hosbuldum :)Oo kimler gelmus, hosgelmis :) yakalandim yaff :)
amin canımİnşaAllah olacakkkk ... Ne güzel en azından hamile kalabildiğinden eminiz çok şükür Rabbim tamamlamayı da nasip eylesin
Canimm merhaba aramıza hoş geldin rica etsem sonuçların yanindaysa bakıp yazabilir misin burda bilgisi olan arkadaşlar cevap verip karsilastirsin ben de cevap veririm TSH Lh ve prolaktin değerleri önemlidir canım.
Benim test sonuçlarım şöyle bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler henüz doktora gidemedim işimden dolayı o yüzden merak ediyorum:)
TSH 0,97
LH 6,75
FSH 4,9
TESTOSTERON 1,1
ESTRADİOL 69
PROLAKTİN 6,81
PROGESTERON 2,5
T3 3,8
T4 0,92
Umutlsr bidaha ki aya moral bozmak yoookşekerler dün akşam regl oldum beklenen haberi vermek isterdim ama bu ayda başarısız oldum
ya evet öyle tabiki hayırlısı olsunUmutlsr bidaha ki aya moral bozmak yoook
hayırlısı olsunUmutlsr bidaha ki aya moral bozmak yoook
tabi tabi mutlaka hayat müşterekSonuçta o da baba Olcam diyor müşterekkkk
Nasip canım umutlarımız bi dahaki aya kaldı, bu ay olur inşallahşekerler dün akşam regl oldum beklenen haberi vermek isterdim ama bu ayda başarısız oldum
bugün herkessin işi var anlaşılan akşama coşar gene burasıkızlar bugün durgunsunuz kimse yokmu
inşallah şekerim hepimiz birden hamiş oluruzNasip canım umutlarımız bi dahaki aya kaldı, bu ay olur inşallah
akşam benim yerimede coşarsınızbugün herkessin işi var anlaşılan akşama coşar gene burası
İnşallah tatlımm çok güzel olur, burası artık hamiş olanlar topiğine döner :)inşallah şekerim hepimiz birden hamiş oluruz
akşam benim yerimede coşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?