- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevapla'yı işaretlemeniz gerekiyor. Ben de yeni sayılırımçoklu alıntıyı mı işaretleyip cevaplamam lazım cevaplayı mı tıklayıp yazmam lazım :) ben çok yeniyim biraz yardımcı olur musun :)
Teşekkür ederim, alıntı olmadan yazdığınızda karşı tarafa bildirim gitmiyor, haberiniz olsun
Evet şu an doğru yoldasınızcevaplamı yapmam lazım :) çoklu alıntı nedir onu mu tıklamam lazım yardımcı olurmusunuz :)
Evet şu an doğru yoldasınız
Cevapla yeterli sizin için..
Canim akinti var kokusuz ise rahat ol eğer koku var ise enfeksiyonun vardir@nazarnur Canım benden az önce sıvı gelmiş ıslaklık hissettim adetime daha var ama adet oldum sandıım ne olduğunu anlamadım ara ara kasıklarımda ağrı oluyor sanki adetimin ilk günündeymişim gibi. Neden böyle oldu acaba ?
Rica ederim, sizin durumunuz nedir? Bebiş var mı??Çok teşekkür ederim :) yardım için
:))) eşimleNeyle :)
Canim nisey sorucam ben sana :) adet olmus diyorsun ya hani, ustune gorme gibi mi normal adet gibi mi? Tam biliyor musun durumu :) birazcik meram ettim :)yakınlarımda hamileliğinin üstüne birkez adet olanlar olduğu için ilk yazımda çevremde olduğunu söyledim he senin şüphe duyduğun bir gebelik yok regl sonrası kanamadan bahsediyordun sanırım...
yok canım 1 aylık evliyim ben :)Rica ederim, sizin durumunuz nedir? Bebiş var mı??
Canim nisey sorucam ben sana :) adet olmus diyorsun ya hani, ustune gorme gibi mi normal adet gibi mi? Tam biliyor musun durumu :) birazcik meram ettim :)
Oo allah mesud etsin o zaman, daha çok yeniymişyok canım 1 aylık evliyim ben :)
Hmm.. tesekkur ederim cevabiniz icin :)üstüne görme gibi :)
Oo allah mesud etsin o zaman, daha çok yeniymiş
Darisi hepicigimizin basinarica ederim :) darısı başınıza
rica ederim darısı başınıza :)Hmm.. tesekkur ederim cevabiniz icin :)
Cevaplari karistirdim biraz kusura bakmayinrica ederim darısı başınıza :)
Daha çok yeni cicim aylariyok canım 1 aylık evliyim ben :)
Daha çok yeni cicim aylari