canım benimde tek taraflı agrılarım oluyor bıcak batması gibi bence bizimki enfeksıyondan dolayı
Evet mantar geçici malesef o yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Bende sürekli dikkat ediyorum bide o sorun çıkmasın diye
bende soğan suyun içmekten içim dışım soğan koktu :) çillenecem diye bekledim en sonunda öyle benimsedim ki gün içinde çay gibi yapıp yapıp içtimOlmazlar vallah biliyorum çünkü. Esim benim her çektiğim acıyı görsün istiyorum bende çok merhametli zaten on yargısı olsun istemiyorum ben kim bilir kaç kadına dokundurttum karnimi göbeğime rahimime bakmışlar çok ot içtim çok şey yaptım :))) içimde filizlenecekler sonunda bide meyve veriyomusum hahaha :))))
Ayy kiyamam sana yaaBndede bi ara enfksiyon vardi doktor antibyotim verdi ve hap beni zehirledi 5 gun hastanede yattm alerjm varmis anyibiyotige pelesirine falan dedi doktor ayyy k zamanda esimle nisnliydik 5 gun o kaldi yanimda diygularin depresti bi an
Oys bitanem gecti gecti cok sukurrAyy kiyamam sana yaaçok şükür gecmis
sizlerin ne kadar suredir olmuyor ???
pekı bi problemın varmıymıs canım tuplere falan baktırdmıssındır tabıCanım ben 4 senedir istiyorum olmadı :)
bende soğan suyun içmekten içim dışım soğan koktu :) çillenecem diye bekledim en sonunda öyle benimsedim ki gün içinde çay gibi yapıp yapıp içtim
Hayrrr ole yapmak yok tamam mi :))) cocuk moduna bagladim bndeVallah sana çok guldum afiyet bal seker bebek olsun inşallah :))) bebek olsun da var ya hep demisim yaşadıklarının tokadini bi yapistircam kicina doğana kadar annesini ne hallere koyduoysss çok duygulandim
Bzde 7 aydr istiyoruzpekı bi problemın varmıymıs canım tuplere falan baktırdmıssındır tabı
vurma kızzz:))) annesi yumuş yumuş popişine nasıl kıyacanVallah sana çok guldum afiyet bal seker bebek olsun inşallah :))) bebek olsun da var ya hep demisim yaşadıklarının tokadini bi yapistircam kicina doğana kadar annesini ne hallere koyduoysss çok duygulandim
pekı bi problemın varmıymıs canım tuplere falan baktırdmıssındır tabı
vurma kızzz:))) annesi yumuş yumuş popişine nasıl kıyacan
ALLAH ım sen burdakı herkese tum olmayanlara o duyguyu tattır artık RAbbim.......aminnnnn
Aynen ole bitanem heheytttCanım tüplere falan bakıldı ölümden döndüm rahim filmi çekerken. Hic bir sorun çıkmadı şimdiye kadar pazartesi tekrar gitcem çok iyi bi doktor buldum herseyimi araştırıyor meme ultrasyonu istedi benden tekrar hormon testi tekrar simir :) sönümsüz hayır ola.firdevscansu canimmm sende sakin öyle yapma öyle yapmak yok guluyoruz hahahaytt egleniyoruz kocisle ilgileniyoruz :))
Amnnn cmmm nALLAH ım sen burdakı herkese tum olmayanlara o duyguyu tattır artık RAbbim.......aminnnnn
bende gidiyim artık muayeneye 5 ay oldu...çektiriyim su flimi kurtuluyum...Aynen ole bitanem heheyttt
Tabi cnm git cektir hemenbende gidiyim artık muayeneye 5 ay oldu...çektiriyim su flimi kurtuluyum...
kıyabilirsenizVallah ben vurmasam eşim vurçak :) çok çektirdi bize essek spasi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?