Surerim artik yaa pişman oldum gerçekten :) sen de durumlar nasil peki regl oldun mu?saol canım misafirim vardı..surmezsen yanarsın canım dikkat et
Amin cnm adak adamistmdaa :) sz nbyosunz
Ya sorma yemesek cok iyi de iste dayanamiyoz ki :) ama azaltcam ben bebis icin insallah :) sen de cok yeme bakem bebis ivin :)
Ben bi de son iki aydir aliyorum. Korunmayi biraktik hemen kilo aldim. Pko falan varsa die korkuyorum. Ins bisi cikmazkızlar şimdi böyle kilo alırsanız bebiş olunca napacanız. gerçi benimde popo büyuyo dikkat etmeme ragmen:)
Annem icin cnm kanser olma ihtimali verdi tahliller temz ckarsa diye adadim bide hanemde kuran okunsun istedm ole yani :)Surerim artik yaa pişman oldum gerçekten :) sen de durumlar nasil peki regl oldun mu?
Ne adağı ya ne için adamıştın Allahini seversen merak ettim :))))
Cikonata da cipse de töbeTamam o zaman beraber veren kiloları :)) 57 ye donsem ıyi :))))))) tamam beraber bırakalım yemicez abur cuburu hiiihh attım cikonati :))))
Allah kbl etsn cnm :)Annem icin cnm kanser olma ihtimali verdi tahliller temz ckarsa diye adadim bide hanemde kuran okunsun istedm ole yani :)
kızlar şimdi böyle kilo alırsanız bebiş olunca napacanız. gerçi benimde popo büyuyo dikkat etmeme ragmen:)
Annem icin cnm kanser olma ihtimali verdi tahliller temz ckarsa diye adadim bide hanemde kuran okunsun istedm ole yani :)
Heheyyt yavrum benim az almissin :))))Aaa kizlar bnde cookk kilo aldim 7ayda 13 kilo :) nasi ama :)))
Amiiin cook saolunAllah kbl etsn cnm :)
Saol tatlim ama bi tek totoda var ewlendmde 50kiloydum iste kmsr inanmio bnde inanamym ama aci ve gercek :) kizlar bn bu pko nedr bilmiodum arastrdm da bn bi kere hamile klkalmistm ya sizce suan varmidr ondanmi olmuyrmdr?Ayy Allahım kabul etsin sevabını büyütsün inşallah :-*
Heheyyt yavrum benim az almissin :))))
Cikonata da cipse de töbehadi tmm ben yaribdan itibaren dikkat etmye basliym :)
Iste almicaz artikin :)Tamam ben de varım :))) bende piko da varmış hemen kilo alırım yaa :)))
Kac gun gectiki benm 4. Gun bygunSaol tatlim ama bi tek totoda var ewlendmde 50kiloydum iste kmsr inanmio bnde inanamym ama aci ve gercek :) kizlar bn bu pko nedr bilmiodum arastrdm da bn bi kere hamile klkalmistm ya sizce suan varmidr ondanmi olmuyrmdr?
Tatlm iki gun gecti oldum sonrda 1gun herzamnkinden az sonrda kesildi iste anlattm yaKac gun gectiki benm 4. Gun bygun
Saol tatlim ama bi tek totoda var ewlendmde 50kiloydum iste kmsr inanmio bnde inanamym ama aci ve gercek :) kizlar bn bu pko nedr bilmiodum arastrdm da bn bi kere hamile klkalmistm ya sizce suan varmidr ondanmi olmuyrmdr?
Saol yani hc aydinlatmadin sekerimVallah canım bu konuda hic bir bilgim yok vallah :) ben de piko olduğumu yeni öğrendim ne olduğunu da acikcacikcasi bilmiyorum
Amiin saolasin hepimize insaaallahhhcanlarım allah herkese hayırlı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?