19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Selamun aleykum kzlar dun netim bitti hemen bugun aldm hayrli kandiller kandiliniz mubarek olsun Rabbim hayrli dualarimizi kabul etsin insallah kzlar bu gece meryem suresini okuyun elnzden geldgnce insallah hayrlsi olur hepmzn hakknda

Hayirli kandiller kizlaaar kaç gündür giremiyorum siteye ne oldugunu anlamadım giriş yapilmiyodu sizi cok ozledimmm :-* İzmirdeyim yazıları okuyamadim. Hayırlı haberler alacağımız bi ay olur inşallah dua edin kızlar.

Ben ara ara girebilirim kızlar topik sizin zaten size emanet :-*

Selamun aleykum kzlar dun netim bitti hemen bugun aldm hayrli kandiller kandiliniz mubarek olsun Rabbim hayrli dualarimizi kabul etsin insallah kzlar bu gece meryem suresini okuyun elnzden geldgnce insallah hayrlsi olur hepmzn hakknda
A.s cnm senin de kandilin mubarek olsun. Bol bol dua..

Amin dualarin icin cnm, topik bizde, hayirli kandiller..

sizce hamilemiyim bnmi görmek istiyorum yoksa silik de olsa varmı

Eklentiler

• IMG-20150601-WA0021.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 74
Selammmm kızlar hepimize hayırlı bereketli kandiller olsun inşaAllah dualarda buluşalım bizleri de dualarınıza katın ben malesef adetim tesbih ve dua edeceğim inşaAllah hepimize temizlik yapıyommm hala sabahtan beri öpüldünüzzz

Amin canım seninde mübarek olsun.. Bende dünden beri temizlik yapıyorum eşim ağır bişey kaldırma belki karnında bebeğimiz vardır diye tembih ediyodün beraber yaptık bugün bana kaldı işler

Amin canım seninde mübarek olsun.. Bende dünden beri temizlik yapıyorum eşim ağır bişey kaldırma belki karnında bebeğimiz vardır diye tembih ediyodün beraber yaptık bugün bana kaldı işler

Ne guzel ya esleriniz de bu heyecani paylasiyo, masallah
Barekallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…