19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhaba canimm hoş geldin aramıza amaninn ne tatlısın sen oyleee . Allahim duani kabul eylesin inşallah ne zamandır istiyorsun canım
Sağol cnm bnm o senin tatlılığındır cnm biz 3-4 senedir istiyoruz bir kere aşılama yaptık olmadı bu ayda çatlatma iğnesi yaptık olmadı bu ayda dinleniyoruz

Sağol cnm bnm o senin tatlılığındır cnm biz 3-4 senedir istiyoruz bir kere aşılama yaptık olmadı

Yaa bi daha denemediniz mi? Allahım çok bekletmesin canım peki Aşılama nasil yapılıyor bizi biraz bilgilendirebilir misin ? Ben de aşılama yapicam inşallah tutar asilamayla ilgili hic bir fikrim yok açıkçası :)

İyiyim bebeğim sen napıosunn ya hafta sonları pek giremiyorum eşim de izinli oluyor bi yerlere kaçıyoruzz :)) sizde hafta içi konuşmuyonuz hastasonu döktürmüşsünüz valla okucam hepsini ama regl oldunmu yavrucum :S

Bidaha denemedik zaten aşılamayıda şubatta yaptırdım aşılama adetin 2. Günü giyosun senin durumuna göre iğne yada ilaç tedavisine başlıyosun ben iğne kullanmıştım iki güne bir kontrole gidiyosun yumurtaların 20-22cm olduğunda çatlatma iğnesini vuruluyosun 36 saat sonra eşinden aldıkları spermleri iğne ile sana enjekte ediyolar daha sonra bekleyiş başlıyo Allah yardımcınız olsun

Yok canım daha olmadım hormon bozukluğu oldu ya kesin yine insandır :)) sancim falan da yok

Yaa sanırım işlerim karıştı ben regli olmadım doktor regli olunca ikinci gün gel dedi onun içinmiş demekki bende 31 de İzmire gitmek için bilet kestim 4 günlük Allah yardim et

Yaa sanırım işlerim karıştı ben regli olmadım doktor regli olunca ikinci gün gel dedi onun içinmiş demekki bende 31 de İzmire gitmek için bilet kestim 4 günlük Allah yardim et

aa ordayken olursan nolcak ki peki cnm, Rabbim denk getirsin işlerini inşallah

Günaydın canım nasilsin durumlar nasil?
:)

ElifAhsen02 hadi yaa geldi mi :) neden ikinci günü çağırdı acaba doktor aşılama mi istedin
Yok canim biz asikama isteyince kizdi bize ne asilamasi durun bakalim drdi olacak Allahin izniyle ignelere gecicz dedi igneyle buyutucek yumurtalari yani

Gunaydinnn canım yaa hoş geldiiinn vallah işlerim çok karıştı ne olcak ya inşallah gidip gelene kadar adet olmam madem gecikiyo isime yarasını ayin 4 de dönmem lazim
Hoşgördüm tatlım hakkaten karışmış cnm umarım bi aksilik olmadan dönüp gelirsin sonra oluverir, sen gene de çok stres yapma, stres yaptın diye erken geliverir bi de, Allah yardımcın olsun innnşallaahh :)

Yok canim biz asikama isteyince kizdi bize ne asilamasi durun bakalim drdi olacak Allahin izniyle ignelere gecicz dedi igneyle buyutucek yumurtalari yani

Ya doğru demiş doktor :))) ama şöyle birşey soyliyim klomeni bilinçsiz verirse doktor yada iğneleri hormon bozukluğu yapiomus okudum bir kaç yerde sizin de haberiniz olsun bana yuksek dozda klomen verilmişti ama olmadı tabi

ELMALI turtam canım hangi türden stres yapacağına şaşırdım simdi vallahi boyle olursa bi dahaki aya kalicak aşılama

Selam kızlara beklenmeyen adete 4 gün kaldı benim diğer belirtilere ilaveten bugün sol göğsüm daha çok olmak
üzere çok değişik bir sızlama var benim adetken bile göğsüm ağrımaz ... Bunu ben kendime neden yapıyorum neden herşeyden pay çıkarıyorum bilmiyorum tek bildiğim Rabbim yardımcımız olsun

hade insallah gebelik başlangıcıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…