- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
canlarım allah herkese hayırlı evlat nasip etsin
Saol yani hc aydinlatmadin sekerim
Erkeklik hormonunun fazla olmasyms ole yazio :)Dostum vallahi bilsem söylerim regli olmam lazim doktora gideyim bi soru yağmuruna tutcam :)))))) senin içinde sorarım ya ayipsin ama sen ogrenirsen sen de aydınlat :))))
Aaa ole mi allah anali babali saglikli sihatli buyutsun .. suan kac yasindasn cnm?herkesin derdi ayrı ya işte bende 15 yaşında evlendim 17 yasında anne oldumne garip
Benlede ilgilenin yaay esimede kizdm bu aksam bnle ilgilenmiosun die ilgi delisi oldum cktm 1haftadr annem bendeydi dun gtti bugun cok yanliz hssetiim (
herkesin derdi ayrı ya işte bende 15 yaşında evlendim 17 yasında anne oldumne garip
su an 30 yasındayım canımbüyügü 13 küçüğü 8 yaşında iki kızım var
şimdi 30 yasındayım canımHoş geldin canım :-* senin ne derdin var kurban olduğum Allahım hepimizi birşeyler siniyo sabrını da veriyo elhamdülillah Allahım yavrunu bagislasin canim simdi kaç yasindasin ?
Bn neblm sana sormali esime diom artk bn senn erkegin olcam diom anlamadi ne dion sen ya dioBen doğuştan ilgi manyagiyim yemin ediyorum :))))) kız erkeklik hormonum ne zaman oluşmuş :))))
sagol canım Allah en kısa zamanda sizlerede anne olmayı nasıp eder inşallah birseyi seyi sürekli kafana takarsan olmazmış sizde herseyı akışına bırakın en kısa zamanda olur inşallah bu tavsiyeyi verip olumlu sonuc aldığım bir sürü hastam varAnaaam maşallah ablam ya Allah bagislasin coook gencsin ya bize de dua et burda p kadar çok ki sayımız Allahım sabir versin inşallah
Kiz sen ustune goruyor olmsyasin ?Bn neblm sana sormali esime diom artk bn senn erkegin olcam diom anlamadi ne dion sen ya dioayy cok guldum ya allah seni :)
sağol canımOyy ne gizzeell allah bagislasin
Bn neblm sana sormali esime diom artk bn senn erkegin olcam diom anlamadi ne dion sen ya dioayy cok guldum ya allah seni :)
sagol canım Allah en kısa zamanda sizlerede anne olmayı nasıp eder inşallah birseyi seyi sürekli kafana takarsan olmazmış sizde herseyı akışına bırakın en kısa zamanda olur inşallah bu tavsiyeyi verip olumlu sonuc aldığım bir sürü hastam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?