evet bundar yıllaar önce bir hastam vardı (bu arada psikoloğum) yıllarca cocuğu olmamış gelip anlatıp ağlardı onumde ona kafasına takmamasını söyledim kişisel gelişim kitapları okumasını tavsiye ettim uzun yıllar görüşemedik sonra yanıma geldi tesekkür etti kafama hiç takmadım kendi haline bıraktım dedi sonunda hamile kalmıştı (önceden kürler falcılar ne ararsan yapardı)Evt ablam ya biz simdi dediğini yapıyoruz bu topige gelen bütün arkadaşlarıma ayni şeyi söyledim bir birimize destek olalım uzulmiyelim bosverin olacağı varsa olur tedavimizi de oluruz ama ümitsiz olmayalım diyorum. Ablam sizlerin bize duasına ihtiyacımız var gerçekten Allahım seni esinle çocuklarınla imtihan etmesin inşallah :-*
Ayy olayimmmi ; ) bilmem oolemidir olemi oluomusKiz sen ustune goruyor olmsyasin ?
evet bundar yıllaar önce bir hastam vardı (bu arada psikoloğum) yıllarca cocuğu olmamış gelip anlatıp ağlardı onumde ona kafasına takmamasını söyledim kişisel gelişim kitapları okumasını tavsiye ettim uzun yıllar görüşemedik sonra yanıma geldi tesekkür etti kafama hiç takmadım kendi haline bıraktım dedi sonunda hamile kalmıştı (önceden kürler falcılar ne ararsan yapardı)
Beenn 20 :))umarım enkısa zaman da hamile kalırsınız bu arada yasınızı merak ettim eger sorun olmazsa
ayy inşallah canım hakkında hayırlısı olsunKesinlikle Haklisin canım biz de onu deniyoruz iste bakalım nasil sonuçlanacak :) benim dun vaktim di gelmedi bu gün de tik yok hayırlısı ama hamile değilim ilaç fitil falan filan kullandim artı 7 gün önce baygınlık geçirmiştim kan tahlili aldım 0.08 yani hamile olma olasılığın bile yok Allah mucezemi vermediyse tabi
umarım enkısa zaman da hamile kalırsınız bu arada yasınızı merak ettim eger sorun olmazsa
Hee anac ustten bakariz bizKız harbinden yaaTospaAnnesi üstten görmüş olabilirsiniz :)
Bnde gecen aylarda kan testi yatrdidimda 1.21 ckiodu o ne laa)
daha vakit geçmemiş canım hiç kafana takma şimdiye kadar neler duyduk 40 yasında hamile kalanlar bile oluyor inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın belki ilerde çoluk çocuğa karısırsan gülüp gecersin bu hallerineİnşallah ablacim amin ben 23 olcam bi ay sonra 4 senelik evliyim :))
Yook deilmis hani sennki daha dusuk demek istedm bu ay yaptrmadm jc bse iki gun gectm olunca boswermistmde nye bole oldu annnlamadmmAaaa essah mi kizzz ? :) o da hamilelik değil mi ki
Yook deilmis hani sennki daha dusuk demek istedm bu ay yaptrmadm jc bse iki gun gectm olunca boswermistmde nye bole oldu annnlamadmm
daha vakit geçmemiş canım hiç kafana takma şimdiye kadar neler duyduk 40 yasında hamile kalanlar bile oluyor inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın belki ilerde çoluk çocuğa karısırsan gülüp gecersin bu hallerine
Nasp vardr bunlardada bi hayr insallahYeminle benimki 1. Birsey birşey bile çıksa takla atar sevinirim ya hic mi değerim yükselemez benim en fazla 0.15 olmuştur :)))
Nasp vardr bunlardada bi hayr insallah
Ne ara gordun kiz :) tesekkur ederm oynarkene cekmislerBakalım hayırlısı inşallah canım edelim profil resmin supeeeerr :-*
Cnm bnde duydum ama cewremde yapan eden yok blmytm. Ama bnm teyzemde belin aciktr yaki yapistr demisti yaptm ama dayanamdm ckardm ter basti cok bu ay regl oldum ama supheli bi regl ins. Bilen arkadslar yardmci olsunHayırlı akşamlar kızlar..
Hafta sonu annemlerdeydik 1 yıldır bebeğimizin olmadığını biliyo ve eli izinli kadınlar varmış duymuşsunuzdur belki bel karın çekiyolarmış.. onlara gidelim diyo kuzenimde bu sayede hamile kalmış.. bat 10 gün sonra eğer olursam gidelim dedim sizlerde duydunuz mu böyle şeyler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?