- 29 Mayıs 2015
- 200
- 1.227
- 63
- 30
Hahaha bende veri bakim :)))))yarın eşim tekrar test verecek spermogram testi ilki bozuk çıkmış dedi doktor burda halil
spermlere doping veriyomuş :) ben aldım bi kaç tane sabah aksam yedirecem
hoş geldin canısıııııııSelaamm bende geldim kiiiiii :)
Aynen belki musait deildrhe yaa o hiç giremiyo neden acaba merak ediyorum onu nasıl iyi mi
Hoşgeldin :))Selaamm bende geldim kiiiiii :)
ver ver :) en fazla enerji toplar uyku tutmaz :) ben çakşir suyunu keçiboynuzu kürünü cevizi kuruyemişi veriyom günlük çocuk uyuyamıyo artık :) o enerjiyle koşmaya baslasa sehrin etrafını sabaha kadar bes kere döner herhaldeHahaha bende veri bakim :)))))
Oo Kıyamam bitanem sana olsun bi daha ki ay temel atarsınızyarın eşim tekrar spermogram verecek gecen verdiğinde bozuk çıktı hareketliliğinde azlık var dedi burda halil ibrahim tekine sonuçları attım gayet iyi normal çıkmış bi problem yok dedi test yüzünden biz bu ay yumurtlama gününüde boş geçtik
Hahaha benimki yine de uyur acayip düşkün uykusunaver ver :) en fazla enerji toplar uyku tutmaz :) ben çakşir suyunu keçiboynuzu kürünü cevizi kuruyemişi veriyom günlük çocuk uyuyamıyo artık :) o enerjiyle koşmaya baslasa sehrin etrafını sabaha kadar bes kere döner herhalde
her ay o temeli attık sanıyozOo Kıyamam bitanem sana olsun bi daha ki ay temel atarsınız
her ay o temeli attık sanıyoz:) bide bakıyoz ki tutmamış acaba eşim malzemeden mi çalıyo diyecem ama adam niye yapsın ki [/QUOTayyy hiç geleceğim yoktu valla belli bi yerde kayma yapıyor ondan tutmuyodur
hoş geldin canısııııııı
Hoşbuldummm canlarııımm :) Nasıl gidiyoo :)Hoşgeldin :))
Hahahaha sapmiyolar napalım bi türlü haha bi öğrenemedilerkız istanbul tem otoyolunda ilerlemiyolarya sapsınlar yollarından :) keratalar çok uyuşuk herhalde
Lalalalalalalalalslzl denyu bende sözlerini buldumBammmmmm guuuuuummmmmm boooommmmm taaaaaak çaaaaaaaat :)
topik sessizmis alin size ses yaptim, cok fena ses yaparim sekerler
he vallaaaaHahahaha sapmiyolar napalım bi türlü haha bi öğrenemediler
iyi çok şükür yuvarlanıp gidiyozHoşbuldummm canlarııımm :) Nasıl gidiyoo :)
Iyi canım ugrasiyoz ısteHoşbuldummm canlarııımm :) Nasıl gidiyoo :)
Canımm yaa aynennn :) Bütün gün tv karşısında olmaktan vakit geçmiyo kocamı daa çokkk özlediiimm :)iyi çok şükür yuvarlanıp gidiyoz
ben bugün annemgile gittim kaç gündür evdeyim tek basıma sıkıntıdan patlıyorumCanımm yaa aynennn :) Bütün gün tv karşısında olmaktan vakit geçmiyo kocamı daa çokkk özlediiimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?