• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Valla bugün bende temzlk yaptm yemek temzlk çamaşır derken aksam oldu

Kız ben halim çok vahim yemin ediyorum ne yapicagimi bilmiyorum :( ne hazırlık var ne temizlik ne kalmak için haber var gitmek için haber var. Simdi halılarını yikattim geldi öylece duruyo tayinler belli olsa hemen evi komple temizler sererim de ramazanda geldi kimse düşünmüyo ya bu nasil iştir :(

Kız ben halim çok vahim yemin ediyorum ne yapicagimi bilmiyorum :KK43: ne hazırlık var ne temizlik ne kalmak için haber var gitmek için haber var. Simdi halılarını yikattim geldi öylece duruyo tayinler belli olsa hemen evi komple temizler sererim de ramazanda geldi kimse düşünmüyo ya bu nasil iştir :KK43:
Ne zaman belli olcakms tatlm bos yere çok temizlik yapıp yorma kendini

Kız ben halim çok vahim yemin ediyorum ne yapicagimi bilmiyorum :( ne hazırlık var ne temizlik ne kalmak için haber var gitmek için haber var. Simdi halılarını yikattim geldi öylece duruyo tayinler belli olsa hemen evi komple temizler sererim de ramazanda geldi kimse düşünmüyo ya bu nasil iştir :(
ne tayini kız hayrdr

İyi bitanem sen nasılsın niye milleti takiyosun çokta tin umrunda olmasın sanki sen hastalanınca onlar mi gelip bakacak onlar mi senin duygularına tercüme olup sana destek verecek niye cekiniyosun milletten vallah kizdim simdi ha :))
ay bitanem oyle deme çok pimpirikli ve dedikoducular. Ve gideceğim yerde staj yapıyolar. Herkese yayacaklar kısırmış diye. O yuzden çekiniyorum

ay bitanem oyle deme çok pimpirikli ve dedikoducular. Ve gideceğim yerde staj yapıyolar. Herkese yayacaklar kısırmış diye. O yuzden çekiniyorum

Ya ne bakiyosun onlara yaa benim 4 sene olmuyor başından beride biliyorlar inan bana igne ucu kadar umrumda olmadı çünkü bana laf atanın başına geleceğinden eminim böyledir boyle devam eder. Seni anlamaları destek olmaları gerekirken kısır diyebilecek insanlarda o zaman bencrde soyleme

Ya ne bakiyosun onlara yaa benim 4 sene olmuyor başından beride biliyorlar inan bana igne ucu kadar umrumda olmadı çünkü bana laf atanın başına geleceğinden eminim böyledir boyle devam eder. Seni anlamaları destek olmaları gerekirken kısır diyebilecek insanlarda o zaman bencrde soyleme
off o kadar içim acıyorki bitanem. Karnımdaki o kut kut duyduğum sesi kaybettim ben. Her hatırladığımda gozyaşlarına boğuluyorum. Rbbim kavuştursun hepimizi yaa

Ne zaman belli olcakms tatlm bos yere çok temizlik yapıp yorma kendini
vallah hic belli değil ne zaman açıklanacağı milleti öyle kandırıp duruyorlar netten bakıp duruyorum su saat diyolar o saati bekliyorum ana birşey yok. Canım vallah iki battaniyeyi kuvvete koyup ezip ezip yikadim belim çok AĞRIDI ama hic bu ay :::)))

Yok canim oldugumu bile hissetmezdim ben kimyasal gebelikten suphelendim

Canım ya zaten yanlış hatirlamiyosam sende kimyasal gebelik gecirmistin yani hafizamda öyle kalmış bence normal değil bi doktora gitseydin keşke parca gibi birşey düşürdün mu?

amin cnm......

Kolay gele bizim gız :))

Hadi insallah cnm :)
Ayyy kolaysa hele gel yardim et :)) şu perdeleri ellerimle yikicam yarına kaldı artik yardim edersin hem :))))

off o kadar içim acıyorki bitanem. Karnımdaki o kut kut duyduğum sesi kaybettim ben. Her hatırladığımda gozyaşlarına boğuluyorum. Rbbim kavuştursun hepimizi yaa

Canım benim yaaa Allahım kavustursun inşallah nasip iste kuzum Allahın takdiri inşallah sağlıklı sından hayirlisindan nasip etsin amiiiinnn

vallah hic belli değil ne zaman açıklanacağı milleti öyle kandırıp duruyorlar netten bakıp duruyorum su saat diyolar o saati bekliyorum ana birşey yok. Canım vallah iki battaniyeyi kuvvete koyup ezip ezip yikadim belim çok AĞRIDI ama hic bu ay :::)))

Canım ya zaten yanlış hatirlamiyosam sende kimyasal gebelik gecirmistin yani hafizamda öyle kalmış bence normal değil bi doktora gitseydin keşke parca gibi birşey düşürdün mu?

Ayyy kolaysa hele gel yardim et :)) şu perdeleri ellerimle yikicam yarına kaldı artik yardim edersin hem :))))
Makinaya sığmıyor muydu canım nye ugrastn o kadar

[QUOTE="avucdolusudua, post: 41326472, member:

Ayyy kolaysa hele gel yardim et :)) şu perdeleri ellerimle yikicam yarına kaldı artik yardim edersin hem :))))[/QUOTE]
Niye elde yikiyon yavrum ya basa cikar mi oyle :)) cok mu buyukler yoksa stor tarzi bise mi :) hade geleyom :)

Back