• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Hmm anladim cnm o da guzeeeel :-) @edaca3 daha hizli cikti ama :KK66:

ben daha önce biliyordum hastalıklara falan buradan bakıyordum ama üye değildim vakit geçiremem zaten diye .Şuanda ankaraya evlenip geldim can sıkıntısından üye oldum takip ediyorum keyifliymiş gerçekten şimdide çok fazla giyilmemiş ayakkabım eşyalarım zayıflarım belki düşüncesiyle aldığım kıyafetler var onların satışı için girdim ama henüz eklemedim :)))))

ben daha önce biliyordum hastalıklara falan buradan bakıyordum ama üye değildim vakit geçiremem zaten diye .Şuanda ankaraya evlenip geldim can sıkıntısından üye oldum takip ediyorum keyifliymiş gerçekten şimdide çok fazla giyilmemiş ayakkabım eşyalarım zayıflarım belki düşüncesiyle aldığım kıyafetler var onların satışı için girdim ama henüz eklemedim :)))))
Oo sen baya hakimsin buralara cnm :) Allah hayirli slicilar cikarsin karsina diyim o zsman :)

Hayırlı geceler millet sizi cooook özledim çok ta kiskandim gerçekten :( çok konusmussunuz bensiz yetisemedim hic birine. Yarin gece istanbula dönüş yapıyorum döner dönmez sizinle vakit geçirmeye devam edicem desteklerinize dualariniza ihtiyacımız var İyiki varsiniz :KK200::KK15:

Bu arada bu sabah 10 gün geciken kırmızılar geldi :) hem de tam zamanında geldi doktorla rndevum bi dahaki aya sarkmamis oldu :) çok sevindim.

Çok sancim var ya buradaki hastanedeki doktor ve hemsirelerden nefret ettim şikayet edeceğim bi yer olsa da şikayet etsem :63:

Back