canım simdi bi muayne oluyum dıyorum adetliykenmi gidiyim gercekten?canım adetinin ikinci günü git o zaman muayene ediyo kan testi yapıyo en iyi sonuç o zaman alınıyo yumurtalıklarına filan bakıyo
benımde mantar var dedi.fitil verdi.ama ben sogan suyuda içtim cok faydasını gördum enfeksıyonumu azalttı canm .öneririm
Melegimmm daha guzel fikirler buluruz sana bitanemmmmAyyy Allahım nasip etsin inşallah kız ne guzrl kendimi avutuyodum :)) Allahım nasip etsin de eslerimiz baba bizde en mutlu anneler olsak insallah. Normal doğum olsun da goreyim yavrumu istiyorum.firdevscansu 'nun bir hayali var çok etkilendim bende öyle yapmak istiyorum. Hamile olduğunu duyduğu an bi tane bebek ayakkabısı alicakmis hediye paketi yapicakmis esi gelmeden yemek süsler falan yapicakmis coook etkilendim bende boyle olsun istiyorum
Geldimmm kuzum biliyorsu. OlanlariAyni fikirdeyim kızlar sizinle olmak çok güzelfirdevscansu da gelse H Heidi000 canım sen kaç yasında evlendin ne zamandır istiyorsun :)
Olmayınca onlarda düşüyor üstüne canım. Benim eşimde ilk çekindi ama şimdi herşeyine Özen göstermeye başladı bide. Ilk sorun olduğunu öğrendiğimiz zaman çok üzüldü şimdi yediklerine bile dikkat ediyor
fitil verdi 1 hafta kullandım bide krem verdi.onlar bitene kadar ilişki yasaktı o ay hiç olmadı.iyice içimi temizledim desem yeri vardır:)ilaçlar bitince adetten 1 hfta sonra hemen 15 gun soğan suyu içmen gerekiyor.hem kist polikisti falanda eritiyor görümcem içti kisti kayboldu canm.bi arkadasım sogan suyundan sonra hamile falan kaldı.ibrahım saracoğlunun sitesinde detaylı bakabilirsinKizzz ne diyosunnn ciddi misin hangi fitili kullandn iliski yasak mıydı dizinde
Melegimmm daha guzel fikirler buluruz sana bitanemmmm
Slm anne adaylari bn geldim nasilsiniz bakalim Rabbim tez zamanda 9 10 ay sonra uykumuzu bolecek bebisler nasip rrsin bzlereee
rabbim akıl versin öyle adamlara sinir oluyorum duydukça şu kadınların çektiklerini girip utanarak olduğu muayeneleri görseler yine aynı düşüncede olurlar mı acabaKesinlikle doktor eşime yediklerinde dikkat etmelisin dedi kahve cay bile yasakladi. Maşallah bak sizinkide öyle yapio.nazarnur vallah bende duydum bi komsu eşine gidelim demiş sen benim erkekligime nasil laf atarsın DİE esini dövmüş . ne diyim bilemiyorum
Haha tm kuzum sr ama kesnHoş geldin melegimmm inşallah yaaa sorarım ben size kızlr bunu gazını nasil çıkara bilirim diye :)))
manta için
fitil verdi 1 hafta kullandım bide krem verdi.onlar bitene kadar ilişki yasaktı o ay hiç olmadı.iyice içimi temizledim desem yeri vardır:)ilaçlar bitince adetten 1 hfta sonra hemen 15 gun soğan suyu içmen gerekiyor.hem kist polikisti falanda eritiyor görümcem içti kisti kayboldu canm.bi arkadasım sogan suyundan sonra hamile falan kaldı.ibrahım saracoğlunun sitesinde detaylı bakabilirsin
Kızlar bikini bölgenizi sabunla yıkamayın enfeksiyon yapıyor karbonatlı su hazırlayın Kabin içinde o suyla yıkayın kendinizi. Bide ıslak tutmayın kendinizi sakin mantara yol açıyor
Hoş geldin melegimmm inşallah yaaa sorarım ben size kızlr bunu gazını nasil çıkara bilirim diye :)))
Hb bu arada bitanem daha guzel fiKirler bulucaz insHaha tm kuzum sr ama kesn
canım benimde tek taraflı agrılarım oluyor bıcak batması gibi bence bizimki enfeksıyondan dolayıCanım mantar için bende çok ilaç krem ve fitil kullandım ilişki yasaktı :) içimin temizlendiğinde inanmıyorum hic bir doktor kistimin olduğunu söylemedi ama çok agrim sizim var anlamıyorum ki. Soğan kurune başlıcam da kurumami bekliyorum hala leke leke görüyorum
Evet mantar geçici malesef o yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Bende sürekli dikkat ediyorum bide o sorun çıkmasın diyeHic sabunla yikamadim sürekli kurutuyorum hatta iç çamaşırını utuleyip giyiyorum :)) benden esimede bulaştı o da krem kullandı geçti şükür.
rabbim akıl versin öyle adamlara sinir oluyorum duydukça şu kadınların çektiklerini girip utanarak olduğu muayeneleri görseler yine aynı düşüncede olurlar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?