19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Oo superrrsiniz yas :) bnm esim bana guluyo nelee yspiyon ole cok komik gozukuyon diye :) bizim yeni ya du bakam olursa olsun acelemiz yok diyo :) biz de ole yaborclari bitrdik cok sukur ole dusunmeye basladik :) regl olmadan once karnimi tutuyo bebisimiz oldu mu acaba bizim, yok yok hemen umutlanmicam diyo arkasindan :) o da cocuk gibi ya geneli ole zaten :))

sonuçta rahşm kasılıyor elbette kaslarla ilgili ama rahim ağzın yumuşayıp açılmıyorsa bu da sancıyı arttırıyor. çok zor geçiyor bende de ama senin ki benden zor bana da doktor çok zor durumda kalırsan kas gevşetici kullan dedi ağrı kesiciye kesinlikle hayır dedi.

ayrıca ço geçmiş olsun tabi bulantı kramp vs hep hormonlarla ilgili ama yaşaması her ay üstelik çok zor.

Evt eşim bazen uzak yerde görevli oluyor gelene kadar yılan gibi kivrana kovrana oluyorum bazen sabaha kadar eşim basımda dua okur şifa olsun diye. Bi de üstüne 4 gün boyunca sadece su iciyorum yemek bile yiyemiyorum bunun için hekim ebelere bile gittim birseyin yok dediler

Bzmde yeni bnm ama bn bi defa kaldm die esim acele etme diodiodu bnde her ay ona becermemssn yapammssn diodum:) oda bugun nblm ole dedi istyms zaten bu sene bizim bütün herseyn zamani odenmesi yani oda dio smdi kalsn seney olcak tamam yapablrz falan dio guluom die utanio belime yastk falan bnm koca baya seyler ogrenms :)

Ay bu konustuklariniza fransiz kaldim ben ilk kez duyuyorum bunlari :s duydukca bende de var midir diye dusunuyorum, rahim agzi darligi nasil bise ki . Tedavisi oluyor mu cnm hic bilmiyorum bunari beeeennn

Bak belki sacmadr ama ebu subyan denen seyi duydn mu onlarin yani 3 harflilern o ebu subyan denenin cocugu olmaz ve sana dadanirsa cocugun olmasn die ugrasrms bole adet tarhinle oynar adetnde sana ezyetler sancilar cektrrms yani varms boke bsey sifa olsn die bi imama yada nblm bi hocaya sorsan okusa nblm sifanin nerden gelecegi bilinmez sonucta.

Evet rahimim fazlasıyla kasiliyomus vallahi bazen bıçağı karnima sokup bi delik acsam da azıcık rahatlasam diyorum :))) bi de çok fazla kanamam oluyor af buyurun 2 paket bitiyor bazen 3 cusunu yargılıyorum doktorum bu normal değil dedi. Gecen ay adetinin 5 ci günü alttan baktı doktor düşük yaptığımı düşündü görünce yok normal dedim bana kani durduran ilaç verdi ama icmedim :)

bir gün Mevlana'ya sormu
Ay bu konustuklariniza fransiz kaldim ben ilk kez duyuyorum bunlari :s duydukca bende de var midir diye dusunuyorum, rahim agzi darligi nasil bise ki . Tedavisi oluyor mu cnm hic bilmiyorum bunari beeeennn
canım umarım yoktur ve her şey yolundadır. çok şükür benimki bu kadar. şimdilik bildiğim tabi. mutlaka doktora gidip muayene olun. ve hekimden hiç çekinmeyin. tüylü tüysüz akıntılı akıntısız ben reggl halindeyken bile baktı.

Ay kzlar aslnda ben dyodm 2 3 sene yapmam 3ay snra artk hormondanmdr nedr istemeye basladm borc bitrrz dedk ama iyiki istemsm beklesymsm daha cok beklceltm belki smdi benm esmde istyo her gece kzmn yaramaz annesi kzm napyo falam dye sorar kz istyo yani

tahmin edebiliyorum o kasılamlarııı.

Canım ben de onu dicektim simdi :) iki aydir subyen yaptırdım kendime üstümde taşıyorum sadece banyo yaparken Çıkart dedi ama dh birşey yok sancimda ayni

One.li olan o zaman iyi bi doktor bulmak. Isin en can alici noktasi o gibi geldi bana. Sagolasinpaylasimlarin icin cok faydali oluyorsun hepimize gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…