19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Surerim artik yaa pişman oldum gerçekten :) sen de durumlar nasil peki regl oldun mu?

Ne adağı ya ne için adamıştın Allahini seversen merak ettim :))))
Annem icin cnm kanser olma ihtimali verdi tahliller temz ckarsa diye adadim bide hanemde kuran okunsun istedm ole yani :)

Ayy Allahım kabul etsin sevabını büyütsün inşallah :-*

Heheyyt yavrum benim az almissin :))))
Saol tatlim ama bi tek totoda var ewlendmde 50kiloydum iste kmsr inanmio bnde inanamym ama aci ve gercek :) kizlar bn bu pko nedr bilmiodum arastrdm da bn bi kere hamile klkalmistm ya sizce suan varmidr ondanmi olmuyrmdr?

Saol tatlim ama bi tek totoda var ewlendmde 50kiloydum iste kmsr inanmio bnde inanamym ama aci ve gercek :) kizlar bn bu pko nedr bilmiodum arastrdm da bn bi kere hamile klkalmistm ya sizce suan varmidr ondanmi olmuyrmdr?
Kac gun gectiki benm 4. Gun bygun

Kizz bndede varmidrki bde bn bu ay ilk gin oldum ikinci gun iki uc damla bugun bse yok normalde 4gun olr 5gun bter tamammen kilodanmi pko denen seydenmi duzensizlesti ki??? Kafamda deli sorular

Vallah canım bu konuda hic bir bilgim yok vallah :) ben de piko olduğumu yeni öğrendim ne olduğunu da acikcacikcasi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…