Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi tabi en basta.. vakit zaman gelince olacak.. beenim gun gecti ama ben de hic hamile gibi hisetmiyom kendimi :d olmadi kimiz de bidahaki ayi bekleriz napak yani sana eslik ederim ben de nolcek :)Yok canm ben kendimde umutlu değilim ki rengli belirtilerini dibine kadar yaşıyorum ben....hakkımızda hayırlısı asıl ben senden ümitli kizzz :)) sırayla inş bende bidahaki ay kalırım nöreekk
Merhaba ben yeniyim tanismiyoruz ama tanisalim ben zeyno :) iyiyiz cok sukur beklemedeyiz siz nasilsinizslm herkese nasılsınız görmeyeli
Çok tatlısın ya aynen canım hakkımızda hayırlısı. .ben çıkıyorum canım.kendine çok iyi bak.Allah a emanet ol.Allah yardımcımız olsun.gorusruz geneHayirlisi tabi en basta.. vakit zaman gelince olacak.. beenim gun gecti ama ben de hic hamile gibi hisetmiyom kendimi :d olmadi kimiz de bidahaki ayi bekleriz napak yani sana eslik ederim ben de nolcek :)
Çok tatlısın ya aynen canım hakkımızda hayırlısı. .ben çıkıyorum canım.kendine çok iyi bak.Allah a emanet ol.Allah yardımcımız olsun.gorusruz gene
Ben varim ben yemeemi yedim geldm simdi :)Beeen geldim :)) kimsecikler yok muuuu ??? :))))
Ben varim ben yemeemi yedim geldm simdi :)
tavuk sote vw patates graten canın ozenmesin :) tesekkur ederim gel beraber olsun :)) ah kuzum ist oyleyse bi de antalya yi sen dusun pistim bugun arabada klima kar etmedi bile hic, cam acsam bi turlu acmasam baska turlu :) burdada o sicaklar basladi :)Afiyeeet olsun ne vardı yemekte :))) bende kararip geldim ya çok sıcak burasını yaniyo yüzüm
günes kıremi sur canımAfiyeeet olsun ne vardı yemekte :))) bende kararip geldim ya çok sıcak burasını yaniyo yüzüm
tavuk sote vw patates graten canın ozenmesin :) tesekkur ederim gel beraber olsun :)) ah kuzum ist oyleyse bi de antalya yi sen dusun pistim bugun arabada klima kar etmedi bile hic, cam acsam bi turlu acmasam baska turlu :) burdada o sicaklar basladi :)
Vallaha burası boyleyse orayı tahmin bile edemem düşün artik :))) bi de ben kapaliyim yemin ederim totusimden ter damladiii :))) ayyy afiyet olsun vallah az önce bi ekmek yedimm (((( yakında dombilibuuu olcam bu gün tartindim 61 olmuşum abooow ağzımı durduramiyorum :)))
günes kıremi sur canım
Yok yaa bnm kendim yaptm saolasn amiinnSaka yaptım canım benim kirmizilari bu ay kov gitsinnnnn :))) ne mevlutuydu canım Allah kabul eylesin inşallah @mormenekse0101 de mevlute gitti :))) ayni yerde miydinjz acaba
Ben de kapaliyim burda cok zor ama Allah veriuor insanin sabrini :) sana da afiyet olsun gulum. Kilo benim de basima dert yahu napcaz bu kilolari biz. 53-54kiloydum 56 oldum 57 ye gidiyom :s napcam bilmiyom. Bi de ben abur cuburu cooooook seviyom yaw :) benm bebis olursa o da cok sevcek kesin :)
Yok yaa bnm kendim yaptm saolasn amiinn
saol canım misafirim vardı..surmezsen yanarsın canım dikkat etHoş geldin canım nerelerdeydin :) ya sabahleyin kursa giderken sürmeyi unutmusum :)) eve gelene kadar domates olmusum iste
Amin cnm adak adamistmdaa :) sz nbyosunzNe mevlidiydi canım ya Allah kabul etsin inşallah :-*
Ya sorma yemesek cok iyi de iste dayanamiyoz ki :) ama azaltcam ben bebis icin insallah :) sen de cok yeme bakem bebis ivin :)Aaaa ne güzel yaa :) canım ya orda nasil dayanılır bilmiyorum Allah yadimciniz olsun inşallah sabrını veriyo dediğin gibi :) hehehe bende 57 kiloydum simdi 61 ne olcak halim şu abur cuburlar bizi obur edecek :)))))) hormonları bozuyomus öyle duydum :)
Ben de kapaliyim burda cok zor ama Allah veriuor insanin sabrini :) sana da afiyet olsun gulum. Kilo benim de basima dert yahu napcaz bu kilolari biz. 53-54kiloydum 56 oldum 57 ye gidiyom :s napcam bilmiyom. Bi de ben abur cuburu cooooook seviyom yaw :) benm bebis olursa o da cok sevcek kesin :)
kızlar şimdi böyle kilo alırsanız bebiş olunca napacanız. gerçi benimde popo büyuyo dikkat etmeme ragmen:)Aaaa ne güzel yaa :) canım ya orda nasil dayanılır bilmiyorum Allah yadimciniz olsun inşallah sabrını veriyo dediğin gibi :) hehehe bende 57 kiloydum simdi 61 ne olcak halim şu abur cuburlar bizi obur edecek :)))))) hormonları bozuyomus öyle duydum :)