- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Tebi tebi hamisler bebisler olsun liste eksik kalsin kuzumm :)Vallah çok heycanlandim en az senin kadar :)
Canımsin yaa iyi olur vallah bende bi sordurayim bakalim. He vallah keşke hamislerimjz olsa da listeye gerek yoktu :)))
Vallah çok heycanlandim en az senin kadar :)
Yarin sabah yapar yapmaz yazcam buraya
Canımsin yaa iyi olur vallah bende bi sordurayim bakalim. He vallah keşke hamislerimjz olsa da listeye gerek yoktu :)))
Ben geldimm :) yemek yedim uyudum derken anca oldu:) yarin yaz tebi sonucu buraya bekleriz biz :)Kızlar napysnz sesiniz cikmiyo
Yazcam canım sabah erkenden yapcam valla :) bugün unuttm almayı sonrada is güç derken eşime aldrdm sabahı beklyrm heyecanla sol kasigimda ağrı var bgn evi temzlerkende çok yorldm çok is yapmamama rağmen anlamadm vallaBen geldimm :) yemek yedim uyudum derken anca oldu:) yarin yaz tebi sonucu buraya bekleriz biz :)
Hayırlı haberlerle gelirsin insallahBnde yarın hastaneye gidicem kızlar
inşllh. Umarım tanıdık gormem.. Eşimin akrabaları orda stajda.. Adımı çıkarıcaklarHayırlı haberlerle gelirsin insallah
Ayy hadi innsalah vardir ya canim :)Yazcam canım sabah erkenden yapcam valla :) bugün unuttm almayı sonrada is güç derken eşime aldrdm sabahı beklyrm heyecanla sol kasigimda ağrı var bgn evi temzlerkende çok yorldm çok is yapmamama rağmen anlamadm valla
Guzel haberlerle gelirsin ins cnmBnde yarın hastaneye gidicem kızlar
Milletin lafina bakma caniminşllh. Umarım tanıdık gormem.. Eşimin akrabaları orda stajda.. Adımı çıkarıcaklar((
İnşallah canım valla çok heycanliyim eşim testi alıyorum dedi elim Ayağım titredi resmenAyy hadi innsalah vardir ya canim :)
Cnm ya heyecan normal tabi olacak :) ins cift cizgiyi gormek nasip olur. Cikarsa fotosunu koy buraya :)İnşallah canım valla çok heycanliyim eşim testi alıyorum dedi elim Ayağım titredi resmen
insan uzuluyo oyle demeMilletin lafina bakma canim
inşllh cnmmGuzel haberlerle gelirsin ins cnm
Tamam canım koyarm çıksinda tekCnm ya heyecan normal tabi olacak :) ins cift cizgiyi gormek nasip olur. Cikarsa fotosunu koy buraya :)
Valla bugün bende temzlk yaptm yemek temzlk çamaşır derken aksam olduMerhaba canlaaar napiosunuz ya temizlik yapmaktan buraya giremiyodum giriyodum bakıp çıkıyorum :))
Oylede canım herkes önce kendine baksin bos yere skyrz canimiziinsan uzuluyo oyle deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?