- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Valla iyiyim bsey yk iste 1.5gun regl oldum baskada yok esimde dalga gecii benle hep ole ol guzelmis bu dio :))Günaydın canimm napiosun durumun nasil :)
Bn bosuna demiom sen meraklisin :)) (;Merak ettim yaa nerelisin :))
CANIM BENİMİsminden anladim :)) ben de bitlisliyim :)
Bn bosuna demiom sen meraklisin :)) (;
CANIM BENİM
istanbul pendik sen canımUmmaah gulamin :)) nerde oturuyosun peki
hakkari sen nerelisin canım
Kızlar Türkiyenin bi ucundan bi ucuna arkadaşlıklar var ne kadar güzel bende bi ucundan Aydınlıyımİsminden anladim :)) ben de bitlisliyim :)
Sedanur cnm adim:))Berfin ismim :) senin ne?
sen nerede oturuyorsun istanbulmuUmmaah gulamin :)) nerde oturuyosun peki
hayırlısı olsun canımKizlaar herkese selam :) ve nihayet bugun gelirken test aldim sabah yapacaktim kiiiiiiiiii bi de ne goriyim 5. Gun kirmuzilar gelmussss :)
istanbul pendik sen canım
Kızlar Türkiyenin bi ucundan bi ucuna arkadaşlıklar var ne kadar güzel bende bi ucundan Aydınlıyım
Sedanur cnm adim:))
Selam kızlar harbi öyle muhabbet gırla gidiyor ama ben de kendimi hiç tanıtmadım 90 doğumluyum 3 senelik evliyim İstanbul da oturuyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
kızlaarrrr içimde son bi kaç gündür tuhaf bi his var artık eskisi kadar bebek bebek demiyorum bi kaç gündür istiyorum tabikide yine ama üstüne düşmüyorum nedenini bende anlamadım bi rahatlama geldi bebeğin boşlugunu bi huzur duygusu doldurdu sanki eşime daha çok düştüm yani onu görünce ilk gün ki heyecanı bilirsiniz her defasında onu yasıyorum bana gülerek bakarken yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyo :) eşimi zaten çok çok çok seviyodum son bi kaç gündür bu değişiklikler oldu inşallah kısa sürmez bu rahatlama duygusu:) kafam rahat olursa kendiliğinden gelir bebiş diye düşünüyorum
hissettiklerimi hisseden arkadaslarım dostlarımın olması beni daha da rahatlatıyoCanım vallahi bu topigi açtığından beri senin hissettiklerinin hepsini hissediyorum ben :) başından beri anlattığım çok şey vardı ilk önce elimizdekileri değerini bilelim demiştim gerçekten gün gün daha çok bağlanıp seviyorum ve karşılıklı çok şükür elhamdülillah artik eskisi gibi üzülüp aglamıyorum bi rahatlık bi huzur farkı içimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?