- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Meme damarların daha belirgin mihemde bayaa adet olcagım zamanda siser hep ama smdi büyüdüler bide ucları cok acıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meme damarların daha belirgin mihemde bayaa adet olcagım zamanda siser hep ama smdi büyüdüler bide ucları cok acıyo
ay öyle olanlar var yaa bazılarıda hemen hamile kalıyoBiz çok mu talihsizlik yaşıyoruz acep geçen bir arkadaşım evde yaptı 1 hafta kala çıktı idrarında
ona hic dkkat etmedmMeme damarların daha belirgin mi
Evet Şanslı tazeleray öyle olanlar var yaa bazılarıda hemen hamile kalıyo
ona hic dkkat etmedm[/QUOTE. Bence test yap bak beklteme
sabah erken kalkyrm uykm cok varda bugn ama 3 saate yakın uyudum öglen dahada uyuyasım vardı ben sana belirtilerimi yazıyım kasıklarıma igne batıyo gibi olyo geciyo belim agrıyo hasta olcakmsm gibi gögüslerim sertlesti ve büyüdü ucları acıyo bacaklarım agryoBelirgin bir uyku halin Var mı?
Kuzum sen büyük ihtimal hamişsindir yaaaaaaaa
ay canım insallah yaa isteyen herkesin olur insallah bekletmeden daha 1 senelik evliyiz ama cok istyorz yaa
Maşallah size , Sıradaki bebiş ilknuraaaaa gidiyor kızlarrrrrrray canım insallah yaa isteyen herkesin olur insallah bekletmeden daha 1 senelik evliyiz ama cok istyorz yaa
bu kadar ümitlendm hüsrana ugramam insallah :)Maşallah size , Sıradaki bebiş ilknuraaaaa gidiyor kızlarrrrrrr
İnşallah kuzum inşallah sen dikkat et kendine amabu kadar ümitlendm hüsrana ugramam insallah :)
ediyorum canm insallah pazartesi yapıp söylicem sonucu güzel bi haber olur umarumİnşallah kuzum inşallah sen dikkat et kendine ama
Sonuç ne olursa olsun geciken adetler bedeninde bebiş için hazırlık OLDUĞUNU gösterirmişediyorum canm insallah pazartesi yapıp söylicem sonucu güzel bi haber olur umarum
bi gelemedi bebiş kac aydır insan sanıyo ki korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalcaksn ama öyle olmyomsSonuç ne olursa olsun geciken adetler bedeninde bebiş için hazırlık OLDUĞUNU gösterirmiş
Aynen ya ben de öyle sanıyordum ama Şubat'tan beri bekliyorum öncesi de var ama Şubat'tan beri doktora gidip geliyorum yok yumurta takibi yok ultrason ilaçlar kan ver sonuç al vs vs vs yoruldum millet evleniyor hop gebe ya da kazara oldu diyenler yok mu Allah'ım nispet mi bubi gelemedi bebiş kac aydır insan sanıyo ki korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalcaksn ama öyle olmyoms
Aynen öyle vallaAynen ya ben de öyle sanıyordum ama Şubat'tan beri bekliyorum öncesi de var ama Şubat'tan beri doktora gidip geliyorum yok yumurta takibi yok ultrason ilaçlar kan ver sonuç al vs vs vs yoruldum millet evleniyor hop gebe ya da kazara oldu diyenler yok mu Allah'ım nispet mi bu