• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

soldakı hamıle sagdakı cocuk:)

ayyyy ben de hiç anlayamıyorum hatta bugün kapıcılar kralını izliyordum kemal sunalın karısı 3. ye hamile kalmış diyo ki bu da nasıl kadın anlamıyom ceketimi atsam hamile kalıyor :KK48: bizde bırak ceketi fındıklar cevizler bal çörekotu tarçınlar propolisler kullanıyoz üstüne yumoş hesaplaması yapıyoz ııh bana mısın demiyor :KK22:
Slm canım bende yaptım bu çamaşır suyu testini böyle köpürdü ama maalesef hamile değildim o yüzden bunlara inanma canım belli olmuyor:KK66:
Dediğin gibi ceketi atsalar hamile kalanlar var onlar nasıl oluyor anlamıyorum ah bi biz kalamadık öyle :KK70:
Bizde o kürlerden deniyoruz canım kırmızılar gelirse yine bu ay deniycez bide başka şeyler var aklımda :KK53:

S..a.. Kızlar nasılsınız? Ara kanama yaşayıp hamile kalan var mı aranızda??

evet canım tanıdıklarımda var bir kez adet olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen ..
Benim durum biraz farklı normal regl oldum 1 hafta dolu dolu geçmeden ara kanama başladı ve gün geçtikçe arttı bugün 3. gün devam ediyor. Anlayamadım.. Ama inşallah olur..

kader arkadaşlarım canım yoldaşlarım doktra gittim bugün kontrolüm vardı . 5 tane yumurtm oluşmuş iğnelere baya tepki vermişler. vee doktor yarın aşılama yapalım dedi tabi ben şok :KK57: çünkü tedavinin başında söylemedi hiç .. yarın aşılama yapılacak dualarınızı bekliyorum :KK68: çok heyecanlıyımmm :KK17::KK17:

kader arkadaşlarım canım yoldaşlarım doktra gittim bugün kontrolüm vardı . 5 tane yumurtm oluşmuş iğnelere baya tepki vermişler. vee doktor yarın aşılama yapalım dedi tabi ben şok :KK57: çünkü tedavinin başında söylemedi hiç .. yarın aşılama yapılacak dualarınızı bekliyorum :KK68: çok heyecanlıyımmm :KK17::KK17:
Ayy hadi hayrlisi be guzelm rabbim bos cewrmesn..

Back