• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Belirgin bir uyku halin Var mı?
sabah erken kalkyrm uykm cok varda bugn ama 3 saate yakın uyudum öglen dahada uyuyasım vardı ben sana belirtilerimi yazıyım kasıklarıma igne batıyo gibi olyo geciyo belim agrıyo hasta olcakmsm gibi gögüslerim sertlesti ve büyüdü ucları acıyo bacaklarım agryo

bi gelemedi bebiş kac aydır insan sanıyo ki korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalcaksn ama öyle olmyoms
Aynen ya ben de öyle sanıyordum ama Şubat'tan beri bekliyorum öncesi de var ama Şubat'tan beri doktora gidip geliyorum yok yumurta takibi yok ultrason ilaçlar kan ver sonuç al vs vs vs yoruldum millet evleniyor hop gebe ya da kazara oldu diyenler yok mu Allah'ım nispet mi bu

Aynen ya ben de öyle sanıyordum ama Şubat'tan beri bekliyorum öncesi de var ama Şubat'tan beri doktora gidip geliyorum yok yumurta takibi yok ultrason ilaçlar kan ver sonuç al vs vs vs yoruldum millet evleniyor hop gebe ya da kazara oldu diyenler yok mu Allah'ım nispet mi bu
Aynen öyle valla

Back