19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ablamin yanina gittim karsi komsusu dogum yapmis 3 aylik olmus onu gormeye gittik Allah'im cok tatliydi agliyodu kucagima aldim salladim konustum onunla sustu uyudu Annesine gitti uyandi onun kucagindayken bana bakiyo surekli ve ablam galiba sen hamilesin bebekte anladi bunu o yuzden bakiyo sana dedi insallah dedim

Ayyy inşallah hamissindir yaaa ondandir bebjsin yakınlığı Allahım nasip etsin insallah

hehh evet o benım ıste ben oyum benım o :) adam sımdı cocugu olsunda 70 yasında cocugu asker/gelın etmesın yanı cabam o ama su sıralar aramızda buyuk problem var sankı cocuk dusunmuyorum artık o adamdan

Ben geldim hasret kaldım size o kadar yoğun ki işler fırsat bulup giremedim napıosunuz kızlar...

Size bişey sölicem akşam kadın doğum hastanesinin ameliyat bölümünde çalışan bir arkadaşımla konuştum hemşire anlattım böleyken böle diye bana dediki çok ufak dozlu antidepresan alabilrisin dedi cipralex varmış en azından kafan rahatlar bu kadar stres yapmazsın dedi mantıklı geldi bana da aradım doktoruma sordum kullanabilirsin problem olmaz dedi hormonlarımı etkilermi diye sordum yok kullanabilirsin dedi. Ne diyorsunuz ? sizinde fikrinizi alayım eczanelerden reçetesiz alınabiliyormuş

hehh evet o benım ıste ben oyum benım o :) adam sımdı cocugu olsunda 70 yasında cocugu asker/gelın etmesın yanı cabam o ama su sıralar aramızda buyuk problem var sankı cocuk dusunmuyorum artık o adamdan

Neden boyle dusundun yaa ne oldu zaten yeni evli değil misiniz ?

Canimm nerdesin ya kaç gündür yoksun??? Vallah antidepresan miydi degilmiydi bilmiyorum ama stres için doktor bana yazacaktı istemedim hemde k.doğum doktorum. Ben simdi tıbbi birşey diyemem bunlarla ilgili bilgisi olan varsa yorumlasin ya merak ettim

2 gundur aramızda acayıp bı problem var ve annemn evıne donmeyı dusunuyorum baska bı forumdada sordum ardına bakmadan gıt dedıler haklılarda bence

Sana sunu söylemek istiyorum canım kardeşim olayın ne olduğunu bilmiyorum eğer aldatma konusuysa ben ufak ta olsa yorum yapamam Allah kimseyi o duruma getirmesin. Ama sorun eğer başka birsryse yeni evlisiniz ve evlilik öyle kestirip atılacak birşey değil evlenmissen mutlaka sevmis sevilmissindir evlilik emek ister. Cok bilinçli olmaya gerek yok kesinlikle kendi mutluluğunu istiyen bi insan hayatını renklendirir ufacık şeyden mutlu olur karşındakinin mutlu eder kendini de mutlu eder yanlış anlama ltfen ama kimsenin aklıyla hareket etme sana arkana bakmadan don babanın evine diyenlere sorsaydin keşke o bozulan psikolojiyi hangi biri duzrlticek? Hangisi arkanda olcak hic kimse yaşamadan bilemez ordan buradan yorum yapılar zaten burda bütün üyeler nedense çok biliyolar

Kusura bakma canım çok uzattim ama umarım agir birşey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…