- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tazecik gelinEvet canım yeni evliyim daha.
bu ay benim de sol tarafta muhtemelen bu günlerdeAslinda hesaplamadim ama anliyorum. Yumurta takibimi yaptim bu ay mesela sol tarafta sira. Yumurtlama zamani akintiyi fark ediyorum ve hangi tarafsa oraya hafif bi agri giriyor.
Hiç duymadım canım regl ne zaman hamiş olabilirmisin ki acaba ?kızlar göbek deliğimin yanında bir parmak büyüklüğünde bir ağrı var karnımı şişirince daha çok acıyor başına gelen var mı neden olabilir
Hiç duymadım canım regl ne zaman hamiş olabilirmisin ki acaba ?
Hehe :)bu ay benim de sol tarafta muhtemelen bu günlerde
Bk dualarin bosaHayırlı geceler millet sizi cooook özledim çok ta kiskandim gerçekten çok konusmussunuz bensiz yetisemedim hic birine. Yarin gece istanbula dönüş yapıyorum döner dönmez sizinle vakit geçirmeye devam edicem desteklerinize dualariniza ihtiyacımız var İyiki varsiniz
Bu arada bu sabah 10 gün geciken kırmızılar geldi :) hem de tam zamanında geldi doktorla rndevum bi dahaki aya sarkmamis oldu :) çok sevindim.
Çok sancim var ya buradaki hastanedeki doktor ve hemsirelerden nefret ettim şikayet edeceğim bi yer olsa da şikayet etsem
Canım ben nazarnurla karıştırdım seni:)) o aşılama olacak sandım k.bakmayın yaaKizlaaarr gunaydin bana dua edin ne olur birazdan gidicez hastaneye hic hesapta olmayan biseydi doktor belki panik yapmamayayim diye soylemedi bu asilamayi . İnsaallah hayirla sonuclanir
Eveet daha dalımdan yeni koparılmış çiçeğim burnumda tazeciik gelinim ben :)tazecik gelin
Gunes mi :) ben gunesten kacamiyorum ki antalya da bugun mesela 1 saat voleybol oynadim nasil iyi mikızlar bugün d vitaminimi ölçtürdüm, 8. 52 çıktı. oldukça düşük yarın sonucumu hekime göstereceğim tabi onun yorumu daha doğru olur. Türkiye'deki kadınlarda d vitamini genelde düşük olurmuş. güneş memleketinde güneşe çıkmamaya özen gösteriyoruz diye
çok iyi etmişsin canım, ben annem meme kanseri olunca anladım ne kadar mühim olduğunu!Gunes mi :) ben gunesten kacamiyorum ki antalya da bugun mesela 1 saat voleybol oynadim nasil iyi mi
Gecmis olsun canim. Insan iste basa gelince daha iyi anliyoruz, zamaninda onemsemek gerek..çok iyi etmişsin canım, ben annem meme kanseri olunca anladım ne kadar mühim olduğunu!