Ewett tatlm
Yok canm tabiki sor 1senem dolacak evleneli ilk 3ay esm korundu daha snra istemeye basladk bikeresnde adet gunum gecknce dktra gttm yumurta tembellgm oldgnu bunu kesn olmasi icin 1 senemn dolmasi gerektgni soyledi ilac verdi verdgi ilactan zehrlendm daha snra bdaha gtmcem dedm taki bu aya kadar 2ay adetm geckti bska bi dktra gttm oda yumurta tembelligi goruntusu oldugunu soyledi adet soktrucu verdi ama kullanmadan adet oldm yani suan bi tedavi gormuyorm senem dolmadgi icn hc bsey yapmyolar bende buay bal tarcn corkotu karsmna basladm bkalm nlur braz uzun anlattm sanrm k.bkma :) peki sen nezamandr istysn nekadarlk evlsn cnmHerhangu bi tedavu goruyo musun cnm bi de hemen migittin doktora ne zamandr istiyosunuz. Ayy cok soru sordum bi anda ama merak ettm. Benim yeni de diktor meselesine karar veremyrm ondan
Bilmem sana sormali ayyy kizlar kaynatmssniz yne napionuz fistiklar naptiniz o isleri :))Ne güzel yaaa :)) bu arada yazı tipim nasil değişti ya :))))))
Mrbaa cnm h.geldn aramiza insalllah sennde bzmde bebisimiz olur bnde 7 aylk ewliyim bi tane gebelik yasadm ilk aydan kalmisim dustu ama simdi bekliorz bi sorunum yok isim allahima kalms yani umarim hepimizin bebisi olurr hamiss kaliriz :))Yok canm tabiki sor 1senem dolacak evleneli ilk 3ay esm korundu daha snra istemeye basladk bikeresnde adet gunum gecknce dktra gttm yumurta tembellgm oldgnu bunu kesn olmasi icin 1 senemn dolmasi gerektgni soyledi ilac verdi verdgi ilactan zehrlendm daha snra bdaha gtmcem dedm taki bu aya kadar 2ay adetm geckti bska bi dktra gttm oda yumurta tembelligi goruntusu oldugunu soyledi adet soktrucu verdi ama kullanmadan adet oldm yani suan bi tedavi gormuyorm senem dolmadgi icn hc bsey yapmyolar bende buay bal tarcn corkotu karsmna basladm bkalm nlur braz uzun anlattm sanrm k.bkma :) peki sen nezamandr istysn nekadarlk evlsn cnm
Bende polistk overm canm havucu duymadm keci boynuzu pekmeznide erkeklern sperm saysni artrmak icn oldugunu biliyorm suan bal tarcn corek otu kullanyorm snada tavsye ederm cogu kisi hamle kalms bu macunlaCanım ya havuç ye bol bol tüket çok iyi geliyormuş zararlı da değil sebze sonuçta keçi boynuzu bide bunları mutlaka evinde bulundur. Canım ben 4 senelik evliyim haziranın sonlarına doğru 23 olcak yaşım şimdiye kadar bi sorunumuz yoktu simdi pplikistik over hormon bozukluğu çıktı canım bende :) bunu gecen ay öğrendim bu ayda regleden sonra aşılamaya baslicaz :) hayırlısı güzelim
Yafrusu profil resmini anlayamadm ya kizz bakiom bakiom elbisede o ney??Ne güzel yaaa :)) bu arada yazı tipim nasil değişti ya :))))))
İnsallah canm hayrlsyla insallah sende daha yensn vardr elbet Rabbimin bildgiMrbaa cnm h.geldn aramiza insalllah sennde bzmde bebisimiz olur bnde 7 aylk ewliyim bi tane gebelik yasadm ilk aydan kalmisim dustu ama simdi bekliorz bi sorunum yok isim allahima kalms yani umarim hepimizin bebisi olurr hamiss kaliriz :))
Oledr tabi rabbim hepimizin yuzunu guldursnİnsallah canm hayrlsyla insallah sende daha yensn vardr elbet Rabbimin bildgi
Amin tatlmOledr tabi rabbim hepimizin yuzunu guldursn
Yok canm tabiki sor 1senem dolacak evleneli ilk 3ay esm korundu daha snra istemeye basladk bikeresnde adet gunum gecknce dktra gttm yumurta tembellgm oldgnu bunu kesn olmasi icin 1 senemn dolmasi gerektgni soyledi ilac verdi verdgi ilactan zehrlendm daha snra bdaha gtmcem dedm taki bu aya kadar 2ay adetm geckti bska bi dktra gttm oda yumurta tembelligi goruntusu oldugunu soyledi adet soktrucu verdi ama kullanmadan adet oldm yani suan bi tedavi gormuyorm senem dolmadgi icn hc bsey yapmyolar bende buay bal tarcn corkotu karsmna basladm bkalm nlur braz uzun anlattm sanrm k.bkma :) peki sen nezamandr istysn nekadarlk evlsn cnm
Bende polistk overm canm havucu duymadm keci boynuzu pekmeznide erkeklern sperm saysni artrmak icn oldugunu biliyorm suan bal tarcn corek otu kullanyorm snada tavsye ederm cogu kisi hamle kalms bu macunla
Yafrusu profil resmini anlayamadm ya kizz bakiom bakiom elbisede o ney??
