Hayırlı akşamlar kızlar..
Hafta sonu annemlerdeydik 1 yıldır bebeğimizin olmadığını biliyo ve eli izinli kadınlar varmış duymuşsunuzdur belki bel karın çekiyolarmış.. onlara gidelim diyo kuzenimde bu sayede hamile kalmış.. bat 10 gün sonra eğer olursam gidelim dedim sizlerde duydunuz mu böyle şeyler??
❤❤❤Bakalım hayırlısı inşallah canım edelim profil resmin supeeeerr :-*
AnAa yawruum sana naptilar ole kiyamam ❤❤Hayırlı aksamlar canım nasılsın? Evt dediğini uç dört kadına yaptım :))) memlekete gittim karnımin düştüğünü söylediler rahimimin ters olduğunu söylediler belimin kaydigini soylediler bi de rahim agzimin yamuldugunu :))) her gittiğim de bunları söyleyip yaptılar canım en son bi kadına gittim sakin kimseye elletme karnına için çok temiz kesinlikle oksatma dedi :)) hayır görmedim ben ama çoğu insanlara vesika olduğu dogrudur canim
Ayy saolasn bebeeimm hepimize massallah dun mewlutte her relen ewimi begendi falan bardak almistm elimde patladi tuzla buzNe de güzel oynamissindir maşallah :-*
ooooo ne kaynatmışsınız maşaAllah son sayfaya bakmak için heyecan yaptım ama yne de eskileri okudum tek tek...güneş iyi kızlar çıkın çıkın gezin anam ben de d vitamini b12 ve demir eksikliği var b12 için hayvansal gıdaları falan tükettim demir için ilaç verdi ama içmedim hiç d vitamini içinde bol bol dışarı çık demişti yaz geldi atıyom kendimi ara sıra dışarı d vitamini hamilelik için çok çok önemliymiş.. bu arada vitaminlerimin eksik olmasına bakmayın maşşAllahım var ben de evlendikten sonra çok iyi kilo aldım benim malum belirtilerim evam ediyor bunun yanına bugun başlayan göğüs sızlaması ile ateş basması da eklendi muhtemelen adet olacam Allah hayıra çevirsin bakalım kısmet .( Amma uzun yazdım eee o kadar yazarsanız bende toptan yazdım )
Ayy saolasn bebeeimm hepimize massallah dun mewlutte her relen ewimi begendi falan bardak almistm elimde patladi tuzla buz
amin cümlemizi valla bugün bende düşündüm bi yediklerime baktım gün içinde bebek olsa resmen obez olacak o derece sağlıksız ve abur cubur yiyorum ... Bu ara da maşaAllah ne zaman açsam ana sayfayı bizim grup yardırıyorVallah çok guldum kız Allahım seni de guldursun :-* bastan soylim inşallah hamissindir bitanem :-* vallah benim de vitaminlerim eksik peynir yemiyorum biber patlıcan kabak hiiic yemiyorum bunlara benzer çok şey yemiyorum doğrusu :)))) ancak abur cubur anlık doyuran şeyler onlar da totisimi büyüttü :)))))) çok konuştuk biz yaa vallah baktım ben de sayfalara kim tutar bizi
Eee insaallaahhh :)Nazar canım nazar vallah ben çok korkar çok inanirim Allahım kem gözlerin şerrinden korusun inşallah :-*
Vaalla aynen bnde bi giriom anam masslah tabanlari yağlanmış gbiler :) okumasam hepsini muhabeti anlamiom ama napam yestmeye sayfaya layik olmaa calisiyikamin cümlemizi valla bugün bende düşündüm bi yediklerime baktım gün içinde bebek olsa resmen obez olacak o derece sağlıksız ve abur cubur yiyorum ... Bu ara da maşaAllah ne zaman açsam ana sayfayı bizim grup yardırıyor
amin cümlemizi valla bugün bende düşündüm bi yediklerime baktım gün içinde bebek olsa resmen obez olacak o derece sağlıksız ve abur cubur yiyorum ... Bu ara da maşaAllah ne zaman açsam ana sayfayı bizim grup yardırıyor
Vaalla aynen bnde bi giriom anam masslah tabanlari yağlanmış gbiler :) okumasam hepsini muhabeti anlamiom ama napam yestmeye sayfaya layik olmaa calisiyikahahahah
Tatlm bnce bizim topikteki bayanlarin bizim cenemiz cok dusuk xokta merakliyiz hele senle ben :)Kız vallah bende hep öyle diyorum bizimkiler tosuncuk olacaklar hehehe :))
Kız bizim topik gençlerin ve en güzel duyguların bir olduğu topik en bi degerlilerimle sohbet muhabbet destekte bulunuyoruz ne güzel dimi :))) birine cevap veremezsem kotu oluyorum :)
Diger kizlarda meraklidirda ozellikle coook yazan sensiiinTatlm bnce bizim topikteki bayanlarin bizim cenemiz cok dusuk xokta merakliyiz hele senle ben :)
Esthfurullah ya ne güzel iste bak hep beraberiz birliğiz çok şükür :-* Allahım bi de buraya yazan herkese annelik duygusunu nasip eylesin inşallah :-*[/QUOTE
De iste hayrliisinla isyan etmeden sabir icinde olsun ya ama ne guzel sakalasioz falan baska topiklere cook nadir bakiom ama yazmiom burasi eglenceli brbirimize hem yardmci olmaya calisyorz hemde dilimizi anlyruz guzel bse bence :)
İyiyim canım sen nasılsınHayırlı aksamlar canım nasılsın? Evt dediğini uç dört kadına yaptım :))) memlekete gittim karnımin düştüğünü söylediler rahimimin ters olduğunu söylediler belimin kaydigini soylediler bi de rahim agzimin yamuldugunu :))) her gittiğim de bunları söyleyip yaptılar canım en son bi kadına gittim sakin kimseye elletme karnına için çok temiz kesinlikle oksatma dedi :)) hayır görmedim ben ama çoğu insanlara vesika olduğu dogrudur canim
işe yarar inşallah canım gerçekten çok yakıyo beli o yüzden tutma ihtimali var..Cnm bnde duydum ama cewremde yapan eden yok blmytm. Ama bnm teyzemde belin aciktr yaki yapistr demisti yaptm ama dayanamdm ckardm ter basti cok bu ay regl oldum ama supheli bi regl ins. Bilen arkadslar yardmci olsun
Wllah blmym ilk gun normal adet gbi oldum iki gun gecmsti sonra bi iki damla bgunde hc yok normalde 5.gun tamamen bterdi suanda belm ve kasiklarm agrio gdiom bakiom tik yok ama bn cok duramamdm iliskye grdk 15 dkka sonra ckardm ckardktan sonra ble yakti hani bole can yanmiyo ama asiri sicak oluo neblm yaa yapioz iste rabbm derdide ddermaninla birlikte verrmis ..işe yarar inşallah canım gerçekten çok yakıyo beli o yüzden tutma ihtimali var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?