• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

söyleme kimseye zaten sonra olmuyodu da tüp bebekten oldu diyolar kimseyi takma kafanı rahatlaaattt kendini motive et :anneadayı::KK46:bunlar gibi güzel seylere :KK76:
Evet canım haklısın bide bizim aileler çocuk çok istiyorlar ve bize korunmayın sonra Çocuğunuz olmayacak doktorlarda uğraşıcaksınız gibi laflar çok söylediler. O yüzden de onlara laf anlatamayacağın için bizde gizli tutuyoruz

Indir canım basit ve kullanışlı ben Diğerlerinin hepsini kullandım ama en basit ve kullanışlı bu geldi bana ilişkinin olduğu günlere işaret falanda koyabiliyorsun

Bende takvimimi kullanmaya başladım beni uyarıyı ilacım için alarm veriyo ilişki günleri kaydediyorum kilo mu ateşini ruh halimi akintimi kaydediyorum ona gore yumurtlama hesabı yapio :))

canım ben bebek olmuyor diye hiç gitmedim .enfeksiyon vardı oyuzden gitmiştim .alttan ultrasyona falan girdim.hersey temiz dedi.adetlerimde düzenli.acaba enfeksiyon engeller mi?surekli akıntım var?
Canım o kişiden kişiye değişir benim çevremde akıntısı hiç durmadan hamile kalıp 2 tane doğum yapan var. Ama sen tedbirini al mutlaka git doktora eşinde gitsin ben hamilelik düşünmeden önce gittim ama eşim gitmedi 6 ay boyunca olmayınca eşimde gitti ve sorun çıktı sperm azlığı ve hareketsizliği varmış

Bende takvimimi kullanmaya başladım beni uyarıyı ilacım için alarm veriyo ilişki günleri kaydediyorum kilo mu ateşini ruh halimi akintimi kaydediyorum ona gore yumurtlama hesabı yapio :))
Bende geçen aylarda hep adetime kaç gün var diye hergün bakıyordum ama şimdi sadece bakıyorum doktora gitmeme kaç gün var diye.

Canım o kişiden kişiye değişir benim çevremde akıntısı hiç durmadan hamile kalıp 2 tane doğum yapan var. Ama sen tedbirini al mutlaka git doktora eşinde gitsin ben hamilelik düşünmeden önce gittim ama eşim gitmedi 6 ay boyunca olmayınca eşimde gitti ve sorun çıktı sperm azlığı ve hareketsizliği varmış
canım benim eşime öyle bi teklifte bulunsam hemen küser...o nasıl ikna ederim bilmiyorum.ins baska bişey yoktur

canım ben bebek olmuyor diye hiç gitmedim .enfeksiyon vardı oyuzden gitmiştim .alttan ultrasyona falan girdim.hersey temiz dedi.adetlerimde düzenli.acaba enfeksiyon engeller mi?surekli akıntım var?

Canım çok ciddi bi enfeksiyon kapmisim altan muayene etti kan tahlili aldı sen nasil hala yuruyebiliyosun dedi korkma ama 3 aydan fazladır dedi içerde mantar oluşmuş rahimim etrafında falan bir suru ilaç verdi fitiller verdi onlarda gebeliğe engel olur dedi kullandım şuan iyi durumdasin dedi doktor. Adet dışında akintim oluyordu kasiklarim çok agriyodu ilişkide canım çok yanıyordu hatta beraber olamiyoduk. Oturup kalktigimda karnıma birşey batiyodu. Seninde önemli bir şeyin yoktur canım ilaç tedavisiyle geçer inşallah

size bu ay basımdan gecenı anlatayım kızlar.adetime 5 gun kala erklen gebelik testi yaptım surekli mıdem bulanıyordu.ve ıkıncı cızgıyı acık renk gordum.hemde iki testtede.ama sonuc husran.gunume 3 gun kala hastalandım daha önce hiç erken olmazdım...yıkıldım resmen cok mutlu olmustum cunku..

