- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
hormon testi önemli aslında diğer doktor hormon tahlili yapmadan nasıl klomen vermiş ki. bence bi hormon tahlili yapıp ona göre yol alabilirsin canım mesela benide bi çok doktor bişeyin yok diye oyaladı gönderdi ama benim tiroid hormonum yüksekmiş en son gittiğim doktor buldu sağolsun şimdi ilaç kullanıyorum . bazen adeter düzenli olsada hormonlarda sıkıntı olabiliyormuşIlk gittiğim doktor sadece kan tahlili yaptı bi de muayene etti canım . Ama şimdi gittiğim Prof eksikler var dedi mesela hormon testi mesele rahim filmi. Bunlar daha yok bende yumurtaliklar da falan sorun olmadığını yumurta oluştuğunu biliyoruz ama esim doktor gün verince stres yaptı ve igneden sonra bi kere oldu bilmiyorum napiyim okullar da kapaniyo belki kafam daha rahat okur diyorun
O da olur canim. Esiniz de stres yapmis. En azindan onun rahatlamasi ucin de bir ay daha bekleyebilirsinizÇok soru sordum ama sizce bu ay rahat bırakıp sonra ki ay yani temmuz da mı hsg ve hormon yaptircam diyorum
bencede bi ay daha bekle bi aydan bişey olmaz sonra yaptırırsın bi tahlil bakarsın hsg yede gerek kalmaz inşaallahDoğru soyluyosun canım neden klomen verdiğini anlamadım zaten bende doktoru değiştirdim ona da bi garip geldi hormon testi olmadan.
Hangimizevsordun bilemedim ama ustume alinayim hemen benim bu 3. Ay olacak.:) Iki ay gecti olmadi..Canım sen ne kadardır istiyosun bebis
Insallah canim en kusa surede burda bubhaberi paylasiriz, birlikte seviniriz :)Sana sormuş olayım canım ☺ senin daha yeniymis bana göre yani ama yine de beklemeyin inşallah çok fazla hemen olur bebisin☺
Benimde tam 13 ay oldu canim korunmayi biraktigimiz ay gebe kalmistim ama dusuk oldu malesef onun uzerinden bir sene bir ay gecti hala olmadiSana sormuş olayım canım ☺ senin daha yeniymis bana göre yani ama yine de beklemeyin inşallah çok fazla hemen olur bebisin☺
:) niye canimkızlar ben cıkıyorum kendinize iyi bakın
Hahahakızlaarrrr simdi bir topikte geziniyodum birşey okudum sıcak sperm harekliliğini düşürüyomuş duştan çıkmadan önce soğuk suyla şok yapılması gerekiyomuş o bölgeye anladınız siizzzzbir tas suyu çıkmadan hemen önce döküp çıksınlar
onu çok yapan oldu kimisi oldu diyor kimisi olmadı diyor zaten fifty fifty şans var :) çok inananda var kocama yaptım hamile çıktı diyende var ben de anlamadım vallakızlar bir topıc de yazmışlar hamıle kadın ıdrarına camasır suyu dokunce köpürüodu vıdeosunu atmıslar yabancı normal cocugun idrarina doktuler kopurmedi hiç deneyen varmı :))
umut fakırın ekmegi :)))onu çok yapan oldu kimisi oldu diyor kimisi olmadı diyor zaten fifty fifty şans var :) çok inananda var kocama yaptım hamile çıktı diyende var ben de anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?