19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Aynen ya inşallah hamissindir zaten az kaldı :)))

Allahım razı olsun sizden inşaAllahhhhh beklenen müjdeleri hep beraber alırız şu ezan vakti.
Canım bende senin gibiyim yanlız değilsin Dün çok yoruldum gezerken kasıklarım ağırdı ana dedim bebekmi yerleşiiii adetin 19. günüydü ama üşütmüşümdür muhtemelen terledim sonra arabada klimayı açtık çarpmıştır dedim
Ayyy amiiiinnn inşallah canım Allahım dualarimizi kabul eylesin inşallah bi test yapsan mi acaba :))) bende vesvese ediyorum bak :))))

Kuşum bence test yap ne zaman gitcen izmire test yapınca erken geliyor benimki kafa rahatlıyor yaa.. Yaa belkide vardır bişeyler beee :))

Ayyy amiiiinnn inşallah canım Allahım dualarimizi kabul eylesin inşallah bi test yapsan mi acaba :))) bende vesvese ediyorum bak :))))
6 gün kala yapmıştım malesef negatifti... ne testler harcadım şu kutlu müjdeyi almak için ahh ahhh bi koli kullandım şimdi sabredicem ve gününe kadar bekleyecem her negatifi gördüğümde darmaduman oluyorum bana kalsa kan testi yaparım ama onu da günün geçmeyince yapmıyorlar gününü bekle diyorlar ... Nasip kısmet Rabbim hayırlı ve saglıklı bir evlat hepimize nasip etsin beklemek zor ama beklenen de bir o kadar güzelll

Yok kız imkânsız yani :))) testte yap miyim bence ben geç olayım da döner dönmez hemen aşılama yapayım 31 de gidiyorum 4 te donuyorum

Kız bekle tabii :))) ne bilim ya biliyorsun biz önceden test yapioruz teste verdiğim parayla araba almıştım şimdiye kadar :))))

Anladım yaa olur inşallah :) Allahım nasip etsin ikiz istiyon hemiii :) ben dun tartindim 60 kilo olmusum yine korkuyorum acaba kilo alirsam iyice piko mu olcam ? Derhal egzersize basladim

Tek olursa tutmaz dıye korkuyorum bırı tutmazsa bırı tutar dıyorum ıkısıde tutarsa benım için mucıze olur bır kerede kurtulurum canım bakımı evet zor ama rabbım verırse sabrını da verır canım kiloyu Koru canım kışın gayet ıyı

Ama canım benim halamin kızı türkiyede yaptırdı tüp bebek suan ucuz hamile:)

Yası kaç canım yas sınırına Baglı ben etrafımdakı tup bebek merkezlerını Aradım hepsıde aynını dedi

Bu ıyı ınsanlarda bırakmalarının sebebı yer altından ucuza yapmaları çok ıyı çok guvenılır merkezler var ben araştırdım konuştum bile hatta Konuştuğum doktor önceden Gülben ergenın programına çıkmıştı unlu bır doktor yanı onun merkezini buldum ona gidi em

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…