- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Bnde yaptrdm ama bni sikyo yani o oldundan beri garp ruruyalar goruyorm annemde sorms ssıkablr demsler hamile kalnca yaptrn demsler esim suya aticakti sennki nasil bnmki kucuk bi kagt bazisinn ki cok uzun oluomusCanım ben de onu dicektim simdi :) iki aydir subyen yaptırdım kendime üstümde taşıyorum sadece banyo yaparken Çıkart dedi ama dh birşey yoksancimda ayni
bende yirrmi yasında ve bes aylık evlym ve hamile olamadm beklıyrz ıns :) zeyzey yakaldm burda seni :)
Bizimki de oyle ya kiz diyo, hatta benim adim zeyno olmasaydi eger bi kizi olursa zeyno koyacakmus adibi artik degistirdi amaa :)Ay kzlar aslnda ben dyodm 2 3 sene yapmam 3ay snra artk hormondanmdr nedr istemeye basladm borc bitrrz dedk ama iyiki istemsm beklesymsm daha cok beklceltm belki smdi benm esmde istyo her gece kzmn yaramaz annesi kzm napyo falam dye sorar kz istyo yani
beklyrm nasıpse artık bakalm ayın ıkısınde olmam lazm adet ama olmam ıns :)Hos
Ggeldn sende benm gbi taze gelinsn. Umarm snnde insallah hayrsyla bebisin olur ama daha yeni beklmeye devam :)
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inş olur :)Hoş geldin canım aramıza daha yeni evlisin canım Allahın izniyle olur inşallah :-*
Bnde yaptrdm ama bni sikyo yani o oldundan beri garp ruruyalar goruyorm annemde sorms ssıkablr demsler hamile kalnca yaptrn demsler esim suya aticakti sennki nasil bnmki kucuk bi kagt bazisinn ki cok uzun oluomus
Boyle seyleri sakn kafanza takmayn canm bende duydm ama inann takarsanz daha cok gelrler rahatsx olursnzBak belki sacmadr ama ebu subyan denen seyi duydn mu onlarin yani 3 harflilern o ebu subyan denenin cocugu olmaz ve sana dadanirsa cocugun olmasn die ugrasrms bole adet tarhinle oynar adetnde sana ezyetler sancilar cektrrms yani varms boke bsey sifa olsn die bi imama yada nblm bi hocaya sorsan okusa nblm sifanin nerden gelecegi bilinmez sonucta.
sende bizim kafadan :) burdaki bebis istyenherkes olebeklyrm nasıpse artık bakalm ayın ıkısınde olmam lazm adet ama olmam ıns :)
allahın rahmeti boldur geniştir bizede vurur elbet y inş beklıyorm :))S
sende bizim kafadan :) burdaki bebis istyenherkes ole
O ne be ole bitane yapilio cocuk dogana kadr takilio dogncaa da braz cocuga takilio o ne ole boyna boyna para verdnmi sn cnmBende hic bir değişiklik yok canım vallah ruhen de bedenen de ayniyim kağıdı verdi muska seklinde sar dedi üstüne de 7 katli strec sar üstüne de deri ya da kumaş iki gogsumun arasında tasiyorum. 6 ay tasi dedi sonra gel bi tane daha subyen yapicam dedi
teşekkür ederim ve rica ederim burda bilgilerimizi paylaşmalıyız.bence burası bir harika dostum!! :)
evet tatlım önceki doktorum bana düşünsene günde üç tane arvelees ağrı kesici iç demişti. zaten onu sevmemiştim hiç fakat yeni doktorumdan çok memnununm.ç....
Evt eşim bazen uzak yerde görevli oluyor gelene kadar yılan gibi kivrana kovrana oluyorum bazen sabaha kadar eşim basımda dua okur şifa olsun diye. Bi de üstüne 4 gün boyunca sadece su iciyorum yemek bile yiyemiyorumbunun için hekim ebelere bile gittim birseyin yok dediler
Takmak deil sadce kaynanm flan demsdi bnm ananeminde 4tane olmus ölmüsler sonrdan yapinca olms. Ama bn takmym bnm yıldızım yüksek mis ondan rahatsz oluomusumBoyle seyleri sakn kafanza takmayn canm bende duydm ama inann takarsanz daha cok gelrler rahatsx olursnz
Esin hakjaten baya gelistrms kendini. E napsin demek ki istiyo gonulden ki ugrasiyo :)Bzmde yeni bnm ama bn bi defa kaldm die esim acele etme diodiodu bnde her ay ona becermemssn yapammssn diodum:) oda bugun nblm ole dedi istyms zaten bu sene bizim bütün herseyn zamani odenmesi yani oda dio smdi kalsn seney olcak tamam yapablrz falan dio guluom die utaniobelime yastk falan bnm koca baya seyler ogrenms :)
yıldızının yüksek olduğunu nasıl öğrendin ben de bunu çok merak ediyorum kızlarrTakmak deil sadce kaynanm flan demsdi bnm ananeminde 4tane olmus ölmüsler sonrdan yapinca olms. Ama bn takmym bnm yıldızım yüksek mis ondan rahatsz oluomusum
Ahh ne guzel bnmki erkek delisi ailesinde sulalesnde erkek dolu hala erkek dio 3 kardes esim hepside erkek hala erkek diiyii bnaBizimki de oyle ya kiz diyo, hatta benim adim zeyno olmasaydi eger bi kizi olursa zeyno koyacakmus adibi artik degistirdi amaa :)
tatlım ilşkiden sonra vajinal duş almasan iyi olur aslında yat dinlen ki bebişcik gelsin.Esin hakjaten baya gelistrms kendini. E napsin demek ki istiyo gonulden ki ugrasiyo :)
Oo kimler gelmus, hosgelmis :) yakalandim yaff :)bende yirrmi yasında ve bes aylık evlym ve hamile olamadm beklıyrz ıns :) zeyzey yakaldm burda seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?