- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Sifa olsun datlum insallah :) bisi olmaz :):) öyle ya onun yerine bitki çayı iç :))))) ayyy var yaa bi Allah biliyor bi ben ne otlar yiyip ictigimi :)))) kok salcam kokk
Sebze pek yoyemym ama dgerlerini yerm. vide sabah tok 1tane demsti doktr bna ozmaanmutlaka folik asit kullan canım, yeşil yapraklı sebzelerde ve fındık yer fıstığında folik aist bol bulunuyor.
bol da kırmızı et
bana da kuzum sabah tok karnına bir tane.Sebze pek yoyemym ama dgerlerini yerm. vide sabah tok 1tane demsti doktr bna ozmaan
Icmiyim ya bundan sonra dikkat etcem datlmm ben deiçme kuzum ben günde 3 tane içtim yaaaa! aylarca
Biri karate yapar (Berf0o0o ) biri dovusur kendinize dikkat edin yavrular :) ama cok eglencelisiniz yawwww:)
Ya sorma kmin altta kmin uste oldugu belli deildi yani gulmekten gozlermz yaslar akiodu ama guzeldi :) kiz bnm kocis disari karsi cok sseessiz sakindr ama bnle cocuk oluo normalde benmki acele etme olur kendnde sorun arama diodu korunmyrz ama o biraz dugun borçları bitsn istydu allahn iznnle azaldi bgun ayptr soylemesi operasyn olduBiri karate yapar (Berf0o0o ) biri dovusur kendinize dikkat edin yavrular :) ama cok eglencelisiniz yawwww:)
He bnm kaynanamla anamda ole dioHic sorma vallah annem bana diyo sen böylesin ondan çocuğun olmuyo :))))))
içme birtanem.Icmiyim ya bundan sonra dikkat etcem datlmm ben de
Biz hepmz cocuk gibyz o zamn ya daha dogrusu cocuk ruhlu :) bana da yap artik bi cocuk birliktr buyur gidersinuz diyolar yaaHic sorma vallah annem bana diyo sen böylesin ondan çocuğun olmuyo :))))))
Bnm de sarj azaliyo yA hg kuzum :))Kzlar tlfu sarja taktm ne ara bu kadar kaynattnz yaa
Ana kiz sen nedenn ole oluosn allah kolqylk versn ama baska doktrlarada soraydn onlar ne dicekYetisemiyorum size yaa ne hizlisiniz :)))) parmakların yoruldu daa :)))
Bir sorum olcaaak coook ONEMLİ!!
12 yasında regli oldum ve ne demek olduğunu bile bilmiyodum. İlk olduğum zamandan beri her adet oldugumda ölümlerden dönüyorum annem herşeyi yaptı af buyurun kusuyorum çok afedersinjz circir oluyorum bi bacagim cekiliyo şiddetli sancim oluyor çok şey yaptılar son 8 yildir her ay mutlaka iğne serum alıyorum o da bir gün idare ediyo beni. Sorum şu...
Doktora sordum zarar vermez dedi. Sizce iğne serum yumurtaları işlevsiz hale getiriyor mu? Gobegimden diz kapagima kadar uyusuyo iğne serumdan sonra. Çok merak ediyorum. Almanyada bi kuzenime doktoru sakin sancı için iğne yada serum vurma kisirlastiriyo demiş ne kadar doğru bir fikrimiz var mi?
tatlım bu konu hakkında bilgim yok ama yumurtlamaya zarar verirmiş. ağrılı regl yani dismenore için doktorun size özel yazacağı ilaçları kullnsanız daha iyi olur.Yetisemiyorum size yaa ne hizlisiniz :)))) parmakların yoruldu daa :)))
Bir sorum olcaaak coook ONEMLİ!!
12 yasında regli oldum ve ne demek olduğunu bile bilmiyodum. İlk olduğum zamandan beri her adet oldugumda ölümlerden dönüyorum annem herşeyi yaptı af buyurun kusuyorum çok afedersinjz circir oluyorum bi bacagim cekiliyo şiddetli sancim oluyor çok şey yaptılar son 8 yildir her ay mutlaka iğne serum alıyorum o da bir gün idare ediyo beni. Sorum şu...
Doktora sordum zarar vermez dedi. Sizce iğne serum yumurtaları işlevsiz hale getiriyor mu? Gobegimden diz kapagima kadar uyusuyo iğne serumdan sonra. Çok merak ediyorum. Almanyada bi kuzenime doktoru sakin sancı için iğne yada serum vurma kisirlastiriyo demiş ne kadar doğru bir fikrimiz var mi?
Kzlar tlfu sarja taktm ne ara bu kadar kaynattnz yaa
ayrıca ço geçmiş olsun tabi bulantı kramp vs hep hormonlarla ilgili ama yaşaması her ay üstelik çok zor.tatlım bu konu hakkında bilgim yok ama yumurtlamaya zarar verirmiş. ağrılı regl yani dismenore için doktorun size özel yazacağı ilaçları kullnsanız daha iyi olur.
Ana kiz sen nedenn ole oluosn allah kolqylk versn ama baska doktrlarada soraydn onlar ne dicek
tatlım bu konu hakkında bilgim yok ama yumurtlamaya zarar verirmiş. ağrılı regl yani dismenore için doktorun size özel yazacağı ilaçları kullnsanız daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?