Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henuz yok canim ama guzel haberlerini bekliyoruz herkesin insaallahben geldim kızlar nasılsınız ben yokken hamile kalan varmııı
ben bugün doktora gittim bana aşılama yapacam dedi özele gidecem yaptırmaycam hiçbir sorunum yok eşimde de yok hemen aşılama doğru değil diye düşündüm yaptırmak istemiyorumHenuz yok canim ama guzel haberlerini bekliyoruz herkesin insaallah
İstemiyosan strese sokma canim kndini onun bekleme surecide cok zor sorunun cok sukur neden olmasin bi muddet olutuna birak olur insaallah bizde asilama istedik doktor istemedi olur bekleyin dedi klomen kullandim iki ay olmadi bu ay da ignelere gecicez bakalim bende yarin gidicem doktora insaallah guzel seyler soylerben bugün doktora gittim bana aşılama yapacam dedi özele gidecem yaptırmaycam hiçbir sorunum yok eşimde de yok hemen aşılama doğru değil diye düşündüm yaptırmak istemiyorum
inşallah canımİstemiyosan strese sokma canim kndini onun bekleme surecide cok zor sorunun cok sukur neden olmasin bi muddet olutuna birak olur insaallah bizde asilama istedik doktor istemedi olur bekleyin dedi klomen kullandim iki ay olmadi bu ay da ignelere gecicez bakalim bende yarin gidicem doktora insaallah guzel seyler soyler
27 falan heralde canimTek olursa tutmaz dıye korkuyorum bırı tutmazsa bırı tutar dıyorum ıkısıde tutarsa benım için mucıze olur bır kerede kurtulurum canım bakımı evet zor ama rabbım verırse sabrını da verır canım kiloyu Koru canım kışın gayet ıyı
Yası kaç canım yas sınırına Baglı ben etrafımdakı tup bebek merkezlerını Aradım hepsıde aynını dedi
hu huuuuu
Ya doğru demiş doktor :))) ama şöyle birşey soyliyim klomeni bilinçsiz verirse doktor yada iğneleri hormon bozukluğu yapiomus okudum bir kaç yerde sizin de haberiniz olsun bana yuksek dozda klomen verilmişti ama olmadı tabi
ELMALI turtam canım hangi türden stres yapacağına şaşırdım simdi vallahi boyle olursa bi dahaki aya kalicak aşılama
Ben de kyzum ben de umitliyim :)Ayy inşallah yaa ben asilamadan umitliyim doğrusu :)))
bir gün kaldı
@firdevscansu var ☺ben geldim kızlar nasılsınız ben yokken hamile kalan varmııı
Benimde bugün bat günüm ama 1 gün gecikmelide geliyorSon one day :)
Hadi ya :) peki regl belirtin var mu ne durumdasin nasil hissediyorsunBenimde bugün bat günüm ama 1 gün gecikmelide geliyor
rengli olacak gibi hissediyorum herzamanki gibi dün kaşık ağrısından uyuyamadım geldi sandım. .gelecek gene istenmeyen misafir misali her ay Şaşmaz mübarek gelme yaaHadi ya :) peki regl belirtin var mu ne durumdasin nasil hissediyorsun
Ay cnm ta ins gelmez:) kovalim onu hemwn :) benim de 4 gun gecti, bugun 4. Gun. Ilk bat gununden onceki gun cok gafif agri vardi dedim tamam olcam. Ama kac gundur belirti yik, sanki regl olmusum gecmis de yeni aya baslamis gibiyim anlamadim :)rengli olacak gibi hissediyorum herzamanki gibi dün kaşık ağrısından uyuyamadım geldi sandım. .gelecek gene istenmeyen misafir misali her ay Şaşmaz mübarek gelme yaa
Test yapmadınız bi kan versene daha önce gecikirmiydi boyleeeAy cnm ta ins gelmez:) kovalim onu hemwn :) benim de 4 gun gecti, bugun 4. Gun. Ilk bat gununden onceki gun cok gafif agri vardi dedim tamam olcam. Ama kac gundur belirti yik, sanki regl olmusum gecmis de yeni aya baslamis gibiyim anlamadim :)
Aslinda 4 ay oncesine kadar gecikirdi bikac gun. Son 3 ay vaktinde geldi hatta gecen ay 1-2 gun er geldi. bu ay gecti. Simdi esim diyorki test yapma bekleyelim bosuna umitlenmeyelim. Ben de ona uyum sagliyorum napim :)Test yapmadınız bi kan versene daha önce gecikirmiydi boyleee
2 gün daha bekle bakalım benim ki ya gece ya yarın kesin gelir:) gelmezse bende beklerim .normalde geçen aylar 22 günde bi olmuşum .ondan önce 25 gün .değişik yani ama hiç geç olmadım. Sadece 1 gün geç olur.suan 26, günümde yim. Sabaha bekliyorum kırmızı yi anlayacağın keşke gelmese beee .ne mutlu oluruz dimi:)Aslinda 4 ay oncesine kadar gecikirdi bikac gun. Son 3 ay vaktinde geldi hatta gecen ay 1-2 gun er geldi. bu ay gecti. Simdi esim diyorki test yapma bekleyelim bosuna umitlenmeyelim. Ben de ona uyum sagliyorum napim :)
Olma miyiz cnm ya keskeeeeeeeee gelmese :) senin icin de umutlandim bak simdi 2-3 gun onceki halimsin belkide olmustur bu ay guzel habeerlerini aliriz ins :) nw gözel olur ama :)2 gün daha bekle bakalım benim ki ya gece ya yarın kesin gelir:) gelmezse bende beklerim .normalde geçen aylar 22 günde bi olmuşum .ondan önce 25 gün .değişik yani ama hiç geç olmadım. Sadece 1 gün geç olur.suan 26, günümde yim. Sabaha bekliyorum kırmızı yi anlayacağın keşke gelmese beee .ne mutlu oluruz dimi:)
Yok canm ben kendimde umutlu değilim ki rengli belirtilerini dibine kadar yaşıyorum ben....hakkımızda hayırlısı asıl ben senden ümitli kizzz :)) sırayla inş bende bidahaki ay kalırım nöreekkOlma miyiz cnm ya keskeeeeeeeee gelmese :) senin icin de umutlandim bak simdi 2-3 gun onceki halimsin belkide olmustur bu ay guzel habeerlerini aliriz ins :) nw gözel olur ama :)