- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Tatlm skma canini bende daha yapcam Vslla korkyrm yapmaya
Canım yaaa seni bekliyoruz yap su testi bi Bismillah hayirlisini ver Rabbim insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlm skma canini bende daha yapcam Vslla korkyrm yapmaya
testi esim alıp getircekte bugn mü yapsam yarın sabahı beklesem bilmyrmCanım yaaa seni bekliyoruz yap su testi bi Bismillah hayirlisini ver Rabbim insallah.
Sizin whatsap grubunuzmu varrrr
inşallah canım ya bekliyoruzkan tahlili yapacam. haber veririm cnm. inşallah vardır bebiş
testi esim alıp getircekte bugn mü yapsam yarın sabahı beklesem bilmyrm
bencede bekleyim sabahı o kadar bekledm daha da bekleysim varCanım bence bu kadar beklemisken sabahı bekle kesin sonucu sabah ilk idrarda belli olurmuş :)
bencede bekleyim sabahı o kadar bekledm daha da bekleysim var
Sabah bende yapıcam regl olmazsammm ilk test belki yanlıştır bir umut içimde :))bencede bekleyim sabahı o kadar bekledm daha da bekleysim var
Sabah bende yapıcam regl olmazsammm ilk test belki yanlıştır bir umut içimde :))
insallah canım yaa hepimize bi an önce nasip etsinAynen canım daha kaliteli bi idrar olur :))) kesin sonuç o zaman çıkar Allahım duamizi kabul eyle hayirlisiyla ya Rabbii Bir suru hamis haberleri alalim
hasta olana kadar bi umut olsun icindeSabah bende yapıcam regl olmazsammm ilk test belki yanlıştır bir umut içimde :))
Ya işin enteresan tarafı sancım da yok denebilecek kadar az ara ara gelip gidiyor sabah kalktığımda biraz acıyor. onun dışında hiç bir belirtim yok göğüslerimin ucu hafif hassaslaştı sadece regl dede oluyor zaten o anlamadım gitti kızçelerimTestler çok yanıltıcı olabiliyor canım firdevscansu ilk testi silik çıkmıştı ikincisi negatifti ama bildiğin gibi hamis iste :) boyle çok örnekler var kuzum sabah ilk idrar en onemlisi
benmde belirtim cok insallah hamilelik vardr yaaYa işin enteresan tarafı sancım da yok denebilecek kadar az ara ara gelip gidiyor sabah kalktığımda biraz acıyor. onun dışında hiç bir belirtim yok göğüslerimin ucu hafif hassaslaştı sadece regl dede oluyor zaten o anlamadım gitti kızçelerim
yok tatlım daha vermedm müjdeyi yarn sabah yapyrm artk kesnİlknur müjdemizi verdin mi kız
Ama benim belirtim yok canm o yüzden bi tuhaflık var :Sbenmde belirtim cok insallah hamilelik vardr yaa
anladm canm yinede moralini bozma ben burda okyrm o kadar cok yazan olms ki hic hamilelik belirtim olmadı dye yinede bekleAma benim belirtim yok canm o yüzden bi tuhaflık var :S
Umut fakirin ekmeğidir napayım bekliyoruz mecburen ama sanmıyorum hamile olduğumu inşallah önümüzdeki aylar :)) UMUTTTTT :* Senin var gibi ama sabah ilk işin yazmak olsun merak içindeyiz hepimizanladm canm yinede moralini bozma ben burda okyrm o kadar cok yazan olms ki hic hamilelik belirtim olmadı dye yinede bekle
Canım benimde bu ay oyledydi dediklerinin aynisi ama 10 gün gecikmeyle geldi :)))Ya işin enteresan tarafı sancım da yok denebilecek kadar az ara ara gelip gidiyor sabah kalktığımda biraz acıyor. onun dışında hiç bir belirtim yok göğüslerimin ucu hafif hassaslaştı sadece regl dede oluyor zaten o anlamadım gitti kızçelerim
Aynen canım asla kaybetmiyelim Allah büyük inşallah bize de kısmet olur. Ben de çok duydum oyle şeyleri ne bilim nasibimizde olanı yaşıyoruz hayirlisi="ilknurrr22, post: 41320282, member: 656601"]kızlar size bisey anlatcam benm bi arkadasım var hamile oldgnu 2 bucuk ay sonra ögrenms 2 ay boyunca adet olmus ama 2-3 gün geckme ile test yapms negatif ckms hatta kan testinede gtms ordada negatf ckms bi gün gece rahatszlasms acile gitmsler ordda ögrenms o yuzden umudumuzu kaybetmeyelm
aynen hayrlısı olsn herseyinCanım benimde bu ay oyledydi dediklerinin aynisi ama 10 gün gecikmeyle geldi :)))
Aynen canım asla kaybetmiyelim Allah büyük inşallah bize de kısmet olur. Ben de çok duydum oyle şeyleri ne bilim nasibimizde olanı yaşıyoruz hayirlisi