19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

bende soğan suyun içmekten içim dışım soğan koktu :) çillenecem diye bekledim en sonunda öyle benimsedim ki gün içinde çay gibi yapıp yapıp içtim

Bndede bi ara enfksiyon vardi doktor antibyotim verdi ve hap beni zehirledi 5 gun hastanede yattm alerjm varmis anyibiyotige pelesirine falan dedi doktor ayyy k zamanda esimle nisnliydik 5 gun o kaldi yanimda diygularin depresti bi an
Ayy kiyamam sana yaa çok şükür gecmis

bende soğan suyun içmekten içim dışım soğan koktu :) çillenecem diye bekledim en sonunda öyle benimsedim ki gün içinde çay gibi yapıp yapıp içtim

Vallah sana çok guldum afiyet bal seker bebek olsun inşallah :))) bebek olsun da var ya hep demisim yaşadıklarının tokadini bi yapistircam kicina doğana kadar annesini ne hallere koydu oysss çok duygulandim

pekı bi problemın varmıymıs canım tuplere falan baktırdmıssındır tabı

Canım tüplere falan bakıldı ölümden döndüm rahim filmi çekerken. Hic bir sorun çıkmadı şimdiye kadar pazartesi tekrar gitcem çok iyi bi doktor buldum herseyimi araştırıyor meme ultrasyonu istedi benden tekrar hormon testi tekrar simir :) sönümsüz hayır ola. firdevscansu canimmm sende sakin öyle yapma öyle yapmak yok guluyoruz hahahaytt egleniyoruz kocisle ilgileniyoruz :))

Aynen ole bitanem heheyttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…