• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım benimde bu ay oyledydi dediklerinin aynisi ama 10 gün gecikmeyle geldi :)))

Aynen canım asla kaybetmiyelim Allah büyük inşallah bize de kısmet olur. Ben de çok duydum oyle şeyleri ne bilim nasibimizde olanı yaşıyoruz hayirlisi
İşte banada öyle geliyor gelcek te geç gelcekmiş gibi :) Hayırlısı ya allahım en güzelini yapar ne yaparsa :*
Sen napıosun evdemisin ? Mübarek haziran ayında deli gibi yağmur başladı burda

ELMALI turtam ELMALI turtam balimmmm sen hele ses ver ordaaan :))))
Yettimmmmmmm balimmmmm petegimmmmm:KK200::KK15: (: ne kadaaan muhabbet etmissiniz oyle siz ben yokkene :) bir suru sey kacirmisim okuyunca anladim ;) bu ay cok kisiden umutluyuz anlasilan :) sen artik bi liste taslagi hazirla bence, firdevscansu ile baslayip dolacak gibi gorunuyor, elimizin altina olsun onlardan bol bol dua isteyelim bizim de olsun diye hadi :anneadayı:

test olunca elinde insanın bi yapası geliyo ama bu kadar bekledm yarın sabah ilk idrarla yapcam tutuyorum kendimi korkyrm ama hala :KK43:
Dogrudur tatlim yarini bekle ama korkma, ne geliyorsa Allah tan diyip sabredecegiz. Yoksa da uzulmek yok. Buna kendini de esini de hazirlamaya calis. Nefes aldigimiz surece umut var, Rabnim cok bekletmesin..

Yettimmmmmmm balimmmmm petegimmmmm:KK200::KK15: :-) ne kadaaan muhabbet etmissiniz oyle siz ben yokkene :) bir suru sey kacirmisim okuyunca anladim :KK66: bu ay cok kisiden umutluyuz anlasilan :) sen artik bi liste taslagi hazirla bence, firdevscansu ile baslayip dolacak gibi gorunuyor, elimizin altina olsun onlardan bol bol dua isteyelim bizim de olsun diye hadi :anneadayı:

Hoş geldin sultaneem :anneadayı::KK200: yaaa mantıklı nasil hazırlayabilir im listeyi çok istiyorum yapmayı yaaa :) @ilknurr22 canım az daha sabret sabaha ilk idrarinla yap :)

Dogrudur tatlim yarini bekle ama korkma, ne geliyorsa Allah tan diyip sabredecegiz. Yoksa da uzulmek yok. Buna kendini de esini de hazirlamaya calis. Nefes aldigimiz surece umut var, Rabnim cok bekletmesin..
Amin kimseyi bekletmesin adetim bi kac kere gecikti böyle ama o zaman gecikeceğini biliyodm benm adettten öncede hep göğüslerim siser ama bu sefer hem büyüdü hemde 2 haftadır böyleler bide bu ay farklı seyler oluyo adet agrım basladıgı anda ben adet olurum smdi adet günümden beri agrım var ama gelen giden yok gecen ay dua etmstm bu ayda Allahm hamile degilsem hemen adet oluyum gecikipte ümtlenmeyim diye gecen ay tam gününde saatinde oldm hatta bu ay yok insallah hamileyimdir

Hoş geldin sultaneem :anneadayı::KK200: yaaa mantıklı nasil hazırlayabilir im listeyi çok istiyorum yapmayı yaaa :) @ilknurr22 canım az daha sabret sabaha ilk idrarinla yap :)
Hosgordumm ladyyymmm :) ben simdi bilmiyorum nasil hazirlanir ama yarin bi bakabilirim sana yardimci olurum :) ya da bilen birilerinden destek isteriz cnm tek is o olsun hamisler olsun da ins (:

Amin kimseyi bekletmesin adetim bi kac kere gecikti böyle ama o zaman gecikeceğini biliyodm benm adettten öncede hep göğüslerim siser ama bu sefer hem büyüdü hemde 2 haftadır böyleler bide bu ay farklı seyler oluyo adet agrım basladıgı anda ben adet olurum smdi adet günümden beri agrım var ama gelen giden yok gecen ay dua etmstm bu ayda Allahm hamile degilsem hemen adet oluyum gecikipte ümtlenmeyim diye gecen ay tam gününde saatinde oldm hatta bu ay yok insallah hamileyimdir
Belirtilerin var tatlim ama bazen bunlari psikolojik olarak yasayabiliyoruz. Ins vardie deyip yarini bekleyelim ama yoksa da uzulmek yok soz mu?

sabah idrarimla yapcam canım o kadar beklledm valla beklicem
Vallah çok heycanlandim en az senin kadar :)

Hosgordumm ladyyymmm :) ben simdi bilmiyorum nasil hazirlanir ama yarin bi bakabilirim sana yardimci olurum :) ya da bilen birilerinden destek isteriz cnm tek is o olsun hamisler olsun da ins :-)
Canımsin yaa iyi olur vallah bende bi sordurayim bakalim. He vallah keşke hamislerimjz olsa da listeye gerek yoktu :)))

Back