19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Sen bole diyon diyon ya bi hamis oldugunu ogreniyomusuz :) ne guzel olur tadindan yenmez kuzum :)

eşinden tuvalet kağıdı falan iste sil temizlen iç çamşırını değiştir ıslak mendille elini melini sil eşin çöpleri çöpe kirlileri kirliye atsın beline yastık ayaklar havaya dal uykuya.
Benim ki tamda öyle yapıyo yazık kocişime hemen gider peçete alır gelir sonrada ayaklarımı havaya kaldırır 3-5 dk öyle tutar sonrada yastık koyar popoma ayy napsınlar onlarda istiyolar

canm adetlerm duzenli dyosn belli mi olur hani umutlandrmata istemem ama hamiskende adet olcakms gbi sanclar oluyoms Rabbim nezaman masip eder blemeyz

Benim ki tamda öyle yapıyo yazık kocişime hemen gider peçete alır gelir sonrada ayaklarımı havaya kaldırır 3-5 dk öyle tutar sonrada yastık koyar popoma ayy napsınlar onlarda istiyolar
Evet aynen ya isteyince oluyor cumlesi tam buraya gore :))

Cankuslar hepinuze iyi geceler ben kacar :)) herkese hayirli geclerRabnim dualarinizi geri cevirmesin insallah. Allah a emanetsiniz hepiniz

Hayırlı geceler kızlar
Bugün çok yoruldum eşimin kuzenine, benim çok yakın ilk okuldan beri can arkadaşımın arasını yapmıştık 2 hafta sonra nişanlanıyorlar bugünde alışverişe çıktık hem çok eğlendim hemde çok yoruldum..
Evlerimizde yakın olacak çok mutluyum çok

Haydi iyi geceler kızlar ben de azÇık iş yapayım mutfak duruyor daha

Tamam canım sagolasin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…