz olacak burda dogurup giderm ay Allahim bebis olduda dogurmaya geldi is . Dua etmez miyim canim benim Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin butun hepsinide korusin insaallah . Buarada nedense asilamam tutmadi gibi bi his var icimde moralim bozuluyor :KK43:
Neden karamsarlaşıyorsun canım iyi düşün şimdiden bozma moralinii bu tutmazsa 2. ye sağlık sıkma kendini :**

acembuselik acembuselik canım vallah o kadar mükemmel insanlar ki eşleri anlatamam sana inşallah iyi insanlarla karsilasiruz tekrar van çok güzel depremden sonraki halini görmedim yada hhatırlamıyorm :)

ELMALI turtam ELMALI turtam Allah razi olsun kuzum yaa Allahım hep ile niyetli insanlarla karsilastirsin sizi de cumlemizi de bizi de korusun inşallah :-*

ElifAhsen02 ElifAhsen02 canım yaa inşallah sen burda hamile kalır goturursun :) neden umutsuzluğa kapildin? Duani esirgeme sürekli dilinde olsun bak ilknurrr22 ilknurrr22 bi dua önerdi onu oku ben senden umitliyim

acembuselik acembuselik canım vallah o kadar mükemmel insanlar ki eşleri anlatamam sana inşallah iyi insanlarla karsilasiruz tekrar van çok güzel depremden sonraki halini görmedim yada hhatırlamıyorm :)

ELMALI turtam ELMALI turtam Allah razi olsun kuzum yaa Allahım hep ile niyetli insanlarla karsilastirsin sizi de cumlemizi de bizi de korusun inşallah :-*

ElifAhsen02 ElifAhsen02 canım yaa inşallah sen burda hamile kalır goturursun :) neden umutsuzluğa kapildin? Duani esirgeme sürekli dilinde olsun bak ilknurrr22 ilknurrr22 bi dua önerdi onu oku ben senden umitliyim
Amin kuzum insallahhhhhhh.......

Yok canim doktor demir hapi vermisti ilk gun cok kanama oldu sonra mide bulantisi basladi yataktan kalkamadim demir hapini ictim o biraz rahatlatti
Normalde adetlerimiz benim de çok sancılı geçer şimdi doktor ağrı kesici kullanmayın lütfen diyor nasıl dayanacağım diye kara kara düşünüyorum.

birlikte gittik hastaneye sabah o uyanmadan kalktm idrar testi yaptm pozitif cıktı hemen uyandırdım oda korkmus bisey oldu sanmıs sabah süpriz yapmstm öyle :KK70:
Ay çok tatlısınız ya Allah'ım yuvanızı mutlu mesut etsin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza ALIN, inşallah.

Bizimkide 7 senelik canim gondermediler yinede vardir bi hayir belki bebisimiz olacak burda dogurup giderm ay Allahim bebis olduda dogurmaya geldi is . Dua etmez miyim canim benim Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin butun hepsinide korusin insaallah . Buarada nedense asilamam tutmadi gibi bi his var icimde moralim bozuluyor :KK43:
Niye moralini bozuyorsun tatlım ya güzel düşün

Hayırlı akşamlar bayanlar konuyu yeni gördümbende 1 yıllık evliyim şuan çocuk sahibi olmaya hazır değiliz ama inşallah allah bbizede nasip eder .
Ben konuya adet düzensizliği ile ilgili karşılaştığmı birşey anlatıcam, kendim soğun kürünü uygulayan biriyim düzensiz adet gören biriyim. bir ay yoğun bir ay az geçer vs vs.
Geçenlerde bir ev oturmasına gittik. Orda duydum bunu tanıdığım insanlar bunlar. Koşmumun kızı 15 yıllık evliydi. çocuğu olmuyordu herşeyi denemişlerdi. Bir gün dışarda otururken bi kadın gelmiş yanına ve ısırganı her gün taze taze kaynatıp aç karnına 21 gün iç sonra dene demiş tekrar. Ve sonucunda şuan kadının 4 çocuğu var. allah bağışlasın. sonrasında biz bunu bir komşuya daha anlattık. oda denedi sonucu pozitif çıktı. Sizde deneyin.

Back