19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Benlede ilgilenin ya ay esimede kizdm bu aksam bnle ilgilenmiosun die ilgi delisi oldum cktm 1haftadr annem bendeydi dun gtti bugun cok yanliz hssetiim (

su an 30 yasındayım canımbüyügü 13 küçüğü 8 yaşında iki kızım var

erken anne olmak cok güzel bi duygu belki benimki çok çok erken ama olsun önceleri her ne kadar karsı çıksamda şimdi iyiki erken olmuş diyorum

Anaaam maşallah ablam ya Allah bagislasin coook gencsin ya bize de dua et burda p kadar çok ki sayımız Allahım sabir versin inşallah
sagol canım Allah en kısa zamanda sizlerede anne olmayı nasıp eder inşallah birseyi seyi sürekli kafana takarsan olmazmış sizde herseyı akışına bırakın en kısa zamanda olur inşallah bu tavsiyeyi verip olumlu sonuc aldığım bir sürü hastam var

Evt ablam ya biz simdi dediğini yapıyoruz bu topige gelen bütün arkadaşlarıma ayni şeyi söyledim bir birimize destek olalım uzulmiyelim bosverin olacağı varsa olur tedavimizi de oluruz ama ümitsiz olmayalım diyorum. Ablam sizlerin bize duasına ihtiyacımız var gerçekten Allahım seni esinle çocuklarınla imtihan etmesin inşallah :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…