İnsallah canm kimileri gt der kimileri gtme iste sende daha yeni istemeye baslamssn bi kac ay daha bekle bencede zaten dktrlar senen dolmadan arastmyolar ble erken gtmenn faydasda bi sorun oldugunda erken onlem alms olursn iste kimin ne dedigi belli olmazCok tesekkur ederim Uzun olmasi iyi olmus cok begendim cok acikayici olmys cnm :) benm yas 24 hXiranda iki senemiz doluyo insallah 2 aydir istiyoruz. Bnm de esim korundu hep. Bu 2.ay 5 gun gecikti umutlandm tabi ama dun regl oldum. benim de adetim gecikirdi hep evlendikten 4-5 ay sonea duzene girdi. Heleki son 4 aydir tam zamaninda oluyordu. Bu ay gecikti sadece. Esim de etrafimdakiler de dojtira gitme hemen diyor biraz bekle diyor. Ben de istemiyorum gtmeyi pek acikcasi. Boyle merak edip sordum sana da :) cok gecms olsun bu arada ins en kisa zamnda bi bebis haberini aliriz hayirlisiyla :)
Heeee guzelms ama ay cok cnm sikilyor yahuCanım bahçıvan elbise deniliyor tabi şuan moda ama ben bunu iki sene önce bi arkadaşıma diktirmiştir çok dandik bi kumaştan dikildi 5 tlye :) o kadar beğenildi ki simdi heeer yerde moda :)
Canm esinde yese tmm ama bunu cogunlkla bayanlar kullanyo ben bikere kullandm kahverengi leke geldi sanrm yumurtam catlamsti ama degerlendremedk :) bende basla bak yumurtalarna iyi gelecek eger sut hormonun yuksek deglseBal tarcin çörek otunu eşim denedi gerçekten tahlilleri o kadar güzel çıktı ki eskisinin 3 katiydi ama bana kimse önermedi:) aşılama olsam tutmazsa daha istemem ben çocuk mucuk :))) yani korunmam ama boyle deli danalar gibi evlaaat diye ağlamak :))
Heeee guzelms ama ay cok cnm sikilyor yahu
Yok ya o kardesinle disari cikti bnde yanliz kaldim canm sikilio iste ya dun aksam yerde yatrdim onu :)Niye ki neyin var kocisinle mi ilgili . sen niye dilini cikarion he de bakım :))
Canm esinde yese tmm ama bunu cogunlkla bayanlar kullanyo ben bikere kullandm kahverengi leke geldi sanrm yumurtam catlamsti ama degerlendremedk :) bende basla bak yumurtalarna iyi gelecek eger sut hormonun yuksek deglse
Kız niye yatağa sigamadiniz mi :)))Yok ya o karesine disari cikti bnde yanliz kaldim canm sikilio iste ya dun aksam yerde yatrdim onu :)
Canım vallah face kullanmiyorum :)/Faceden eklesekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?