19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

2 gundur aramızda acayıp bı problem var ve annemn evıne donmeyı dusunuyorum baska bı forumdada sordum ardına bakmadan gıt dedıler haklılarda bence
canım benim aranızda ne geçti bilmiyorum Berf0o0o dediği gibi ordan buradan herkesin lafına bakma evin içine girince dört duvarda ikiniz varsınız.. erkekler biraz stresli oluyor bizde evliliğimizin 2 aylarında nedensiz bir şekilde birbirimize küstük ve bu bir kaç gün sürdü üstüne gitmedim o kendi bir süre sonra yanıma geldi.. erkekler evliliği hemen oturtamıyor bir evde iki kişi oluyorsunuz herşey onun üstünde oluyor evlilik emek,sabır ister.. inişler çıkışlar olacak ama önemli olan bu süreçte birbirinizi yıpratacak kıracak sözler söylememek.. Baba evine gitmek kolay dönmek zordur o yüzden iyi düşün taşın canım..
Umarım her şey yoluna girer barışırsın eşinle..

Canım vallah dediğine harfiyen katiliyorum. Yanlız bir arkadaşın derdinin ne olduğunu bilmiyoruz. Ama fikrimce su sağdan soldan yorum yapanların hic biri yanında olmicak

Anaaam :) bakalım inşallah vardır senden haber beiyoruz artik :))
İnşallah canım bende umutluyum bu ay kürler denedik ya ondan bakalım hayırlısı
Canım vallah dediğine harfiyen katiliyorum. Yanlız bir arkadaşın derdinin ne olduğunu bilmiyoruz. Ama fikrimce su sağdan soldan yorum yapanların hic biri yanında olmicak
Aynen canım söylemesi kolay onlar için ama herşeyi yaşayacak olan o.. foruma girerse anlatır belki derdini o zaman daha iyi anlar cevap veririz..

Merhabalar bende yeni katildm aranza 1ay snra 22yasmi dolduruyorum ve yne 1aya kadar 1senelk evli olacagm insallah bende hamile kalmak isteyenlerdenm

Ayy aramıza hoş geldin canım hepimiz seninle ayni durumdayız kaderdasim nasilsin peki durumlar nasil daha yeni evlisiniz hem rahat ol kuzum olacak Allahın izniyle

Ayy aramıza hoş geldin canım hepimiz seninle ayni durumdayız kaderdasim nasilsin peki durumlar nasil daha yeni evlisiniz hem rahat ol kuzum olacak Allahın izniyle
Teselkur ederm cok sukur iyim szde iyisnz insallah scak bi karslama oldu cok saol evet yenym ve yumurta tembellgm var sizin bi sorununuz varmi yoktr insallah

Teselkur ederm cok sukur iyim szde iyisnz insallah scak bi karslama oldu cok saol evet yenym ve yumurta tembellgm var sizin bi sorununuz varmi yoktr insallah

Canım ya havuç ye bol bol tüket çok iyi geliyormuş zararlı da değil sebze sonuçta keçi boynuzu bide bunları mutlaka evinde bulundur. Canım ben 4 senelik evliyim haziranın sonlarına doğru 23 olcak yaşım şimdiye kadar bi sorunumuz yoktu simdi pplikistik over hormon bozukluğu çıktı canım bende :) bunu gecen ay öğrendim bu ayda regleden sonra aşılamaya baslicaz :) hayırlısı güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…