• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhaba Arkadaşlar:KK24:

Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.

Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.:KK74:

gelisimcii gelisimcii inşallah hamilesindir yaaa dua edeyim durun burda yazan herkes hamile olur da haberini verir inşallah Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin canım haber ver ya senden çok heycanlandim. Ovulasyon testleri aldım bide tlfnuma takvimim diye program indirdim onlara bakım degerlendiricem :))
Bende almıştım geçen ay ovülasyon testlerinden ama kullanmak nasip olmadı bende P.C diye bi program indirdim orda yumurtlama günlerin falanda gösteriyor canım çok kullanışlı onuda indirebilirsin telefonuna. İnşallah herkezin güzel haberlerini alırız burası şans getirir bize

Bende almıştım geçen ay ovülasyon testlerinden ama kullanmak nasip olmadı bende P.C diye bi program indirdim orda yumurtlama günlerin falanda gösteriyor canım çok kullanışlı onuda indirebilirsin telefonuna. İnşallah herkezin güzel haberlerini alırız burası şans getirir bize

Canım buda gösteriyo kız dur indireyim :))) belki o da bi ise yarar :))) denemediğim birşey kalmasın :)))

Evet malesef kızlar bizde tüp bebek yaptırıcağımızı hiç kimseye söylemedik öyle oluncada korkularını sevinçlerini üzüntülerini paylaşacağın kimse olmuyor.
söyleme kimseye zaten sonra olmuyodu da tüp bebekten oldu diyolar kimseyi takma kafanı rahatlaaattt kendini motive et :anneadayı::KK46:bunlar gibi güzel seylere :KK76:

bende ona benzer bi program indirdim ama yumurtlama zamanımın hiç alakası yokmus onunla :) denemekte fayda var tabi herkesin ki farklı

Ya herkes ayni gün yumurtlamiyo zaten hele benim çok yerli yersiz yumurtlayip catliyo :)) indirdigim programlarla alakası yok ama ovulasyon la eslestiriyorum

Kesinlikle asik surat yasak :))) bir birimize destek olmaya geldik gerekirse avutalim çünkü bu is beyinde bitiyo :))

Back