19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Hehe :) Hele ki ailede varsa olma ihtimali daha da yuksektir tabi, kıııızzz gonlune gore olur insallah :) asilamayla olacakmis gibi hissediyorum ben :) on(lar)a da karate yapmayi ogrettiginiz gunler de gelir insallah :)

Ayyy ne güzel soyledin öyle yaa Allah senden razi olsunnn ;-* hayırlısı olsun inşallah canım :) ailede de ikiz var dayimla teyzem ikiz annem ikiz hamile kaldı 4 aylıkken oldiler. Anlicagin ailemde var esiminkinde yok ne hikmetse bende asilamadan biraz umutluyum :))) hayırlısı olsun inşallah yine

Ayyy inşallah hamilesindir canimmm senin de günün geçti bi test yapsın nolur yaa :))) ben hamile değilim canım eminin :))) daha gelmedi yani bide
Yaptim canim sabah tabiki.negatif ama geliyor yavas yavas akintim pembelesti afedersin . Artik ben kafaya takmiyorum bana hep uzilme diyen adam iki aydir darmadagin oluyor o uzuyor beni yoksa biliyorum vakti var. Doktor ne tedavi uyguluyo ne diyo durum.ne hic anlatmicam artik kendine bilmesn kafasi rahat olsun

Bildigim kadariyla kadinin ailesinde olmasi ihtimali artiriyor :) Allah hepimuzden razi olsun, olsun ki buze bebisler nasip etsin insallah :)
Canimcim ben yol yorgunuyum bugun yatislardayim anlicaan, enerji bitti sayilir, goz kapaklarima laf anlatamaz oldum. Sana hayirli geceler diliyorum :) gorusmek uzere insallah :) sevgi ve huzurla kal ben bu smileyleri kullanmayi da pek bmiyorum ya henuz idare edive gali :)

Senin asilama tutacak gor bak . İnsaallah ikiz biri kiz biri erkek olur oynar durursun onlarla

Uzulmek yok bitanem vallahi hepimiz de farkındayız Allah ne derse o boşuna kahroluyoruz çok şükür eslerimiz de inancli zekeriya duası var oluşun her namazında sende birşey dicek her ilişkiden önce elini iki kasigina koyup La ilahe illellah oku 10 defa sonra bacaklar dikili bir şekilde ilişkiden sonra tekrar on defa oku

KİZLAAAR SİZ DE YAPİNN.

Canım yaa unutmusum bak dun demistin yolcuydun sen yat dinlen biraz Allahım dualarını kabuk buyursun hayirlisiyla insallah :-* ben de pek iyi değilim smile de :)) ugrasamiyorum yani. Allaha emanet ol hayırlı geceler :-* Optum gorusuruz

Cok sagol cnm sen de aeo, opyrm hoccakal :)

kızlarrr günaydın kusura bakmayın kendimi biraz hasta hissediyorum o yüzden işe gelmedim çarşamba gününden beri yazamadım sizede..21inde hasta olmam lazımdı 4 gün gecikti 2 gün önce dayanamayıp test yaptım tek çizgi haftaya pazara kadar gelmezse tekrar yapıcam ama umudum yok nedense ya

Günaydın kizlaaaar hayırlı bi hafta olur insallah

A asyam9335 canimm hoşgeldin nasilsin canım insallah hamilelik vardir. Belirtilerin var mi?
allaha şükür herşeye rağmen iyiyim sizler nasılsınız :) valla canım belirti olarak aşırı şekilde karın ağrım var sadece sağda 5 dakikda bir yokluyor yani.birde çok çabuk değişiyor ruh halim izlediğim herşeye ağlıyorum 2gündür birde çekilmez oldum biraz durmadan eşimle tartışıcak bişeyler arıyorum sanki bişeyler oldu bana farkındayım ama inşallah düşündüğüm şeydir:)))

Canım anlattıklarına gore hamilesin :))))) psikolojik olarak ama :))) ayy inşallah gerçekten hamilesindir yaaa Allahım buraya hamileyim demeni nasip etsin inşallah :-*

inşallah yarabbim dua ediyorum bende ama nedense geçen aylara göre daha isteksizim bu ay doktorum pek umudum yok bu ay demişti bir yumurtam gelişmeden çatladığı için. ama allahtan umut kesilmez :)

inşallah yarabbim dua ediyorum bende ama nedense geçen aylara göre daha isteksizim bu ay doktorum pek umudum yok bu ay demişti bir yumurtam gelişmeden çatladığı için. ama allahtan umut kesilmez :)

Öyle vallah Allahtan umut kesilmez gerçekten şükürler olsun Rabbime coook örnekler var . ben de nedense iki aydır coook sakinim :)))

Günaydın kizlaaaar hayırlı bi hafta olur insallah

A asyam9335 canimm hoşgeldin nasilsin canım insallah hamilelik vardir. Belirtilerin var mi?
Gunaydin caniimmm . Benimkiler geldi hic yalniz birakirlar mi yarin dpktpra gidicem ikinci gun gel demisti . İnsan adet olduguna sevinir mi seviniyorum fazla gecikmedi diye en azindan

Slm kızlar bende yeni gördm topiğinizi bende 17 yaşında ewlendim şuan 22 yaşındayım Allahım sizlerede banada hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba canimm hoş geldin aramıza amaninn ne tatlısın sen oyleee . Allahim duani kabul eylesin inşallah ne zamandır istiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…