- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Ya sorma kmin altta kmin uste oldugu belli deildi yani gulmekten gozlermz yaslar akiodu ama guzeldi :) kiz bnm kocis disari karsi cok sseessiz sakindr ama bnle cocuk oluo normalde benmki acele etme olur kendnde sorun arama diodu korunmyrz ama o biraz dugun borçları bitsn istydu allahn iznnle azaldi bgun ayptr soylemesi operasyn oldubaya ayaklarimi havada tuttu noluo ddm cocuk yapuoz ddi sasrdm dus aldm hemen nye hemen dusa gdiosun ble ddi sasrdm :)
Sende benm gbi sarjda yazBnm de sarj azaliyo yA hg kuzum :))
Yataga gectm simdi sarj yok yakinda ya pff idare etcem artik tasarruf modunda gittigi kadar :))Sende benm gbi sarjda yaz
sonuçta rahşm kasılıyor elbette kaslarla ilgili ama rahim ağzın yumuşayıp açılmıyorsa bu da sancıyı arttırıyor. çok zor geçiyor bende de ama senin ki benden zor bana da doktor çok zor durumda kalırsan kas gevşetici kullan dedi ağrı kesiciye kesinlikle hayır dedi.İki doktor bana rahim ağzı darlığından dolayı dedi diğer doktorlar saçma buldular kaslarla alakaliymis diyolar kas gevşetici verdi
Canım doktor bunun için birşey yapamicaklarini falan da söyledi çocuk istediğin için engel olurmus ama makat bölgesine takmam için fitil verdi bagirsaklarimda olan gaz sancı yapabilirmis kas gevşetici falan verdi ama gecmiyo sadece bir gün
Anlayablyorm benm tlfnda sorun olmasa ben hepnze yetsrm aslndaKiz ben başlarında durdugum halde yetisemiyorum yemin ediyorum felegim saati :))))
ayrıca ço geçmiş olsun tabi bulantı kramp vs hep hormonlarla ilgili ama yaşaması her ay üstelik çok zor.
Bzmde yeni bnm ama bn bi defa kaldm die esim acele etme diodiodu bnde her ay ona becermemssn yapammssn diodum:) oda bugun nblm ole dedi istyms zaten bu sene bizim bütün herseyn zamani odenmesi yani oda dio smdi kalsn seney olcak tamam yapablrz falan dio guluom die utanioOo superrrsiniz yas :) bnm esim bana guluyo nelee yspiyon ole cok komik gozukuyon diye :) bizim yeni ya du bakam olursa olsun acelemiz yok diyo :) biz de ole yaborclari bitrdik cok sukur ole dusunmeye basladik :) regl olmadan once karnimi tutuyo bebisimiz oldu mu acaba bizim, yok yok hemen umutlanmicam diyo arkasindan :) o da cocuk gibi ya geneli ole zaten :))
Tak tak konusuyoz surdaYataga gectm simdi sarj yok yakinda ya pff idare etcem artik tasarruf modunda gittigi kadar :))
İki doktor bana rahim ağzı darlığından dolayı dedi diğer doktorlar saçma buldular kaslarla alakaliymis diyolar kas gevşetici verdi
Canım doktor bunun için birşey yapamicaklarini falan da söyledi çocuk istediğin için engel olurmus ama makat bölgesine takmam için fitil verdi bagirsaklarimda olan gaz sancı yapabilirmis kas gevşetici falan verdi ama gecmiyo sadece bir gün
Bak belki sacmadr ama ebu subyan denen seyi duydn mu onlarin yani 3 harflilern o ebu subyan denenin cocugu olmaz ve sana dadanirsa cocugun olmasn die ugrasrms bole adet tarhinle oynar adetnde sana ezyetler sancilar cektrrms yani varms boke bsey sifa olsn die bi imama yada nblm bi hocaya sorsan okusa nblm sifanin nerden gelecegi bilinmez sonucta.Evt eşim bazen uzak yerde görevli oluyor gelene kadar yılan gibi kivrana kovrana oluyorum bazen sabaha kadar eşim basımda dua okur şifa olsun diye. Bi de üstüne 4 gün boyunca sadece su iciyorum yemek bile yiyemiyorumbunun için hekim ebelere bile gittim birseyin yok dediler
Bitecek gibi olunca kaljcam takcam ya bu muhabbet birakilur mi :) esim uyudu bile ben de burdaym :)Tak tak konusuyoz surda
sonuçta rahşm kasılıyor elbette kaslarla ilgili ama rahim ağzın yumuşayıp açılmıyorsa bu da sancıyı arttırıyor. çok zor geçiyor bende de ama senin ki benden zor bana da doktor çok zor durumda kalırsan kas gevşetici kullan dedi ağrı kesiciye kesinlikle hayır dedi.
canım umarım yoktur ve her şey yolundadır. çok şükür benimki bu kadar. şimdilik bildiğim tabi. mutlaka doktora gidip muayene olun. ve hekimden hiç çekinmeyin. tüylü tüysüz akıntılı akıntısız ben reggl halindeyken bile baktı.Ay bu konustuklariniza fransiz kaldim ben ilk kez duyuyorum bunlari :s duydukca bende de var midir diye dusunuyorum, rahim agzi darligi nasil bise ki . Tedavisi oluyor mu cnm hic bilmiyorum bunari beeeennn
Anlayablyorm benm tlfnda sorun olmasa ben hepnze yetsrm aslnda
tahmin edebiliyorum o kasılamlarııı.Evet rahimim fazlasıyla kasiliyomus vallahi bazen bıçağı karnima sokup bi delik acsam da azıcık rahatlasam diyorum :))) bi de çok fazla kanamam oluyor af buyurun 2 paket bitiyor bazen 3 cusunu yargılıyorum doktorum bu normal değil dedi. Gecen ay adetinin 5 ci günü alttan baktı doktor düşük yaptığımı düşündü görünce yok normal dedim bana kani durduran ilaç verdi ama icmedim :)
Bak belki sacmadr ama ebu subyan denen seyi duydn mu onlarin yani 3 harflilern o ebu subyan denenin cocugu olmaz ve sana dadanirsa cocugun olmasn die ugrasrms bole adet tarhinle oynar adetnde sana ezyetler sancilar cektrrms yani varms boke bsey sifa olsn die bi imama yada nblm bi hocaya sorsan okusa nblm sifanin nerden gelecegi bilinmez sonucta.
Ggeldn sende benm gbi taze gelinsn. Umarm snnde insallah hayrsyla bebisin olur ama daha yeni beklmeye devam :)bende yirrmi yasında ve bes aylık evlym ve hamile olamadm beklıyrz ıns :) zeyzey yakaldm burda seni :)
One.li olan o zaman iyi bi doktor bulmak. Isin en can alici noktasi o gibi geldi bana. Sagolasinpaylasimlarin icin cok faydali oluyorsun hepimize gercektenbir gün Mevlana'ya sormu
canım umarım yoktur ve her şey yolundadır. çok şükür benimki bu kadar. şimdilik bildiğim tabi. mutlaka doktora gidip muayene olun. ve hekimden hiç çekinmeyin. tüylü tüysüz akıntılı akıntısız ben reggl halindeyken bile baktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?