• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Onu herkes yapar kmsede gelmez yardıma en iyisi kendn yapmak valla benim yükseklik korkm gecen sildm camları annem gelirim ben yaparm diyo kiyamiyorm ona da

Aynen canım yaa :) benimde yükseklik korkum var ikinci kattayim ona rağmen içten siliyorum dışardan su döküp küçük cekecekle cekiyorum napim yapan yok :(

Güzel gibiydi birlikte yaptık zaten tablet canım Bi kapta erit deterjan yerine koy makinanın

Allah razi olsun canımmm yarin eve döner donmez yapicam sana anlaticam :))) yarin kurşunun sertifikasını alicaz hocamiz bize kutlama hazırlamış sabah kahvaltıyi şık bir yerde yapcakmisiz sabah 8 buçuk gibi gidecekmisiz 9 buçuk ta orda oluruz.

Yarin eğer giremezsem kusura bakmayın çanların Hakkınızı helal edin :-* geç saatlerde burda olurum seviliyosunuzz :-* simdi yatmam lazim Allaha emanet olun hayırlı geceler. :KK200::KK24:

vallah hic belli değil ne zaman açıklanacağı milleti öyle kandırıp duruyorlar netten bakıp duruyorum su saat diyolar o saati bekliyorum ana birşey yok. Canım vallah iki battaniyeyi kuvvete koyup ezip ezip yikadim belim çok AĞRIDI ama hic bu ay :::)))

Canım ya zaten yanlış hatirlamiyosam sende kimyasal gebelik gecirmistin yani hafizamda öyle kalmış bence normal değil bi doktora gitseydin keşke parca gibi birşey düşürdün mu?

Ayyy kolaysa hele gel yardim et :)) şu perdeleri ellerimle yikicam yarına kaldı artik yardim edersin hem :))))

Cok fazla kan pihtisi geldi canim normal adetimde de gelir ama bu kez fazla oldu resmen kivrandim

ELMALI turtam ELMALI turtam hic sorma haci kucuklugumden beri beni çağırırlar perde için neymiş boyun uzatmış ben de çok merakliydim uzun boya hemen asmaya gidiyordum :))) simdi Allah eşimden razi olsun o yapio ama kiyamiyorum ona :) bi odaninki ben diğeri o kim yorilursa artık öyle devam ediyoruz :) eşimin sulalesiyle ayni yerde oturdugum halde Allahın hic bir kulu geleyim yardim edeyim demez esimle hep tek yaptık bekar gorumcem var benimle yaşıt gorumcemin kızları var benimle yaşıt kimse tinlamiyo ben de asla cagirmiyorum minnet almak istemyorum :) ama temizlikten hemen sonra gelir yer içer kirletip giderler :))))
Amaan olsun panpacimm kimseye minnetvduyma bu devirde, en iyisini yapiyorsun. Siz ikiniz yetersiniz birbirinize :) sirayla falan olur gider bi sekilde yeterki huzur olsun :-)

Canimm deterjanim zaten ariyel ama İlknur leke cikaricisindan bahsetti perde icin :) beyazları gerçekten çok güzel temizliyo.Battaniyeleri ariyelde beklettim bir kaç saat çok temiz oldu solmadı :)
Hmm anladim kuzummmm eyi o zaman :) ama ben gene de omo derim renkli icin, tercih meselesi tebi, maksat temizlik ;)

Yok canim doktor demir hapi vermisti ilk gun cok kanama oldu sonra mide bulantisi basladi yataktan kalkamadim demir hapini ictim o biraz rahatlatti
Cok gecmis olsun cnm, ne sinavi bilmiyorum ama Allah zihin aciklagi versin, bebis konusunda da gonliunuze gore olsun insallah..

Berf0o0o Berf0o0o gitmis kizlar, giderken de mektup birakmis en kalplisinden :) biz bu satirlari okurken i simdi hangi ruyada olacak ki ;) ben de gidiyorum saat epey oldu, Allah a emanetsiniz.. hayirli geceler olsun.....

Back