19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım ben de onu dicektim simdi :) iki aydir subyen yaptırdım kendime üstümde taşıyorum sadece banyo yaparken Çıkart dedi ama dh birşey yok sancimda ayni
Bnde yaptrdm ama bni sikyo yani o oldundan beri garp ruruyalar goruyorm annemde sorms ssıkablr demsler hamile kalnca yaptrn demsler esim suya aticakti sennki nasil bnmki kucuk bi kagt bazisinn ki cok uzun oluomus

Bizimki de oyle ya kiz diyo, hatta benim adim zeyno olmasaydi eger bi kizi olursa zeyno koyacakmus adibi artik degistirdi amaa :)

teşekkür ederim ve rica ederim burda bilgilerimizi paylaşmalıyız.bence burası bir harika dostum!! :)
evet tatlım önceki doktorum bana düşünsene günde üç tane arvelees ağrı kesici iç demişti. zaten onu sevmemiştim hiç fakat yeni doktorumdan çok memnununm.ç....

Bnde yaptrdm ama bni sikyo yani o oldundan beri garp ruruyalar goruyorm annemde sorms ssıkablr demsler hamile kalnca yaptrn demsler esim suya aticakti sennki nasil bnmki kucuk bi kagt bazisinn ki cok uzun oluomus

Bende hic bir değişiklik yok canım vallah ruhen de bedenen de ayniyim kağıdı verdi muska seklinde sar dedi üstüne de 7 katli strec sar üstüne de deri ya da kumaş iki gogsumun arasında tasiyorum. 6 ay tasi dedi sonra gel bi tane daha subyen yapicam dedi

Boyle seyleri sakn kafanza takmayn canm bende duydm ama inann takarsanz daha cok gelrler rahatsx olursnz

O ne be ole bitane yapilio cocuk dogana kadr takilio dogncaa da braz cocuga takilio o ne ole boyna boyna para verdnmi sn cnm

Ben de cooook tesekkur ederim iyiki varsinizzz :-*

Datlm ya senin baya zor durumlarin varmus Rabbim sifa versin, derdi veren Rabbim dermanini da versin insallah. Derman bir yerdefir de iste aramak bulmak geliyor, Rabbim bu yolda yaninda olsun insallah, bu gunlerin gecer acilarin diner insallah cnm.

Boyle seyleri sakn kafanza takmayn canm bende duydm ama inann takarsanz daha cok gelrler rahatsx olursnz
Takmak deil sadce kaynanm flan demsdi bnm ananeminde 4tane olmus ölmüsler sonrdan yapinca olms. Ama bn takmym bnm yıldızım yüksek mis ondan rahatsz oluomusum

Esin hakjaten baya gelistrms kendini. E napsin demek ki istiyo gonulden ki ugrasiyo :)

Bizimki de oyle ya kiz diyo, hatta benim adim zeyno olmasaydi eger bi kizi olursa zeyno koyacakmus adibi artik degistirdi amaa :)
Ahh ne guzel bnmki erkek delisi ailesinde sulalesnde erkek dolu hala erkek dio 3 kardes esim hepside erkek hala erkek diiyii bna rabbm sağlıklı nasp etsnde tabi herkesn gönlünden gecen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…