- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
Ya bn rahatsz oluom nyeyse hatta esim daha bugn ne kalkion hemen ddi kizdi bana aKalkmiceesin, yatçeeesin :) ole ole bebis olcek :)
Yok datlum ya benm 3.gun bugun regl oldum tatildeyiz suan kismet bi dahaki aya :)o halde yakında bir hamişimiz var
ben de çok rahatsız oluyorum ama yatmakta fayda varAy bende yatamam hemen kalkarm
evet inşallah diyelim.Yok datlum ya benm 3.gun bugun regl oldum tatildeyiz suan kismet bi dahaki aya :)
allah ins. Sana da bi yarari olurCanım eğer kendi gözümle gormeseydim gitmezdim arkadaşım benle yaşıt 8 senedir evli doktor ona asla çocuğun olmaz hamile kalsan da tutunmaz demişti kromozom bozukluğu varmış. o adamın yanina gitmişti iste adam ona demiş üstünde subyen var sen git bir ay sonra hamile değilsen gel psrani al ve o ay hamile kaldı çok şükür 4 buçuk aylık hamile
yaz mevsimine girerken düzensizlikler oluyor 21-35 gün arası regl sürecini normal sayıyorlar kuzum.Benim beklenen adetim 24 mayisti ama gecikti gecen ayki gibi hayatım da ilk defa boyle oluyor ya düzensizliğim yoktu. Sancim var daha hasta olmadım :)
Sumdiden alisiyi iste :) covuk olunca kolay olurHee bugun ddi ama ve ayaklarimi flan kaldrdi :)
Evt canm ama yatamyrm isteben de çok rahatsız oluyorum ama yatmakta fayda var
Insallajh :)Sumdiden alisiyi iste :) covuk olunca kolay olur
Kalkma cnm en ax 10 dakika bari yat birazAy bende yatamam hemen kalkarm
Belki hamissindrBenim beklenen adetim 24 mayisti ama gecikti gecen ayki gibi hayatım da ilk defa boyle oluyor ya düzensizliğim yoktu. Sancim var daha hasta olmadım :)
Ayy ne tatlsn guzelms bizde bu aralar tamda bu oluo :)eşinden tuvalet kağıdı falan iste sil temizlen iç çamşırını değiştir ıslak mendille elini melini sil eşin çöpleri çöpe kirlileri kirliye atsın beline yastık ayaklar havaya dal uykuya.
eşim bana diyor ki asker gibi diktin bizi yine emret sultanım... :)Kalkma cnm en ax 10 dakika bari yat biraz
Anlattigin yontem tam bnm yontem, sagolsun yapiyo esim onlari iyi oluyo. Bu ay umitliyim insallaheşinden tuvalet kağıdı falan iste sil temizlen iç çamşırını değiştir ıslak mendille elini melini sil eşin çöpleri çöpe kirlileri kirliye atsın beline yastık ayaklar havaya dal uykuya.
sen de çok tatlısın.Ayy ne tatlsn guzelms bizde bu aralar tamda bu oluo :)
:)) cok iyi yaa :)) emrine amade :)eşim bana diyor ki asker gibi diktin bizi yine emret sultanım... :)
Bu ay ski calsma yapcaz insallahKalkma cnm en ax 10 dakika bari yat biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?