19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

soldakı hamıle sagdakı cocuk:)

Slm canım bende yaptım bu çamaşır suyu testini böyle köpürdü ama maalesef hamile değildim o yüzden bunlara inanma canım belli olmuyor
Dediğin gibi ceketi atsalar hamile kalanlar var onlar nasıl oluyor anlamıyorum ah bi biz kalamadık öyle
Bizde o kürlerden deniyoruz canım kırmızılar gelirse yine bu ay deniycez bide başka şeyler var aklımda

S..a.. Kızlar nasılsınız? Ara kanama yaşayıp hamile kalan var mı aranızda??

evet canım tanıdıklarımda var bir kez adet olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen ..
Benim durum biraz farklı normal regl oldum 1 hafta dolu dolu geçmeden ara kanama başladı ve gün geçtikçe arttı bugün 3. gün devam ediyor. Anlayamadım.. Ama inşallah olur..

kader arkadaşlarım canım yoldaşlarım doktra gittim bugün kontrolüm vardı . 5 tane yumurtm oluşmuş iğnelere baya tepki vermişler. vee doktor yarın aşılama yapalım dedi tabi ben şok çünkü tedavinin başında söylemedi hiç .. yarın aşılama yapılacak dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyımmm

Ayy hadi hayrlisi be guzelm rabbim bos cewrmesn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…