- 29 Mayıs 2015
- 200
- 1.227
- 63
- 30
Bu günlerin tadını çıkar derim tatlım ben 1,5 senedir evliyimbu aydan hiç çıkmayalım o halde şuanda dondurma almaya yollamış biri olarak muttttluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu günlerin tadını çıkar derim tatlım ben 1,5 senedir evliyimbu aydan hiç çıkmayalım o halde şuanda dondurma almaya yollamış biri olarak muttttluyum
Aaa nasil kesfettiniz burayi hemen :) ben ikiyillik evliyim iki ay oncesine kadar yani cocuk dusunediye kadar bilmiyordum hicDaha çok yeni cicim aylari
Bu günlerin tadını çıkar derim tatlım ben 1,5 senedir evliyim
Canim ben ilk evlendiğm ay keşfettim ama yeni üye oldumAaa nasil kesfettiniz burayi hemen :) ben ikiyillik evliyim iki ay oncesine kadar yani cocuk dusunediye kadar bilmiyordum hic
SAOL canım senin de hayırlı olsun )hayırlı olsun canım :)
Canim ben ilk evlendiğm ay keşfettim ama yeni üye oldum
Aynen aynen ışık hızı maşallahHmm anladim cnm o da guzeeeel @edaca3 daha hizli cikti ama
Masallah onaAynen aynen ışık hızı maşallah
Hmm anladim cnm o da guzeeeel @edaca3 daha hizli cikti ama
Oo sen baya hakimsin buralara cnm :) Allah hayirli slicilar cikarsin karsina diyim o zsman :)ben daha önce biliyordum hastalıklara falan buradan bakıyordum ama üye değildim vakit geçiremem zaten diye .Şuanda ankaraya evlenip geldim can sıkıntısından üye oldum takip ediyorum keyifliymiş gerçekten şimdide çok fazla giyilmemiş ayakkabım eşyalarım zayıflarım belki düşüncesiyle aldığım kıyafetler var onların satışı için girdim ama henüz eklemedim :)))))
Oo sen baya hakimsin buralara cnm :) Allah hayirli slicilar cikarsin karsina diyim o zsman :)
Dogru diyorsun oule tabi ama ben vakit bulamiyorum isten gucten :) ben de orda kendimi kesfediyorum diyebilirimkadınların hakim olamadığı birşey mi var .Aşk olsun keşfet kendini sende de vardır birşeyler :)))
Dogru diyorsun oule tabi ama ben vakit bulamiyorum isten gucten :) ben de orda kendimi kesfediyorum diyebilirim
Haklısın canım sağol desteğin içinsıkma canını sakın BU ay olmadıysa bi daha ki ay var
Amin canım benim sağol inşallah dualarimdasiniz tanımasam da her daim..Cnm uzulmek yok. Stres yok. Hayirlisi olsun insallah. Yeni ay var olur Allah in izniyle. Hem bak ramazan grliyor. Stres yapmaki bebis annesine tutunsun insallah..
Alah raziolsun cnm..Amin canım benim sağol inşallah dualarimdasiniz tanımasam da her daim..
Senden de canım..Alah raziolsun cnm..