• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ilk gittiğim doktor sadece kan tahlili yaptı bi de muayene etti canım . Ama şimdi gittiğim Prof eksikler var dedi mesela hormon testi mesele rahim filmi. Bunlar daha yok bende yumurtaliklar da falan sorun olmadığını yumurta oluştuğunu biliyoruz ama esim doktor gün verince stres yaptı ve igneden sonra bi kere oldu bilmiyorum napiyim okullar da kapaniyo belki kafam daha rahat okur diyorun
hormon testi önemli aslında diğer doktor hormon tahlili yapmadan nasıl klomen vermiş ki. bence bi hormon tahlili yapıp ona göre yol alabilirsin canım mesela benide bi çok doktor bişeyin yok diye oyaladı gönderdi ama benim tiroid hormonum yüksekmiş en son gittiğim doktor buldu sağolsun şimdi ilaç kullanıyorum . bazen adeter düzenli olsada hormonlarda sıkıntı olabiliyormuş

Çok soru sordum ama sizce bu ay rahat bırakıp sonra ki ay yani temmuz da mı hsg ve hormon yaptircam diyorum

Doğru soyluyosun canım neden klomen verdiğini anlamadım zaten bende doktoru değiştirdim ona da bi garip geldi hormon testi olmadan.

Bende öyle diyorum bi ay bile olsa ara verelim rahat olalım allah en kisa herkese nasip eder inşallah kaza ile çocuğu olanlara sasiyorum artık ☺

Sana sormuş olayım canım ☺ senin daha yeniymis bana göre yani ama yine de beklemeyin inşallah çok fazla hemen olur bebisin☺
Benimde tam 13 ay oldu canim korunmayi biraktigimiz ay gebe kalmistim ama dusuk oldu malesef onun uzerinden bir sene bir ay gecti hala olmadi :(

kızlar bir topıc de yazmışlar hamıle kadın ıdrarına camasır suyu dokunce köpürüodu vıdeosunu atmıslar yabancı normal cocugun idrarina doktuler kopurmedi hiç deneyen varmı :))

ayyyy ben de hiç anlayamıyorum hatta bugün kapıcılar kralını izliyordum kemal sunalın karısı 3. ye hamile kalmış diyo ki bu da nasıl kadın anlamıyom ceketimi atsam hamile kalıyor :KK48: bizde bırak ceketi fındıklar cevizler bal çörekotu tarçınlar propolisler kullanıyoz üstüne yumoş hesaplaması yapıyoz ııh bana mısın demiyor :KK22:

kızlar bir topıc de yazmışlar hamıle kadın ıdrarına camasır suyu dokunce köpürüodu vıdeosunu atmıslar yabancı normal cocugun idrarina doktuler kopurmedi hiç deneyen varmı :))
onu çok yapan oldu kimisi oldu diyor kimisi olmadı diyor zaten fifty fifty şans var :) çok inananda var kocama yaptım hamile çıktı diyende var ben de anlamadım valla :KK53:

Back