- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
teşekkür ederim canım. her ay yaşımız kaç olursa olsun mutlaka boyun hizasından memelere doğru ve koltuk altları dahil dikey yönde kendimizi muayene etmeliyiz.Gecmis olsun canim. Insan iste basa gelince daha iyi anliyoruz, zamaninda onemsemek gerek..
Ben aklima geldikce yapiyorum cnm. Bazen ayda birdenfazla oluyirdur belki. Nasil yapilacagi konusunda bir video izlemistim. Herkes yapmali, ogrenmeli..teşekkür ederim canım. her ay yaşımız kaç olursa olsun mutlaka boyun hizasından memelere doğru ve koltuk altları dahil dikey yönde kendimizi muayene etmeliyiz.
Ay canim hadi hayirli olsun. Bol bol dua et artik insallah guzel haber gelir, beklemek zor olacak belku simdi 15 gun kim bilir ne kadar uzun gelecek ama olsun beklenen cok guzel ya ona deger. Allah im insallah turar da yuzunuz guler insallah ama insallah :)Kizlar asilamami oldumda geldim sonu hayir olsun simdi onbes gun bekleme suresindeyim insaallah olumlu sonic aliriz hayirlisindan
saol canım inşaallahh cümlemizin yüzünü güldürür rabbimmAy canim hadi hayirli olsun. Bol bol dua et artik insallah guzel haber gelir, beklemek zor olacak belku simdi 15 gun kim bilir ne kadar uzun gelecek ama olsun beklenen cok guzel ya ona deger. Allah im insallah turar da yuzunuz guler insallah ama insallah :)
canım haydi hayırlı olsun. umarız bize güzel haberlerini veririsin. ama diğer ihtimali de düşünelim arada ki allah korusun ama olumsuz bir neticede yıkılmayalım. böyle bir olumsuzluğu hatırlattığım için bana kırılma lütfen.Kizlar asilamami oldumda geldim sonu hayir olsun simdi onbes gun bekleme suresindeyim insaallah olumlu sonic aliriz hayirlisindan
canımmm kırılmak olur mu zaten ben en çok kendimi olumsuz fikre alıştırıyorum ki eğer öyle bi durum olursa yıkılmamayım diye . nasipte ne varsa onu yaşıycaz rabbim hayırlısını nasip etsin inşaalah. yok canım ağrın olabilir dedi dayanamadığın seviyeye gelirse hastaneye gel dedi . onun dışında karnın şişebilir dedi inş olmaz öyle bişey..dinlen yat demedi ama en dikkat edicem tabicanım haydi hayırlı olsun. umarız bize güzel haberlerini veririsin. ama diğer ihtimali de düşünelim arada ki allah korusun ama olumsuz bir neticede yıkılmayalım. böyle bir olumsuzluğu hatırlattığım için bana kırılma lütfen.
yapman gereken özel bişeyler var mı. doktorun uyarmıştır muhakkak gönlünü ferah tut, temizliği vesaireyi bırak ye iç dinlen keyfine bak kuzum.
Eskisi gibi degil di mi :)yok yok valla bu topiğe nazar değdi
evet hemde hiç valla kızlar uğramıyor artıkEskisi gibi degil di mi :)
Aşk olsun ben varim ya ben hep burda sayilirim amaevet hemde hiç valla kızlar uğramıyor artık
canım sen ayrı diğerlerini kastettiim yoksa topiğe sahip çıkan bi sesnsin şimdiAşk olsun ben varim ya ben hep burda sayilirim ama
Ayy canimsinn sagolasin :))canım sen ayrı diğerlerini kastettiim yoksa topiğe sahip çıkan bi sesnsin şimdi
Kızlar ben bildirim almamısim hiç konusmlarinizin şimdi girince gordumAşk olsun ben varim ya ben hep burda sayilirim ama
Cnm cok konuya bakinca bildirim grlmiyo galiba, konu bazinda bildirim sinirli sanirsam :sKızlar ben bildirim almamısim hiç konusmlarinizin şimdi girince gordum
Olurmu kız bildirim gelmiş banaevet hemde hiç valla kızlar uğramıyor artık
Kuzum valla gelmemiş bende nie bu kadar sessizsinz die baktım yazışma var bende bildirim yokOlurmu kız bildirim gelmiş bana
Aa onDan ozaman bi ayrı konu yada bakiyomCnm cok konuya bakinca bildirim grlmiyo galiba, konu bazinda bildirim sinirli sanirsam :s
Iki ya da ucten fazla bakinca digerlerinden gelmemeye bssliyo :) ben de fark edince cozmeye calistim sanirim oyleAa onDan ozaman bi ayrı konu yada bakiyom
Aynen canim sanirim bugun dondu o kontrole gitmis olmasi lazim adetinin ikinci gunu cunku gelsede bilgilendirse bizleriAyy canimsinn sagolasin :))Berf0o0o tatilde oldugu icin elimden grldigince yapmaya calisiyorum biseler, gelince devam eder kaldigi yerden tatlişımiz :) bi de onun da aşilama var ya ikinizi bir beklicez artik insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?