- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Hosgrdmm kuzumm :-* yogun ve yorucu gecti gunum cnm ya bi de eve geldim yemek bi yandan supyrge yaptm bi yandan haşatim cikti kiizzz :) sen naptin senin na gwcti gunun :)Hoş geldin canım :-* nasil geçti günün
Hosgrdmm kuzumm :-* yogun ve yorucu gecti gunum cnm ya bi de eve geldim yemek bi yandan supyrge yaptm bi yandan haşatim cikti kiizzz :) sen naptin senin na gwcti gunun :)
yok canım geçmedi 8 gün var daha 4 hazirandaBat ne zamandı canım geçti mi yada :)
sagol canım darısı sizlerin basınaallah bagıslasın
Patlican oturtma yanina salcali makrna :) yiyoz bile :)Ne yemek yaptın yada yapılan @elif mina da kara kara düşünüyordu ne yapicam diye :)))
canım benim aranızda ne geçti bilmiyorum2 gundur aramızda acayıp bı problem var ve annemn evıne donmeyı dusunuyorum baska bı forumdada sordum ardına bakmadan gıt dedıler haklılarda bence
yok canım geçmedi 8 gün var daha 4 haziranda
canım benim aranızda ne geçti bilmiyorumBerf0o0o dediği gibi ordan buradan herkesin lafına bakma evin içine girince dört duvarda ikiniz varsınız.. erkekler biraz stresli oluyor bizde evliliğimizin 2 aylarında nedensiz bir şekilde birbirimize küstük ve bu bir kaç gün sürdü üstüne gitmedim o kendi bir süre sonra yanıma geldi.. erkekler evliliği hemen oturtamıyor bir evde iki kişi oluyorsunuz herşey onun üstünde oluyor evlilik emek,sabır ister.. inişler çıkışlar olacak ama önemli olan bu süreçte birbirinizi yıpratacak kıracak sözler söylememek.. Baba evine gitmek kolay dönmek zordur o yüzden iyi düşün taşın canım..
Umarım her şey yoluna girer barışırsın eşinle..
İnşallah canım bende umutluyum bu ay kürler denedik ya ondan bakalım hayırlısıAnaaam :) bakalım inşallah vardır senden haber beiyoruz artik :))
Aynen canım söylemesi kolay onlar için ama herşeyi yaşayacak olan o.. foruma girerse anlatır belki derdini o zaman daha iyi anlar cevap veririz..Canım vallah dediğine harfiyen katiliyorum. Yanlız bir arkadaşın derdinin ne olduğunu bilmiyoruz. Ama fikrimce su sağdan soldan yorum yapanların hic biri yanında olmicak
Slm cancazlarim :*♡♡♡
Merhabalar bende yeni katildm aranza 1ay snra 22yasmi dolduruyorum ve yne 1aya kadar 1senelk evli olacagm insallah bende hamile kalmak isteyenlerdenm
Teselkur ederm cok sukur iyim szde iyisnz insallah scak bi karslama oldu cok saol evet yenym ve yumurta tembellgm var sizin bi sorununuz varmi yoktr insallahAyy aramıza hoş geldin canım hepimiz seninle ayni durumdayız kaderdasim nasilsin peki durumlar nasil daha yeni evlisiniz hem rahat ol kuzum olacak Allahın izniyle
Sana da selammmm tatlimmm :) hg :dSlm cancazlarim :*♡♡♡
Hg cnm :) Rabbim aratmasin ckk bekletmdn versin insallah :)Merhabalar bende yeni katildm aranza 1ay snra 22yasmi dolduruyorum ve yne 1aya kadar 1senelk evli olacagm insallah bende hamile kalmak isteyenlerdenm
Amin canm cumlemze insallahHg cnm :) Rabbim aratmasin ckk bekletmdn versin insallah :)
Herhangu bi tedavu goruyo musun cnm bi de hemen migittin doktora ne zamandr istiyosunuz. Ayy cok soru sordum bi anda ama merak ettm. Benim yeni de diktor meselesine karar veremyrm ondanAmin canm cumlemze insallah
Ewett tatlmAyy memnun oldum Sakaryali misin :)))
Teselkur ederm cok sukur iyim szde iyisnz insallah scak bi karslama oldu cok saol evet yenym ve yumurta tembellgm var sizin bi sorununuz varmi yoktr insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?