- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Ayy ne tatlsn guzelms bizde bu aralar tamda bu oluo :)eşinden tuvalet kağıdı falan iste sil temizlen iç çamşırını değiştir ıslak mendille elini melini sil eşin çöpleri çöpe kirlileri kirliye atsın beline yastık ayaklar havaya dal uykuya.
Allahh :) iyims bu:)) cok iyi yaa :)) emrine amade :)
Ya tabi biraz tuhaf bi durum ama bebus icin herkes bole sokuyo cnm. Ben de ilk ay bilmiyodum sonra bole ddiler fkrumda da okdum hep.Ya bn rahatsz oluom nyeyse hatta esim daha bugn ne kalkion hemen ddi kizdi bana a
Neyi diktigini anlamadm :))))) terbyeszmym nee :))eşim bana diyor ki asker gibi diktin bizi yine emret sultanım... :)
Hadi insallah guzel haberlere vesile olur ins bu guzel nimetler :)Bu ay ski calsma yapcaz insallahkallmcam yatcam kesnlkle bal tarcn corek otu karsmda kullanym artk hayrlsi nasp ksmet
İnsallah canm bide bi kactqne dua var onlari da yapcam insallahHadi insallah guzel haberlere vesile olur ins bu guzel nimetler :)
Belki hamissindr
Sen bole diyon diyon ya bi hamis oldugunu ogreniyomusuz :) ne guzel olur tadindan yenmez kuzum :)Yok canım degilim test falan yapmadım ama eminim değilim öyle eminim ki doktor dese ki hamilesin hayır doktor bey ben hamile falan olamam değilim başkasının kanıyla karışmıştır derim yani o derece :)))) adet sancısı bu canım olmadan önce oluyo boyle
Benim ki tamda öyle yapıyo yazık kocişime hemen gider peçete alır gelir sonrada ayaklarımı havaya kaldırır 3-5 dk öyle tutar sonrada yastık koyar popomaeşinden tuvalet kağıdı falan iste sil temizlen iç çamşırını değiştir ıslak mendille elini melini sil eşin çöpleri çöpe kirlileri kirliye atsın beline yastık ayaklar havaya dal uykuya.
canm adetlerm duzenli dyosn belli mi olur hani umutlandrmata istemem ama hamiskende adet olcakms gbi sanclar oluyoms Rabbim nezaman masip eder blemeyzYok canım degilim test falan yapmadım ama eminim değilim öyle eminim ki doktor dese ki hamilesin hayır doktor bey ben hamile falan olamam değilim başkasının kanıyla karışmıştır derim yani o derece :)))) adet sancısı bu canım olmadan önce oluyo boyle
Evet aynen ya isteyince oluyor cumlesi tam buraya gore :))Benim ki tamda öyle yapıyo yazık kocişime hemen gider peçete alır gelir sonrada ayaklarımı havaya kaldırır 3-5 dk öyle tutar sonrada yastık koyar popomaayy napsınlar onlarda istiyolar
Elleri mahkum napsnlar istyolarsa mecbr onlarda cabalcaklarBenim ki tamda öyle yapıyo yazık kocişime hemen gider peçete alır gelir sonrada ayaklarımı havaya kaldırır 3-5 dk öyle tutar sonrada yastık koyar popomaayy napsınlar onlarda istiyolar
İyi geceler canm sende aeolCankuslar hepinuze iyi geceler ben kacar :)) herkese hayirli geclerRabnim dualarinizi geri cevirmesin insallah. Allah a emanetsiniz hepiniz
Aynen canımEvet aynen ya isteyince oluyor cumlesi tam buraya gore :))
Sonuçta o da baba Olcam diyor müşterekkkk:)) cok iyi yaa :)) emrine amade :)
Benim ki ilk istemiyordu 2 yıl yapmayız diyodu ama evlendikten 3 ay sonra hadi bebeğimiz olsun demeye başladıElleri mahkum napsnlar istyolarsa mecbr onlarda cabalcaklar
Tamam canım sagolasin:)İyi demişsin benimde 1 yıl olmamıştı bir yıl dedim başka türlü tedaviye başlamıyorlar bak halada tık yok 1 yılı geçti. Bakmları her açıdan iyi yapışıklık varsa açılıyor hsg de hamileliği kolaşlaştırma şansı var ama gecikme yapabiliyor adette dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?