19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

İnsallah hamissindr

Allahım senden razi olsun inşallah :-* yaaa yani ikinci gün inşallah 31 e denk gelir yaaa reglinin 6 gün mu çağırdı sonra yoksa 6 gün sonra mi? :)

Bende polistk overm canm havucu duymadm keci boynuzu pekmeznide erkeklern sperm saysni artrmak icn oldugunu biliyorm suan bal tarcn corek otu kullanyorm snada tavsye ederm cogu kisi hamle kalms bu macunla
slm canım bende bu ay dediğin kürü yaptım bal tarçın çörek otunu.. ama burnumu tıkamadan yiyemiyordum.. eşimede keçiboynuzu kürü yaptırdım sonuç için bekliyoruz 7 gün var

Oyyy kiyamam sanada okurken hem tebessüm ettim hemde umutlandim sanırım benim gönlümde diyo ki bu kız hamile :) ama inşallah ta öyledir Rabbim dualarını kabuk eylesin kuzuuumm

Allahım senden razi olsun inşallah :-* yaaa yani ikinci gün inşallah 31 e denk gelir yaaa reglinin 6 gün mu çağırdı sonra yoksa 6 gün sonra mi? :)
Cumlemizden insaallah canim iki.nci gunu gittim igneye basladim ya sonra altinci gun gel dedi. 6.gun gidincede 12.gun gel dicek canim tam yumosun buyudugu gunlerde

sanirim bu ay da ertelendi asilamam
Canim izmire gezme amacli mi gidiyorsun eger oleyse uzme kendini vardir bundada bi hayir kafani bosaltir gelirsin belki daha verimli olur senin icin biliyosun bazen tatile gitmek ortam degistirmek iyi geliyor strese sokma lutfen kendini saglikla gelsin bu ay olmaz obur ay olur o kadar beklemisiz bi ay mi bekleyemicez demi akisina birak o yuzden gidemezsen doktoruna durumu soylersin olur biter

Olmazsa iptal ederim uçak biletini bilmiyorum ya çok rahatlatiyosun beni vallahi :) ama kafamda deli sorular bi ay doktora verdim bi ay da bedavadan gitsin :)))

İnşaAllahhhhh hepimize nasip olsunnn hepimize.... Valla o kadar çok şey aldım ki anlatamam geçen ay biraz toparlandım tüm aldıklarımı kaldırdım gözümün önünden ama bu ay yine başladı dürtülerim almaya ve aldıklarımı açıp açıp bakmaya başladım valla ben adetliyken tespih çekmeye devam ediyorum malum kuran falan okunmuyor ama diğeri dua olduğu için ben adetliyken(özür durumu olduğundan) salatı tefriciye, zekerriya as ın duası ve ya varis çekiliyor diye biliyorum ...
İnsallah hamissindr
Amin Allah razı olsun inşaAllah hepimize nasip kısmet olur
Oyyy kiyamam sanada okurken hem tebessüm ettim hemde umutlandim sanırım benim gönlümde diyo ki bu kız hamile :) ama inşallah ta öyledir Rabbim dualarını kabuk eylesin kuzuuumm
Ayyyyyy Allahım ağzından duysun... İnşaAllah hepimiz teker teker müjdeleniriz valla dualarıma hepinizi katıyorum Rabbim hepimizin dularını kabul eylesin inşaAllah

Kız yengeç burcuyum ben :)
Siz bebekle akliniz bozcanz az relax olun kizlar isinize gelince cok dusunmemeliyiz dionuz her muhabbet bebek kizlar bole olmaz braz rahatlamaliyiz biraz akisina birakalm lutfen saglikli hamisler olmak icn . Tamam once tedbir sonra tevekkul ama biraz tedbirler fazla relx yahu dedikodu edelim ayy cnm bnm bi takaltakan sensn beni ya valla saol dier arkadadlar bni sewmioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…