- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Hee
Diger kizlarda meraklidirda ozellikle coook yazan sensiiin
He vallah en çok yazan benim :))) utandım simdi uyanmaya gidiyorum :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee
Diger kizlarda meraklidirda ozellikle coook yazan sensiiin
Iyi gecelrr tatlm bnde meyve suyu cekti canm iciyimde yatarm :)He vallah en çok yazan benim :))) utandım simdi uyanmaya gidiyorum :)))
İyiyim canım sen nasılsın
Benimde çevremde birçok insan bu sayede hamile kalmış kayınvalidem de kocişim öyle olmuş Kendi annem ve kayınvalidem ısrar ediyo bende deniyeyim dedim hasta olmayı bekliycem artık.. Sen ne zaman yaptırdın en son canım??
aynen canım bebek için her duyduğumuzu yapar olduk Rabbim hayırlısını nasip etsin.. bizde bu ay keçi boynuzu kürü denedik beklemedeyizWllah blmym ilk gun normal adet gbi oldum iki gun gecmsti sonra bi iki damla bgunde hc yok normalde 5.gun tamamen bterdi suanda belm ve kasiklarm agrio gdiom bakiom tik yok ama bn cok duramamdm iliskye grdk 15 dkka sonra ckardm ckardktan sonra ble yakti hani bole can yanmiyo ama asiri sicak oluo neblm yaa yapioz iste rabbm derdide ddermaninla birlikte verrmis ..
anladım canım benim belim narin zaten arada ağrıyo ama daha çok kasık karın çekiyolarmış gidelim görelim bakalım..Denemekte fayda var ama sakin kendini hirpalama canım yaa :-* en son bi sene falan vardirvardir kadın bana sakin elletme daha demisti
Sende guzelm hadi allah rahatlik versn kizlarr :))Kizlaaar seviliyorsunuz
Yarin kurs var sabah erken gidecem kocaman optum Allahıma emanetsiniz yarin gorusuruz
Hemde çok takıyoruz canım ben bu ay stres yapmıycam diyorum ama olmuyo yinede kafaya taktık ya bi kere tamam..Annaa biz acaba cokmu yakioz takmicaz dioz ama fasafiso bnce kandirioz kendimizi napalm bunaa sukur umudumuz var rabbimz var hc olmassa..
İyi geceler canımKizlaaar seviliyorsunuz
Yarin kurs var sabah erken gidecem kocaman optum Allahıma emanetsiniz yarin gorusuruz
Dogru dyosun bnde oleym bakam hayrlisi.. hadi gorusuruz canlar bnde yatar hepiniziz allaha emanet olun kokulu kokulu opuyorm :))Hemde çok takıyoruz canım ben bu ay stres yapmıycam diyorum ama olmuyo yinede kafaya taktık ya bi kere tamam..
sana da iyi geceler canımDogru dyosun bnde oleym bakam hayrlisi.. hadi gorusuruz canlar bnde yatar hepiniziz allaha emanet olun kokulu kokulu opuyorm :))
Anl cnm ama kilobsadece pki dan olmuyomus. Troide baktrdin mi hic. O da kilo aldiriyormus. Ben eger biraz daha bole gidersem bi baktircamTatlm iki gun gecti oldum sonrda 1gun herzamnkinden az sonrda kesildi iste anlattm ya
Kistlerin oldugu durum, belirtileri de adet duzenszlugi killanma kilo alma imis. Bugun birine sordum ole dedi bana datlimmVallah canım bu konuda hic bir bilgim yok vallah :) ben de piko olduğumu yeni öğrendim ne olduğunu da acikcacikcasi bilmiyorum
günaydın canım beklenen gün bugünGunaydinnnnnn kizlaaaarrr
Gunaydinnnnnn kizlaaaarrr
günaydın canım beklenen gün bugün
GÜNAYDIN SEVGİLİ TOPİĞİN POPÜLER ÜYELERİ VE DİĞER TÜM ÜYELERİNE
günaydın canım beklenen gün bugün
GÜNAYDIN SEVGİLİ TOPİĞİN POPÜLER ÜYELERİ VE DİĞER TÜM ÜYELERİNE