Selam kızlara beklenmeyen adete 4 gün kaldı benim diğer belirtilere ilaveten bugün sol göğsüm daha çok olmak
üzere çok değişik bir sızlama var benim adetken bile göğsüm ağrımaz ... Bunu ben kendime neden yapıyorum neden herşeyden pay çıkarıyorum bilmiyorum tek bildiğim Rabbim yardımcımız olsun
inşaAllahhhh yaaaa Allah razı olsun inşaAllahhhhhhhhhade insallah gebelik başlangıcıdır
Allahım razı olsun sizden inşaAllahhhhh beklenen müjdeleri hep beraber alırız şu ezan vakti.Aynen ya inşallah hamissindir zaten az kaldı :)))
Allahım razı olsun sizden inşaAllahhhhh beklenen müjdeleri hep beraber alırız şu ezan vakti.
allahım herseyin hayırlı olanını nasib etsinAllahım razı olsun sizden inşaAllahhhhh beklenen müjdeleri hep beraber alırız şu ezan vakti.
Canım bende senin gibiyim yanlız değilsinAllahım razı olsun sizden inşaAllahhhhh beklenen müjdeleri hep beraber alırız şu ezan vakti.
Ayyy amiiiinnn inşallah canım Allahım dualarimizi kabul eylesin inşallah bi test yapsan mi acaba :))) bende vesvese ediyorum bak :))))
6 gün kala yapmıştım malesef negatifti... ne testler harcadım şu kutlu müjdeyi almak için ahh ahhh bi koli kullandım şimdi sabredicem ve gününe kadar bekleyecem her negatifi gördüğümde darmaduman oluyorum bana kalsa kan testi yaparım ama onu da günün geçmeyince yapmıyorlar gününü bekle diyorlar ... Nasip kısmet Rabbim hayırlı ve saglıklı bir evlat hepimize nasip etsin beklemek zor ama beklenen de bir o kadar güzelllAyyy amiiiinnn inşallah canım Allahım dualarimizi kabul eylesin inşallah bi test yapsan mi acaba :))) bende vesvese ediyorum bak :))))
Canım bende senin gibiyim yanlız değilsinDün çok yoruldum gezerken kasıklarım ağırdı ana dedim bebekmi yerleşiiii adetin 19. günüydü ama üşütmüşümdür muhtemelen terledim sonra arabada klimayı açtık çarpmıştır dedim
Kuşum bence test yap ne zaman gitcen izmire test yapınca erken geliyor benimki kafa rahatlıyor yaa.. Yaa belkide vardır bişeyler beee :))
6 gün kala yapmıştım malesef negatifti... ne testler harcadım şu kutlu müjdeyi almak için ahh ahhh bi koli kullandım şimdi sabredicem ve gününe kadar bekleyecem her negatifi gördüğümde darmaduman oluyorum bana kalsa kan testi yaparım ama onu da günün geçmeyince yapmıyorlar gününü bekle diyorlar ... Nasip kısmet Rabbim hayırlı ve saglıklı bir evlat hepimize nasip etsin beklemek zor ama beklenen de bir o kadar güzelll
Kız bekle tabii :))) ne bilim ya biliyorsun biz önceden test yapioruz teste verdiğim parayla araba almıştım şimdiye kadar :))))
öyle valla ... 9 ay boyunca almayız ınsaAllah
al bendende okadar her ay bi testöyle valla ... 9 ay boyunca almayız ınsaAllah
Anladım yaa olur inşallah :) Allahım nasip etsin ikiz istiyon hemiii :) ben dun tartindim 60 kilo olmusum yine korkuyorum acaba kilo alirsam iyice piko mu olcam ? Derhal egzersize basladim
Ama canım benim halamin kızı türkiyede yaptırdı tüp bebek suan ucuz hamile:)
Tek olursa tutmaz dıye korkuyorum bırı tutmazsa bırı tutar dıyorum ıkısıde tutarsa benım için mucıze olur bır kerede kurtulurum canım bakımı evet zor ama rabbım verırse sabrını da verır canım kiloyu Koru canım kışın gayet ıyı
Öyle vallah Allahım kolaylık versin inşallah çok mantıklı ama ne kadar güvenilir ko oradaki tüp bebek?
hu huuuuuAyy inşallah yaa ben asilamadan umitliyim doğrusu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?