- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Akrep sekerim :)Benim yengeç canım senin??
Ahh esimin burcu esim cok detayci ve disiplindir ayrca da mantkli dusunur sakin bi okadrda duygusaldr sende bni taktin saoolllll :)))Bende basak
Kesinlikle detayci ve duzen asigidirAhh esimin burcu esim cok detayci ve disiplindir ayrca da mantkli dusunur sakin bi okadrda duygusaldr sende bni taktin saoolllll :)))
Akreppp :) sanaa tesekkyrler arda bni goruyonuz :)Ben ikizler canm sen
heee bni sallamadnz iste beli bu bni avutmayin kizlar :) sanal alemde ble trip atan canli KADINDIR :)Kesinlikle detayci ve duzen asigidirtakmak ne demek estf dalginligimiza gelmis ondan yazmamisiz
Annaaa bnde 7buck aylikken olmak istemusim geri gondermsler 8aylikken doğmuşum coooktaa sabrszimseviyoruz kız valla iyi ki varsınız hepiniz ailemle bile konuşamadığım konuları gelip burada rahatça konuşuyorum ve o kadar candansınız ki iyi ki tanıdım bu süreç en azından yazarak ve dertleşerek daha çok hafifliyor birkaç haftadır sizin ne yazdığınızı merak ederek uyanıyorumbu arada ben 10.5 aylıkken doğmuşum o yüzden sabırlı bir insanımdır Rabbim sabrımı sınıyor bebişimle
Beni taktilar nasilda konuyu dagttm ahahah banaseviyoruz kız valla iyi ki varsınız hepiniz ailemle bile konuşamadığım konuları gelip burada rahatça konuşuyorum ve o kadar candansınız ki iyi ki tanıdım bu süreç en azından yazarak ve dertleşerek daha çok hafifliyor birkaç haftadır sizin ne yazdığınızı merak ederek uyanıyorumbu arada ben 10.5 aylıkken doğmuşum o yüzden sabırlı bir insanımdır Rabbim sabrımı sınıyor bebişimle
Ben de yapiyim bunu ben de ben de :))Adetn 2.gunu basla 12.gune kadar sabah aksam 1tatli kasgi ye ac karnna canm ben de suan adetlym dun basladm
kızılır mı hiç aksineKizlar bna kiziyomusunz :)
Allah hep guldursn yuzlerimizi ins. Derdide dermanida versn ina ddualrimizi duysn rabbmkızılır mı hiç aksinevalla harbiden düşen yüzüm bi anda tebessüme döndü dediğim gibi iyi ki varsınız
O kelme ble umutlandryo insani hayrlsi olur insallah hepimiz icnİnşallah canım benim öyle çok istiyorum ki HAMİLEYİMM diye bağırmayı
Aminnn Aminnn Aminnn...Allah hep guldursn yuzlerimizi ins. Derdide dermanida versn ina ddualrimizi duysn rabbm
Siz bebekle akliniz bozcanz az relax olun kizlar isinize gelince cok dusunmemeliyiz dionuz her muhabbet bebek kizlar bole olmaz braz rahatlamaliyiz biraz akisina birakalm lutfen saglikli hamisler olmak icn . Tamam once tedbir sonra tevekkul ama biraz tedbirler fazla relx yahu dedikodu edelim ayy cnm bnm bi takaltakan sensn beni ya valla saol dier arkadadlar bni sewmioo
Goruyrz canm sra sra cevp vermye calsyrmAkreppp :) sanaa tesekkyrler arda bni goruyonuz :)
Hehev:) sevdim bunu ne guzel demisin :) bu arada benm de aslannnnnheee bni sallamadnz iste beli bu bni avutmayin kizlar :) sanal alemde ble trip atan canli KADINDIR :)
Aynen canım inşallahO kelme ble umutlandryo insani hayrlsi olur insallah hepimiz icn
Yap canm ama nette oku ona gore yap sut hormonu yuksek olanlara onerlmyo bde bazlarnda kist yapablyoms ama herkeste degl onuda dogum kontrol hapyla yok edyolar ac oku bak okadar faydasni goren varkiBen de yapiyim bunu ben de ben de :))
Cnm ben bunu duydum okudum da daha once ama hani dedin ya sut hormonu yuksekse onerilmiyo diye bunu nasil biliyoruz doktora gidip tahlil falan mi gerekiyoYap canm ama nette oku ona gore yap sut hormonu yuksek olanlara onerlmyo bde bazlarnda kist yapablyoms ama herkeste degl onuda dogum kontrol hapyla yok edyolar ac oku bak okadar faydasni goren varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?