- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
Kermes vardi hobi alanlari vardi muzik dinletisi vardi canim yeme icmece vardi iste kalabalikti bayaAyy ne güzel yaa :) ne etkinliği vardı canım merak ettim sinema tiyatro falan mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kermes vardi hobi alanlari vardi muzik dinletisi vardi canim yeme icmece vardi iste kalabalikti bayaAyy ne güzel yaa :) ne etkinliği vardı canım merak ettim sinema tiyatro falan mi :)
unutmam cnm inş. bir an önce olursunda çalişmalara başlarsiniz.Hadi insallah bismele çekmeyi unutmayin. Benim daha iki günüm var zaten sancim da var :))
Kermes vardi hobi alanlari vardi muzik dinletisi vardi canim yeme icmece vardi iste kalabalikti baya
Nasil bi kermesmis o gerci bende burda gordum kermeste genelde kullanilmis seyler oluyo ya kiyafet bakimindan cok sasirdimYaaa çok iyi yapmissin :) ya su kermeslere sinir oluyorum cooook pahalilar vallah bi tane babet 75 TL ve kullanılmış gibiydi :)))
_Minnur_ Canım yaa senden hayırlı haberler bekliyoruz inşallah :) diğer kızlar ne alemde acaba :)
Nasil bi kermesmis o gerci bende burda gordum kermeste genelde kullanilmis seyler oluyo ya kiyafet bakimindan cok sasirdim
Biliyorum oyle baglayanlari bende marka takintisini anlamiyorumKız ne bilim bi cemaatindi kermese gelenlerin hepsi aynıydı resmen :))) eşarplar marka ve boğazında dugumluyorlar :)))) eşyalar heeeep kullanılmış sıfırlarda çok pahaliydi
Biliyorum oyle baglayanlari bende marka takintisini anlamiyorum
Merhabalar bayanlar :)
Avucdolusudua; burada topigin oldugunu yeni fark ettim. Cok iyi muhabbetiniz var biraz okudum, Allah bizmasin :) arada misafirinuz olmak isterim :)
Canimm topigimize hosgeldiiiinn defalar getirdinnn boyle bir ortam kurmaya ihtiyacım vardı topigi açtık hep beraber ilerliyoruz. Evet ua çok şükür çok güzel muhabbetimiz var hepsi bir birinden değerli kaderdaslarim ayni duyguları paylaşıyoruz destek oluyoruz iste :) seni burda görmek te çok hosmus canım Allah razi olsun bas göz üstüne
Cok sicak kanlisiniz, Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah. O guzel anlari burada da paylasmak nasip olsun. Hosgordum, sefa buldum :) Allah hepimizden razi olsun insallah
Aminnn canim amiiin. Sen ne durumdasin peki:)
Benim yaş 24 iki yillik evliyim :) tatlum topige uygunum yani iki aydir istiyoruz bygun bat gunum amaaaaaaaaaaa olmadimmm henuz :) test de yapmadim :) hicbi belirtim de yok, hayurlisi deyip deyip icimden bekliyorum :)
Ayyy yerim ben seniii daha yeni istiyorsunuz inşallah erkenden olur canım Allahin izniyle inşallah çok beklemezsinjz hamilesindir yaaa inşallah hic belirtin yok mu ya regli olmaa nolur bi test tut meraktan catlarim yeminle :))) bizi de haberdar et ltfen senin ismine de nazar boncuğu ekliyeyim
Amin amin ne guzel dua ettin oyle :) insallah kuzum insallah senin de bi an once haberini aliriz hatta oncd senin haberini alalim insallah :) test yapasim var ama kendi kendime 3 gun gecince yapcam diye karar almistim ben de cok merak ediyorum ama sabirla beklicem :) pazartesiye olmazsam sonucu mutlaka yazcam buraya :)
Hadi hayrlisi cnm ins vardirr bebisAmin amin ne guzel dua ettin oyle :) insallah kuzum insallah senin de bi an once haberini aliriz hatta oncd senin haberini alalim insallah :) test yapasim var ama kendi kendime 3 gun gecince yapcam diye karar almistim ben de cok merak ediyorum ama sabirla beklicem :) pazartesiye olmazsam sonucu mutlaka yazcam buraya :)
Allahım yaaa bence de bekle ama ne BİM bekliyemiyo insan :))) umutlu musun peki sence var midir birşey :)) iyi değerlendirdin mi bu ayı ? :)
Bugunde test yaptim o da negatif cikti ya ama adette degilim 3 gun oldu bazen hafif basim donuyo ve ara ara ozellikle kasiklarim agriyor