- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
İnsallah hamissindrselam canlarr... Ben geldim kızlar çok garip ama göğüslerimde yeşil yeşil damarlar çıkmaya başladı hamile değilsem eğer bunu kendime nasıl yapıyorum anlamıyorum ya neredeyse tüm belirtiler var bir de bugün markete gittik eşimle zaten şu an belim acayip ağrıyor ve tabi ki dayanadım yine bebiş şeyleri aldımbu kadar bel ağrısı kırmızı kartı göreceğim anlamına geliyor galiba ama bir yandan da belirtiler kafayı yedim galiba ... Neyse sakinim Ben de hergün yasin ve meryem suresi okuyorum 707 ya Varis çekiyorum adetimin ikinci günü de incir ve bu dediğiniz küre başlayacam bakalım ama gönül istiyor ki adet olmayayım da hamile olayım
Himm canim igne yumoslar icin iste muhtemelen doktor sanada bu igneden verecektir bana ikinci gunu baslatti 6. Gun cagirdi tekrar bi kutu daha verecek . 6gun sonra bi daha cagiracak yumoslarin gelisimine gore catlatma ignesi verecek bana benim surec bole seninkide ayni olur tek fark sana hastanede asilama yapacak muhtemelen 12. 13. Gun yaparlar sana bu sure icindede en az iki kere gidersin doktora sen 31inde gidip 4unde gelecektin demi bnce o arada gidip gelebilirsin ilacinida kullanirsin tabi baska bi kontrolun olmazsa
slm canım bende bu ay dediğin kürü yaptım bal tarçın çörek otunu.. ama burnumu tıkamadan yiyemiyordum.. eşimede keçiboynuzu kürü yaptırdım sonuç için bekliyoruz 7 gün varBende polistk overm canm havucu duymadm keci boynuzu pekmeznide erkeklern sperm saysni artrmak icn oldugunu biliyorm suan bal tarcn corek otu kullanyorm snada tavsye ederm cogu kisi hamle kalms bu macunla
selam canlarr... Ben geldim kızlar çok garip ama göğüslerimde yeşil yeşil damarlar çıkmaya başladı hamile değilsem eğer bunu kendime nasıl yapıyorum anlamıyorum ya neredeyse tüm belirtiler var bir de bugün markete gittik eşimle zaten şu an belim acayip ağrıyor ve tabi ki dayanadım yine bebiş şeyleri aldımbu kadar bel ağrısı kırmızı kartı göreceğim anlamına geliyor galiba ama bir yandan da belirtiler kafayı yedim galiba ... Neyse sakinim Ben de hergün yasin ve meryem suresi okuyorum 707 ya Varis çekiyorum adetimin ikinci günü de incir ve bu dediğiniz küre başlayacam bakalım ama gönül istiyor ki adet olmayayım da hamile olayım
Cumlemizden insaallah canim iki.nci gunu gittim igneye basladim ya sonra altinci gun gel dedi. 6.gun gidincede 12.gun gel dicek canim tam yumosun buyudugu gunlerdeAllahım senden razi olsun inşallah :-* yaaa yani ikinci gün inşallah 31 e denk gelir yaaa reglinin 6 gün mu çağırdı sonra yoksa 6 gün sonra mi? :)
Cumlemizden insaallah canim iki.nci gunu gittim igneye basladim ya sonra altinci gun gel dedi. 6.gun gidincede 12.gun gel dicek canim tam yumosun buyudugu gunlerde
Canim izmire gezme amacli mi gidiyorsun eger oleyse uzme kendini vardir bundada bi hayir kafani bosaltir gelirsin belki daha verimli olur senin icin biliyosun bazen tatile gitmek ortam degistirmek iyi geliyor strese sokma lutfen kendini saglikla gelsin bu ay olmaz obur ay olur o kadar beklemisiz bi ay mi bekleyemicez demi akisina birak o yuzden gidemezsen doktoruna durumu soylersin olur bitersanirim bu ay da ertelendi asilamam
Ohhoo bni takan yok
Canim izmire gezme amacli mi gidiyorsun eger oleyse uzme kendini vardir bundada bi hayir kafani bosaltir gelirsin belki daha verimli olur senin icin biliyosun bazen tatile gitmek ortam degistirmek iyi geliyor strese sokma lutfen kendini saglikla gelsin bu ay olmaz obur ay olur o kadar beklemisiz bi ay mi bekleyemicez demi akisina birak o yuzden gidemezsen doktoruna durumu soylersin olur biter
İnsallah hayrli haberler verrsn canmslm canım bende bu ay dediğin kürü yaptım bal tarçın çörek otunu.. ama burnumu tıkamadan yiyemiyordum.. eşimede keçiboynuzu kürü yaptırdım sonuç için bekliyoruz 7 gün var
Sende bana hatta bence hepimize iyi geliyorsun :-* o zaman adetin bi gelsin pna gore karar verirsin canimOlmazsa iptal ederim uçak biletini bilmiyorum ya çok rahatlatiyosun beni vallahi :) ama kafamda deli sorular bi ay doktora verdim bi ay da bedavadan gitsin :)))
Bende basakOhhoo bni takan yok
İnşaAllahhhhh hepimize nasip olsunnn hepimize.... Valla o kadar çok şey aldım ki anlatamam geçen ay biraz toparlandım tüm aldıklarımı kaldırdım gözümün önünden ama bu ay yine başladı dürtülerim almaya ve aldıklarımı açıp açıp bakmaya başladımCanim ya ins hamilesindirde bosa degildir belirtiler ama keske dusunmeden yapabilsen ben bu ay hic dusunmedim ve o kadar rahat gectiki bu ayim hemencevik gecti bide canim sey sorcam ya adetliyken okusak dua olur mu bende salavati tefriciye okuyorum ama sanki adetliyken olmazmis gibi geliyo birakiyorum o ara
Amin Allah razı olsun inşaAllah hepimize nasip kısmet olurİnsallah hamissindr
Ayyyyyy Allahım ağzından duysun... İnşaAllah hepimiz teker teker müjdeleniriz valla dualarıma hepinizi katıyorum Rabbim hepimizin dularını kabul eylesin inşaAllahOyyy kiyamam sanada okurken hem tebessüm ettim hemde umutlandim sanırım benim gönlümde diyo ki bu kız hamile :) ama inşallah ta öyledir Rabbim dualarını kabuk eylesin kuzuuumm
Ben ikizler canm senOhhoo bni takan yok
İnşallah canım benim öyle çok istiyorum ki HAMİLEYİMM diye bağırmayıİnsallah hayrli haberler verrsn canm
Benim yengeç canım senin??Ohhoo bni takan yok
Siz bebekle akliniz bozcanz az relax olun kizlar isinize gelince cok dusunmemeliyiz dionuz her muhabbet bebek kizlar bole olmaz braz rahatlamaliyiz biraz akisina birakalm lutfen saglikli hamisler olmak icn . Tamam once tedbir sonra tevekkul ama biraz tedbirler fazla relx yahu dedikodu edelim ayy cnm bnm bi takaltakan sensn beni ya valla saol dier arkadadlar bni sewmiooKız yengeç burcuyum ben :)
Bendeee bendee :))İnşallah canım benim öyle çok istiyorum ki HAMİLEYİMM diye bağırmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?