Hehe :) Hele ki ailede varsa olma ihtimali daha da yuksektir tabi, kıııızzz gonlune gore olur insallah :) asilamayla olacakmis gibi hissediyorum ben :) on(lar)a da karate yapmayi ogrettiginiz gunler de gelir insallah :)
Yaptim canim sabah tabiki.negatif ama geliyor yavas yavas akintim pembelesti afedersin . Artik ben kafaya takmiyorum bana hep uzilme diyen adam iki aydir darmadagin oluyor o uzuyor beni yoksa biliyorum vakti var. Doktor ne tedavi uyguluyo ne diyo durum.ne hic anlatmicam artik kendine bilmesn kafasi rahat olsunAyyy inşallah hamilesindir canimmm senin de günün geçti bi test yapsın nolur yaa :))) ben hamile değilim canım eminin :))) daha gelmedi yani bide
Ayyy ne güzel soyledin öyle yaa Allah senden razi olsunnn ;-* hayırlısı olsun inşallah canım :) ailede de ikiz var dayimla teyzem ikiz annem ikiz hamile kaldı 4 aylıkken oldiler. Anlicagin ailemde var esiminkinde yok ne hikmetse bende asilamadan biraz umutluyum :))) hayırlısı olsun inşallah yine
Senin asilama tutacak gor bak . İnsaallah ikiz biri kiz biri erkek olur oynar durursun onlarlaAyyy ne güzel soyledin öyle yaa Allah senden razi olsunnn ;-* hayırlısı olsun inşallah canım :) ailede de ikiz var dayimla teyzem ikiz annem ikiz hamile kaldı 4 aylıkken oldiler. Anlicagin ailemde var esiminkinde yok ne hikmetse bende asilamadan biraz umutluyum :))) hayırlısı olsun inşallah yine
Yaptim canim sabah tabiki.negatif ama geliyor yavas yavas akintim pembelesti afedersin . Artik ben kafaya takmiyorum bana hep uzilme diyen adam iki aydir darmadagin oluyor o uzuyor beni yoksa biliyorum vakti var. Doktor ne tedavi uyguluyo ne diyo durum.ne hic anlatmicam artik kendine bilmesn kafasi rahat olsun
Bildigim kadariyla kadinin ailesinde olmasi ihtimali artiriyor :) Allah hepimuzden razi olsun, olsun ki buze bebisler nasip etsin insallah :)
Canimcim ben yol yorgunuyum bugun yatislardayim anlicaan, enerji bitti sayilir, goz kapaklarima laf anlatamaz oldum. Sana hayirli geceler diliyorum :) gorusmek uzere insallah :) sevgi ve huzurla kalben bu smileyleri kullanmayi da pek bmiyorum ya henuz idare edive gali :)
Senin asilama tutacak gor bak . İnsaallah ikiz biri kiz biri erkek olur oynar durursun onlarla
Canım yaa unutmusum bak dun demistin yolcuydun sen yat dinlen biraz Allahım dualarını kabuk buyursun hayirlisiyla insallah :-* ben de pek iyi değilim smile de :)) ugrasamiyorum yani. Allaha emanet ol hayırlı geceler :-* Optum gorusuruz
allaha şükür herşeye rağmen iyiyim sizler nasılsınız :) valla canım belirti olarak aşırı şekilde karın ağrım var sadece sağda 5 dakikda bir yokluyor yani.birde çok çabuk değişiyor ruh halim izlediğim herşeye ağlıyorum 2gündür birde çekilmez oldum biraz durmadan eşimle tartışıcak bişeyler arıyorum sanki bişeyler oldu bana farkındayım ama inşallah düşündüğüm şeydir:)))
allaha şükür herşeye rağmen iyiyim sizler nasılsınız :) valla canım belirti olarak aşırı şekilde karın ağrım var sadece sağda 5 dakikda bir yokluyor yani.birde çok çabuk değişiyor ruh halim izlediğim herşeye ağlıyorum 2gündür birde çekilmez oldum biraz durmadan eşimle tartışıcak bişeyler arıyorum sanki bişeyler oldu bana farkındayım ama inşallah düşündüğüm şeydir:)))
inşallah yarabbim dua ediyorum bende ama nedense geçen aylara göre daha isteksizim bu ay doktorum pek umudum yok bu ay demişti bir yumurtam gelişmeden çatladığı için. ama allahtan umut kesilmez :)
Gunaydin caniimmm . Benimkiler geldi hic yalniz birakirlar mi
günaydınlar kızlarrrrr
Slm kızlar bende yeni gördm topiğinizi bende 17 yaşında ewlendim şuan 22 yaşındayım Allahım sizlerede banada hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?