19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

seviyoruz kız valla iyi ki varsınız hepiniz ailemle bile konuşamadığım konuları gelip burada rahatça konuşuyorum ve o kadar candansınız ki iyi ki tanıdım bu süreç en azından yazarak ve dertleşerek daha çok hafifliyor birkaç haftadır sizin ne yazdığınızı merak ederek uyanıyorum bu arada ben 10.5 aylıkken doğmuşum o yüzden sabırlı bir insanımdır Rabbim sabrımı sınıyor bebişimle

Annaaa bnde 7buck aylikken olmak istemusim geri gondermsler 8aylikken doğmuşum coooktaa sabrszim

Aaa
Beni taktilar nasilda konuyu dagttm ahahah bana

Ole deme ama ya kim takmiyomus seni bakim :) ben olsam takardim da cevap yazardim da hemencik ama yorgunluktan pek giremedim bu aksam :) relax relax takilirdik Berf0o0o mizin masallahi var ama hepimize yetiyo sagolsun Allah razi olsun :)

Yap canm ama nette oku ona gore yap sut hormonu yuksek olanlara onerlmyo bde bazlarnda kist yapablyoms ama herkeste degl onuda dogum kontrol hapyla yok edyolar ac oku bak okadar faydasni goren varki
Cnm ben bunu duydum okudum da daha once ama hani dedin ya sut hormonu yuksekse onerilmiyo diye bunu nasil biliyoruz doktora gidip tahlil falan mi gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…