- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
Saol canm cevabn icinYok canim bir bardak suya bi tanesi bir bardak suya bi tanesi okunacak 13-14-15. Gunlerde diye yaziyor ama ben yumurtlama gunkerinde beraber olunacak gunlerde yapmayi planliyorum
amin canım umarım bugün bütün dileklerimiz kabul olurSelamun aleykum kzlar dun netim bitti hemen bugun aldm hayrli kandiller kandiliniz mubarek olsun Rabbim hayrli dualarimizi kabul etsin insallah kzlar bu gece meryem suresini okuyun elnzden geldgnce insallah hayrlsi olur hepmzn hakknda
Amin cnm, bol bol dua..Slm kızlar Kandiliniz Mübarek Dualarınız Kabul olsun.. Rabbim bu güzel gecede kimsenin dualarını geri çevirmez inşallah..
A.s cnm senin de kandilin mubarek olsun. Bol bol dua..Selamun aleykum kzlar dun netim bitti hemen bugun aldm hayrli kandiller kandiliniz mubarek olsun Rabbim hayrli dualarimizi kabul etsin insallah kzlar bu gece meryem suresini okuyun elnzden geldgnce insallah hayrlsi olur hepmzn hakknda
Amin dualarin icin cnm, topik bizde, hayirli kandiller..Hayirli kandiller kizlaaar kaç gündür giremiyorum siteye ne oldugunu anlamadım giriş yapilmiyodu sizi cok ozledimmm :-* İzmirdeyim yazıları okuyamadim. Hayırlı haberler alacağımız bi ay olur inşallah dua edin kızlar.
Ben ara ara girebilirim kızlar topik sizin zaten size emanet :-*
Sağolasın tekrar inşallah canım.
Allah razı olsun, senin de kandilin mübarek olsun..
Ayyyyy canımmm inşaAllah hamişsindirrr değişik görünüyorrr sanki var gibi bekleyince nasıl oldu ikinci çizgi ya da testin varsa başka yeniden yap istersennn Allahım şu mübarek günde hayırlı haber almanı nasip etsinsizce hamilemiyim bnmi görmek istiyorum yoksa silik de olsa varmı
Amin canım seninde mübarek olsun.. Bende dünden beri temizlik yapıyorum eşim ağır bişey kaldırma belki karnında bebeğimiz vardır diye tembih ediyoSelammmm kızlar hepimize hayırlı bereketli kandiller olsun inşaAllah dualarda buluşalım bizleri de dualarınıza katın ben malesef adetim tesbih ve dua edeceğim inşaAllah hepimizetemizlik yapıyommm hala sabahtan beri öpüldünüzzz
Twst bozuk olabilir cnm ya goruntu dagilmis. Varsa bi test daha yap hemen. Guzel haberlerini aliriz insallahsizce hamilemiyim bnmi görmek istiyorum yoksa silik de olsa varmı
Amin canım seninde mübarek olsun.. Bende dünden beri temizlik yapıyorum eşim ağır bişey kaldırma belki karnında bebeğimiz vardır diye tembih ediyodün beraber yaptık bugün bana kaldı işler
Evet cnm edelim tabi, Rabbim geri cevirmez bu mubarek gecede..Sen de sağol zeyzey birbirimize dua edelim inşallah. .
Saol canım onlarda istiyor ve heyecanı da olacak tabi..Ne guzel ya esleriniz de bu heyecani paylasiyo, masallah
Barekallah..
Dogru diyorsun cnm haklisin..Saol canım onlarda istiyor ve heyecanı da olacak tabi..
merkeze gttcez birazdan ilk iş alacam yarnda kan testı ıns vardır su mubarek geve hurmetıne...Twst bozuk olabilir cnm ya goruntu dagilmis. Varsa bi test daha yap hemen. Guzel haberlerini aliriz insallah
Insallah cnm, bol bol dua et bu gece.. Rabbim yuzunuzu guldursun..merkeze gttcez birazdan ilk iş alacam yarnda kan testı ıns vardır su mubarek geve hurmetıne...
Evet cnm edelim tabi, Rabbim geri cevirmez bu mubarek gecede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?