canım benim eşime öyle bi teklifte bulunsam hemen küser...o nasıl ikna ederim bilmiyorum.ins baska bişey yoktur
Bende ilk gittiğimde eşim abartma dedi daha denemedik bile bende tedbir amaçlı dedim sende bi baktır istersen aylarca boşuna uğraşmayalım varsada bi sorun erkenden tedavi edilsin dedim zaten tedavide bi kaç ay Sürüyor dedim o utandığı için gitmedi ama olmayınca kendisi teklif etti gidiyim ben bi baktıralım dedi. Sen direk söyleme Dolaylı yoldan anlat Eşlerden birinde sorun varsa olmuyor işte erkenden bilmek lazım televizyonda izledim doktorlar öyle söylüyor falan de

mesaj olarak yaz o zaman konuya da sende sorun var demiyorum bende de var demiyorum ama rabbimin işi bu olabilirde gidelim doktora kafalarımızı rahatlatalım böyle girebilirsin bunda küsecek hiçbirsey yok benim eşim ben demeden gidelim dedi

size bu ay basımdan gecenı anlatayım kızlar.adetime 5 gun kala erklen gebelik testi yaptım surekli mıdem bulanıyordu.ve ıkıncı cızgıyı acık renk gordum.hemde iki testtede.ama sonuc husran.gunume 3 gun kala hastalandım daha önce hiç erken olmazdım...yıkıldım resmen cok mutlu olmustum cunku..
Hiç güvenme onlara canım adetin geçmeden yapma sakin çünkü bende 3 kere silik çizgi çıktı aynı ay içinde sonra kan verdim negatif

Canım çok ciddi bi enfeksiyon kapmisim altan muayene etti kan tahlili aldı sen nasil hala yuruyebiliyosun dedi korkma ama 3 aydan fazladır dedi içerde mantar oluşmuş rahimim etrafında falan bir suru ilaç verdi fitiller verdi onlarda gebeliğe engel olur dedi kullandım şuan iyi durumdasin dedi doktor. Adet dışında akintim oluyordu kasiklarim çok agriyodu ilişkide canım çok yanıyordu hatta beraber olamiyoduk. Oturup kalktigimda karnıma birşey batiyodu. Seninde önemli bir şeyin yoktur canım ilaç tedavisiyle geçer inşallah
benımde mantar var dedi.fitil verdi.ama ben sogan suyuda içtim cok faydasını gördum enfeksıyonumu azalttı canm .öneririm

canım adetinin ikinci günü git o zaman muayene ediyo kan testi yapıyo en iyi sonuç o zaman alınıyo yumurtalıklarına filan bakıyo

Benim eşimde ben demeden gidelim dedi hatta kendi doktorlarının kendi araştırdı çok farklı bölümlere bile gitti testislerine bile baktirdi :)))

bi
Hiç güvenme onlara canım adetin geçmeden yapma sakin çünkü bende 3 kere silik çizgi çıktı aynı ay içinde sonra kan verdim negatif[/QUOT
tövbe ettim saten birdaha günümü bekleyecegım.çok ümitleniyorum cunku..eczacıda hamilesin dedi testi görunce.birdaha yapmam

Benim eşimde ben demeden gidelim dedi hatta kendi doktorlarının kendi araştırdı çok farklı bölümlere bile gitti testislerine bile baktirdi :)))
Olmayınca onlarda düşüyor üstüne canım. Benim eşimde ilk çekindi ama şimdi herşeyine Özen göstermeye başladı bide. Ilk sorun olduğunu öğrendiğimiz zaman çok üzüldü şimdi yediklerine bile dikkat ediyor

işte bilinçli insan:) gülüyoruz ama bunları yaptırmayı agzına bile almayanlar var hatta sırf gidelim dedi diye eşini dövenler bile var

Back