Merhaba Arkadaşlar
Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.
Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar
- Konu Sahibi Berf0o0o
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
merhaba şekerimben de varımmm:)merhabalar..
- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
Bende almıştım geçen ay ovülasyon testlerinden ama kullanmak nasip olmadı bende P.C diye bi program indirdim orda yumurtlama günlerin falanda gösteriyor canım çok kullanışlı onuda indirebilirsin telefonuna. İnşallah herkezin güzel haberlerini alırız burası şans getirir bizegelisimcii inşallah hamilesindir yaaa dua edeyim durun burda yazan herkes hamile olur da haberini verir inşallah Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin canım haber ver ya senden çok heycanlandim. Ovulasyon testleri aldım bide tlfnuma takvimim diye program indirdim onlara bakım degerlendiricem :))
- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
ben de varımmm:)merhabalar..
Merhaba canimm hoş geldin
- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
insan tek olmadığını görünce biraz olsun rahatlıyoburda olmak güzelmiş kaderdaşlarımızla:)
aynen canım kimseye anlatamıyosun sateninsan tek olmadığını görünce biraz olsun rahatlıyo
- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Bende almıştım geçen ay ovülasyon testlerinden ama kullanmak nasip olmadı bende P.C diye bi program indirdim orda yumurtlama günlerin falanda gösteriyor canım çok kullanışlı onuda indirebilirsin telefonuna. İnşallah herkezin güzel haberlerini alırız burası şans getirir bize
Canım buda gösteriyo kız dur indireyim :))) belki o da bi ise yarar :))) denemediğim birşey kalmasın :)))
- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
Evet malesef kızlar bizde tüp bebek yaptırıcağımızı hiç kimseye söylemedik öyle oluncada korkularını sevinçlerini üzüntülerini paylaşacağın kimse olmuyor.aynen canım kimseye anlatamıyosun saten
- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
ama surat asmak yok her ay yeni bir umutaynen canım kimseye anlatamıyosun saten
bende ona benzer bi program indirdim ama yumurtlama zamanımın hiç alakası yokmus onunla :) denemekte fayda var tabi herkesin ki farklıCanım buda gösteriyo kız dur indireyim :))) belki o da bi ise yarar :))) denemediğim birşey kalmasın :)))
evettt bakalım sizlerın ne zamandır olmuyor?ama surat asmak yok her ay yeni bir umut
- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
söyleme kimseye zaten sonra olmuyodu da tüp bebekten oldu diyolar kimseyi takma kafanı rahatlaaattt kendini motive et bunlar gibi güzel seylereEvet malesef kızlar bizde tüp bebek yaptırıcağımızı hiç kimseye söylemedik öyle oluncada korkularını sevinçlerini üzüntülerini paylaşacağın kimse olmuyor.
- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
bende ona benzer bi program indirdim ama yumurtlama zamanımın hiç alakası yokmus onunla :) denemekte fayda var tabi herkesin ki farklı
Ya herkes ayni gün yumurtlamiyo zaten hele benim çok yerli yersiz yumurtlayip catliyo :)) indirdigim programlarla alakası yok ama ovulasyon la eslestiriyorum
- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
Indir canım basit ve kullanışlı ben Diğerlerinin hepsini kullandım ama en basit ve kullanışlı bu geldi bana ilişkinin olduğu günlere işaret falanda koyabiliyorsunCanım buda gösteriyo kız dur indireyim :))) belki o da bi ise yarar :))) denemediğim birşey kalmasın :)))
- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
ben yeni sayılırım 11 oldu hemen hemenevettt bakalım sizlerın ne zamandır olmuyor?