- 17 Eylül 2014
- 888
- 1.618
- 133
Evet canım yeni evliyim daha.kuzum sen yeni evlisin galiba hı? mart mıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yeni evliyim daha.kuzum sen yeni evlisin galiba hı? mart mıydı?
soldakı hamıle sagdakı cocuk:)
Slm canım bende yaptım bu çamaşır suyu testini böyle köpürdü ama maalesef hamile değildim o yüzden bunlara inanma canım belli olmuyorayyyy ben de hiç anlayamıyorum hatta bugün kapıcılar kralını izliyordum kemal sunalın karısı 3. ye hamile kalmış diyo ki bu da nasıl kadın anlamıyom ceketimi atsam hamile kalıyor bizde bırak ceketi fındıklar cevizler bal çörekotu tarçınlar propolisler kullanıyoz üstüne yumoş hesaplaması yapıyoz ııh bana mısın demiyor
S..a.. Kızlar nasılsınız? Ara kanama yaşayıp hamile kalan var mı aranızda??
Benim durum biraz farklı normal regl oldum 1 hafta dolu dolu geçmeden ara kanama başladı ve gün geçtikçe arttı bugün 3. gün devam ediyor. Anlayamadım.. Ama inşallah olur..evet canım tanıdıklarımda var bir kez adet olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen ..
Bn denemistm cnm camasr suyunu ne kadar dokersen o kadr kopuryyo ama hamile deilmisim:))kızlar bir topıc de yazmışlar hamıle kadın ıdrarına camasır suyu dokunce köpürüodu vıdeosunu atmıslar yabancı normal cocugun idrarina doktuler kopurmedi hiç deneyen varmı :))
Hee nerde bu kizcee :)Berf0o0o nerdesiinnn özledikkk
tatildee ohh valla bizimde kaçıp gidecek bi yerimiz olsa keşkeeHee nerde bu kizcee :)
Aynen hava burdada kapali insanin rruhu daraliyotatildee ohh valla bizimde kaçıp gidecek bi yerimiz olsa keşkee
nerdeydin canım ben istenbuldayım burdada öyle hava .Aynen hava burdada kapali insanin rruhu daraliyo
Sakarya tatlm :)nerdeydin canım ben istenbuldayım burdada öyle hava .
Ayy hadi hayrlisi be guzelm rabbim bos cewrmesn..kader arkadaşlarım canım yoldaşlarım doktra gittim bugün kontrolüm vardı . 5 tane yumurtm oluşmuş iğnelere baya tepki vermişler. vee doktor yarın aşılama yapalım dedi tabi ben şok çünkü tedavinin başında söylemedi hiç .. yarın aşılama yapılacak dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyımmm
hayırlısıyla inşaallahh canımAyy hadi hayrlisi be guzelm rabbim bos cewrmesn..
bense deıkmısım cokda heveslenmıstım:))Bn denemistm cnm camasr suyunu ne kadar dokersen o kadr kopuryyo ama hamile deilmisim:))