Neyle :)Iyi canım ugrasiyoz ıste
Aynı bende tek başımayımm valla çok sıkılıyorummben bugün annemgile gittim kaç gündür evdeyim tek basıma sıkıntıdan patlıyorum
İyi yapmışsın canıımmBammmmmm guuuuuummmmmm boooommmmm taaaaaak çaaaaaaaat :)
topik sessizmis alin size ses yaptim, cok fena ses yaparim sekerler
yumurtlama gününde olabilirsin canım bende aynen öyle oluyorum gün içinde sürekli iç çamasırı değiştiriyorum yumurtlama günlerimde adetine kaç gün varnazarnur Canım benden az önce sıvı gelmiş ıslaklık hissettim adetime daha var ama adet oldum sandıım ne olduğunu anlamadım ara ara kasıklarımda ağrı oluyor sanki adetimin ilk günündeymişim gibi. Neden böyle oldu acaba ?
ağzın bal yesin emiiiiİyi yapmışsın canıımmBu topik gerçekten çok güzel ya burayı sevdiimm inşallah hepimiz birgün hamişş oluruuuuzz yaaa :)
Akıntı değilde sıvı böyle şeffaf canım öyle mi oluyor adetim az kaldı bi hafta kkdar belki ben hesaplayamadim karıştı çünkü :)yumurtlama gününde olabilirsin canım bende aynen öyle oluyorum gün içinde sürekli iç çamasırı değiştiriyorum yumurtlama günlerimde adetine kaç gün var
kıvamı hafif katı ise yumurtlama günün baslamış oluyo sıvılaştıkça yumurtlama sonlanmış anlamına geliyo bi anda iç çamasırın ıslanıyo regl oldum sanıyosun kasık ve bel ağrıları çok oluyo.... ama tabi belirtide olabilir net konusamıyorum su anda inşallaahhh hamiş olursun bu ayAkıntı değilde sıvı böyle şeffaf canım öyle mi oluyor adetim az kaldı bi hafta kkdar belki ben hesaplayamadim karıştı çünkü :)
Insallah canım benim inşallah :)kıvamı hafif katı ise yumurtlama günün baslamış oluyo sıvılaştıkça yumurtlama sonlanmış anlamına geliyo bi anda iç çamasırın ıslanıyo regl oldum sanıyosun kasık ve bel ağrıları çok oluyo.... ama tabi belirtide olabilir net konusamıyorum su anda inşallaahhh hamiş olursun bu ay
ben artık düşünmüyorum bile gelecegi varsa gelir keratanın :) ne yapalım yani :) gelmeden bi dert gelecek gazıydı pişiğiydi ağlamasıydı uykusuzluğuydu alınıp verilemeyen kilolarıydı süt emmez niye emmiyo kilo almaz niye almıyo eşimin ilgisi azaldı neden gezmeye gidemiyorum eşimle kendime bakamıyorum stersten kilo alıyorum .....daha birsürü sey :) tabikide sikayet etmiyorum ama bunları düşünüp aklımdan atıyorum artık yavas yavas :) böyle düşünenler hep hamile kaldı çevremde bende beynimi yönetiyorum artık bu düşünceleri sokabilmek içinInsallah canım benim inşallah :)
Insallah canim sen de iyi ki buradasin, guzel haverlerimizi burda pylasiriz insallahİyi yapmışsın canıımmBu topik gerçekten çok güzel ya burayı sevdiimm inşallah hepimiz birgün hamişş oluruuuuzz yaaa :)
Haklısın canım iyi yapıyorsun ya ben de düşünmüyordum ama eşim beni gaza getirdi şimdi istiyorum çok düşünmüyordum diyorum üstüne düşersem olmazsa diye korkuyordum hala aynı düşüncedeyim inşallah inşallah kısa zamanda olur isteyen herkesin. Allah geçte koymasın güçte..ben
ben artık düşünmüyorum bile gelecegi varsa gelir keratanın :) ne yapalım yani :) gelmeden bi dert gelecek gazıydı pişiğiydi ağlamasıydı uykusuzluğuydu alınıp verilemeyen kilolarıydı süt emmez niye emmiyo kilo almaz niye almıyo eşimin ilgisi azaldı neden gezmeye gidemiyorum eşimle kendime bakamıyorum stersten kilo alıyorum .....daha birsürü sey :) tabikide sikayet etmiyorum ama bunları düşünüp aklımdan atıyorum artık yavas yavas :) böyle düşünenler hep hamile kaldı çevremde bende beynimi yönetiyorum artık bu düşünceleri sokabilmek içinböylede deneyecem sansımı
Canım çok kötüyüm şuan hasta oldumben
ben artık düşünmüyorum bile gelecegi varsa gelir keratanın :) ne yapalım yani :) gelmeden bi dert gelecek gazıydı pişiğiydi ağlamasıydı uykusuzluğuydu alınıp verilemeyen kilolarıydı süt emmez niye emmiyo kilo almaz niye almıyo eşimin ilgisi azaldı neden gezmeye gidemiyorum eşimle kendime bakamıyorum stersten kilo alıyorum .....daha birsürü sey :) tabikide sikayet etmiyorum ama bunları düşünüp aklımdan atıyorum artık yavas yavas :) böyle düşünenler hep hamile kaldı çevremde bende beynimi yönetiyorum artık bu düşünceleri sokabilmek içinböylede deneyecem sansımı
sıkma canını sakın BU ay olmadıysa bi daha ki ay varCanım çok kötüyüm şuan hasta oldum
Cnm uzulmek yok. Stres yok. Hayirlisi olsun insallah. Yeni ay var olur Allah in izniyle. Hem bak ramazan grliyor. Stres yapmaki bebis annesine tutunsun insallah..Canım çok kötüyüm şuan hasta oldum
Ben mi? Allah korusun canım, geçen ay gecikti test yaptım negatif. Bu ay regl oldum, hamile olsam nasıl regl olabilir ki, ayrıca regl bittikten bir hafta sonra filan başladı ara kanama..hamile olup düşük yapmış olabilir misin?
Ben mi? Allah korusun canım, geçen ay gecikti test yaptım negatif. Bu ay regl oldum, hamile olsam nasıl regl olabilir ki, ayrıca regl bittikten bir hafta sonra filan başladı ara kanama..
Evet regl sonrası ara kanama. Çok yaşamadığım bir durum olduğu için sebebi ne diye merak ettim, baktım forumda bazısı yumurtlama zamanı kanama olur diyor bazısı pko'dan kaynaklı diyor. Ki pko hastasıyım..yakınlarımda hamileliğinin üstüne birkez adet olanlar olduğu için ilk yazımda çevremde olduğunu söyledim he senin şüphe duyduğun bir gebelik yok regl sonrası kanamadan bahsediyordun sanırım...
Teşekkür ederim, alıntı olmadan yazdığınızda karşı tarafa bildirim gitmiyor, haberiniz olsunbu arada geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?