19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

teşekkür ederim canım. her ay yaşımız kaç olursa olsun mutlaka boyun hizasından memelere doğru ve koltuk altları dahil dikey yönde kendimizi muayene etmeliyiz.
Ben aklima geldikce yapiyorum cnm. Bazen ayda birdenfazla oluyirdur belki. Nasil yapilacagi konusunda bir video izlemistim. Herkes yapmali, ogrenmeli..

Kizlar asilamami oldumda geldim sonu hayir olsun simdi onbes gun bekleme suresindeyim insaallah olumlu sonic aliriz hayirlisindan
Ay canim hadi hayirli olsun. Bol bol dua et artik insallah guzel haber gelir, beklemek zor olacak belku simdi 15 gun kim bilir ne kadar uzun gelecek ama olsun beklenen cok guzel ya ona deger. Allah im insallah turar da yuzunuz guler insallah ama insallah :)

saol canım inşaallahh cümlemizin yüzünü güldürür rabbimm

Kizlar asilamami oldumda geldim sonu hayir olsun simdi onbes gun bekleme suresindeyim insaallah olumlu sonic aliriz hayirlisindan
canım haydi hayırlı olsun. umarız bize güzel haberlerini veririsin. ama diğer ihtimali de düşünelim arada ki allah korusun ama olumsuz bir neticede yıkılmayalım. böyle bir olumsuzluğu hatırlattığım için bana kırılma lütfen.
yapman gereken özel bişeyler var mı. doktorun uyarmıştır muhakkak gönlünü ferah tut, temizliği vesaireyi bırak ye iç dinlen keyfine bak kuzum.

canımmm kırılmak olur mu zaten ben en çok kendimi olumsuz fikre alıştırıyorum ki eğer öyle bi durum olursa yıkılmamayım diye . nasipte ne varsa onu yaşıycaz rabbim hayırlısını nasip etsin inşaalah. yok canım ağrın olabilir dedi dayanamadığın seviyeye gelirse hastaneye gel dedi . onun dışında karnın şişebilir dedi inş olmaz öyle bişey..dinlen yat demedi ama en dikkat edicem tabi

canım sen ayrı diğerlerini kastettiim yoksa topiğe sahip çıkan bi sesnsin şimdi
Ayy canimsinn sagolasin :)) Berf0o0o tatilde oldugu icin elimden grldigince yapmaya calisiyorum biseler, gelince devam eder kaldigi yerden tatlişımiz :) bi de onun da aşilama var ya ikinizi bir beklicez artik insallah :)

Ayy canimsinn sagolasin :)) Berf0o0o tatilde oldugu icin elimden grldigince yapmaya calisiyorum biseler, gelince devam eder kaldigi yerden tatlişımiz :) bi de onun da aşilama var ya ikinizi bir beklicez artik insallah :)
Aynen canim sanirim bugun dondu o kontrole gitmis olmasi lazim adetinin ikinci gunu cunku gelsede bilgilendirse bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…