19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Melegimmm daha guzel fikirler buluruz sana bitanemmmm

Kesinlikle doktor eşime yediklerinde dikkat etmelisin dedi kahve cay bile yasakladi. Maşallah bak sizinkide öyle yapio. nazarnur vallah bende duydum bi komsu eşine gidelim demiş sen benim erkekligime nasil laf atarsın DİE esini dövmüş . ne diyim bilemiyorum

manta için
Kizzz ne diyosunnn ciddi misin hangi fitili kullandn iliski yasak mıydı dizinde
fitil verdi 1 hafta kullandım bide krem verdi.onlar bitene kadar ilişki yasaktı o ay hiç olmadı.iyice içimi temizledim desem yeri vardır:)ilaçlar bitince adetten 1 hfta sonra hemen 15 gun soğan suyu içmen gerekiyor.hem kist polikisti falanda eritiyor görümcem içti kisti kayboldu canm.bi arkadasım sogan suyundan sonra hamile falan kaldı.ibrahım saracoğlunun sitesinde detaylı bakabilirsin

rabbim akıl versin öyle adamlara sinir oluyorum duydukça şu kadınların çektiklerini girip utanarak olduğu muayeneleri görseler yine aynı düşüncede olurlar mı acaba

Canım mantar için bende çok ilaç krem ve fitil kullandım ilişki yasaktı :) içimin temizlendiğinde inanmıyorum hic bir doktor kistimin olduğunu söylemedi ama çok agrim sizim var anlamıyorum ki. Soğan kurune başlıcam da kurumami bekliyorum hala leke leke görüyorum

Kızlar bikini bölgenizi sabunla yıkamayın enfeksiyon yapıyor karbonatlı su hazırlayın Kabin içinde o suyla yıkayın kendinizi. Bide ıslak tutmayın kendinizi sakin mantara yol açıyor

Hic sabunla yikamadim sürekli kurutuyorum hatta iç çamaşırını utuleyip giyiyorum :)) benden esimede bulaştı o da krem kullandı geçti şükür.

canım benimde tek taraflı agrılarım oluyor bıcak batması gibi bence bizimki enfeksıyondan dolayı

rabbim akıl versin öyle adamlara sinir oluyorum duydukça şu kadınların çektiklerini girip utanarak olduğu muayeneleri görseler yine aynı düşüncede olurlar mı acaba

Olmazlar vallah biliyorum çünkü. Esim benim her çektiğim acıyı görsün istiyorum bende çok merhametli zaten on yargısı olsun istemiyorum ben kim bilir kaç kadına dokundurttum karnimi göbeğime rahimime bakmışlar çok ot içtim çok şey yaptım :))) içimde filizlenecekler sonunda bide meyve veriyomusum hahaha :))))

Bndede bi ara enfksiyon vardi doktor antibyotim verdi ve hap beni zehirledi 5 gun hastanede yattm alerjm varmis anyibiyotige pelesirine falan dedi doktor ayyy k zamanda esimle nisnliydik 5 gun o kaldi yanimda diygularin depresti bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…