• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım gercekten yaşınız kaç olursa olsun bi tane evladımız olsun sabrimiz olur umidimjz olur erkenden karar vermeniz iyi olmuş gerçekten ettigin duaları Rabbim kabul eylesin inşallah kucagimizi bos bırakmasını hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
Teşekür ederim canım yaşlarımızdan yana bir Sıkıntımız yok zaten bn 23 eşim 29 yaşında. Allah isteyen herkeze versin inşallah hamile bayanlar görünce çok hoşuma gidiyor gerçekten duygulanıyorum çocuklarıda çok seviyorum. Mesleğimden dolayı sürekli çocuklarla birlikteyim bide onların o tatlı bilmiş sözleri beni mutlu ediyor

ay inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlatla müjdelesin bizleri kızla sakın ümidinizi kaybetmeyin rabbimin haznesi geniştir herhangi bir zararı yok bu otun suyu daha çok işe yarıyo ama isterseniz suyundan alın nette pahalı oluyo mersin de adanada satılıyo daha nerde var bilmiyorum siz bitkisel ürün satan yerlere bi sorun bulamazsanız netten getirtin

Adanada bi abla tavsiye etmişti demekki bu ooo ott aktarlarda bulunuyordur belki eşime soylimde pazartesi alsın bk sofanın nerden geleceği belli olmaz. Allah razi olsun canım ben çok umitliyim her ayin başında :))) şimdide oyleyim bakalım nasil sonuçlanacak. Uzulmuyorum artik yani uzulsemde kendime umut buluyorum sabrediyorum ya hic çocuğum olmazsa diyorum hic olmazsa esimden asla Vazgeçmem Allahım beni esimle imtihan etmesin inşallah zor buldum zor kavustum en büyük mutluluğum sevincm esim o da bana destek oluyo hic çocuğumuz olmazsa olelim mi diyo :) gezer yer içer ayni zamanda derdimize derman ararız diyo

gelisimcii gelisimcii canım yaa kim duygulanmaz ki gerçekten çok güzel bi duygu tabi Allahım işini rast getirsin inşallah yaa bende haziranda 23 olcam eşim 29 yasindaaa :)))
Olacak inanıyorum :anneadayı:aha boyle olcaz sonra bebisler gece bizi uyutmicak bir birimize şikayet edecez :))

aynen öyle her zaman geniş düşünmek lazım hayırlısı ne zaman ise o zaman versin rabbim şöyle düşünelim bizim istediğimiz zaman olmuyosa bebek rabbimin bi bildiği vardır belki sakat olacak allah korusun belki daha fena bi hastalığı olacak ben her ay hasta olunca öyle düşünüyorum ya bu ay olsaydı da hasta olsaydı zamanını yerını saatini rabbim bilir her zaman hayırlısını isteyelim sağlıklı sıhhatli akıllı bize dinimize ve milletimize hayırlı bir evlat versin yüce rabbim

Adanada bi abla tavsiye etmişti demekki bu ooo ott aktarlarda bulunuyordur belki eşime soylimde pazartesi alsın bk sofanın nerden geleceği belli olmaz. Allah razi olsun canım ben çok umitliyim her ayin başında :))) şimdide oyleyim bakalım nasil sonuçlanacak. Uzulmuyorum artik yani uzulsemde kendime umut buluyorum sabrediyorum ya hic çocuğum olmazsa diyorum hic olmazsa esimden asla Vazgeçmem Allahım beni esimle imtihan etmesin inşallah zor buldum zor kavustum en büyük mutluluğum sevincm esim o da bana destek oluyo hic çocuğumuz olmazsa olelim mi diyo :) gezer yer içer ayni zamanda derdimize derman ararız diyo
genelde yetiştiği yer adana yöresi zaten tatlım bence bi dene derim

gelisimcii gelisimcii canım yaa kim duygulanmaz ki gerçekten çok güzel bi duygu tabi Allahım işini rast getirsin inşallah yaa bende haziranda 23 olcam eşim 29 yasindaaa :)))
Olacak inanıyorum :anneadayı:aha boyle olcaz sonra bebisler gece bizi uyutmicak bir birimize şikayet edecez :))
Inşallah canım ne Güzel konuştun. B'nde geçen ay adet zamanım çörekotu bal tarçın karışımını yapmıştım o zaman eşimde sorun olduğunu bilmiyordum öğrenince bıraktık 5 gün falan kullandım ama yumurtalıklarımın büyüdüğünü gerçekten hissediyordum bazen nefes alamıyordum ve karnım şişmişti baya onunlada çok hamile Kalan varmış canım. Tavsiye ediyorum

nazarnur nazarnur amiiinn kuzum amiiin bende hep senin gibi düşünüyorum biz hep hayirlisini istedik belki hayırlı değilmiş ondan olmadi senin dediğinin aynısını dusunuylrum. Hamileliği zir gecen bayanları görüyorum ben asla doguramam hamile kalamam zor gecicek Allah biliyor ya canım çok tatlı tabi herkesin öyle ama ben çok nazluyim yaa :)) sanki doguramicakmisim gibi

nazarnur nazarnur amiiinn kuzum amiiin bende hep senin gibi düşünüyorum biz hep hayirlisini istedik belki hayırlı değilmiş ondan olmadi senin dediğinin aynısını dusunuylrum. Hamileliği zir gecen bayanları görüyorum ben asla doguramam hamile kalamam zor gecicek Allah biliyor ya canım çok tatlı tabi herkesin öyle ama ben çok nazluyim yaa :)) sanki doguramicakmisim gibi
bende çok bebiş istememe rağmen doğumdan çok tırsıyorum :)))) bi hamile kalıyım da mecbur öylede doğacak cocuk böylede doğacak ama fena tırsıyorum:)))))

gelisimcii gelisimcii canım ben perşembe günü doktordaydim adetimin 7 ci günüydü yumurta takibi yapıldı doktor en büyüğü 11 mm olmuştu yumurtamin çok sayıda yumurtlamissin dedi sol tarafındaki kasigim hala ağrıyo ve hala leke görüyorum. Buyur mu daha sence :) pazartesi de gidecem bakalim

gelisimcii gelisimcii canım ben perşembe günü doktordaydim adetimin 7 ci günüydü yumurta takibi yapıldı doktor en büyüğü 11 mm olmuştu yumurtamin çok sayıda yumurtlamissin dedi sol tarafındaki kasigim hala ağrıyo ve hala leke görüyorum. Buyur mu daha sence :) pazartesi de gidecem bakalim
Büyür canım zaten o ağrılar yumurtaların Büyüyüp çoğaldığı için ağrı yapıyor. İçini ferah tut inşallah güzel haberlerini alıcaz. Böyle durumlarda beklemek çok zor oluyor. Benimde adetime 11 gün kaldı zaman hiç geçmiyor

bende çok bebiş istememe rağmen doğumdan çok tırsıyorum :)))) bi hamile kalıyım da mecbur öylede doğacak cocuk böylede doğacak ama fena tırsıyorum:)))))

Yaaa bak istee cok korkuyorum vallah :))) ya bebek içimde kalır buyur ya doğumda olurum vasiyetimi hazirlarimn bendembende :) Allahım ya daha hamile değiliz doğumu düşünüyoruz bide normal doğum istiyorum :))))) ekliyim dedim:)))

gelisimcii gelisimcii inşallah hamilesindir yaaa dua edeyim durun burda yazan herkes hamile olur da haberini verir inşallah Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin canım haber ver ya senden çok heycanlandim. Ovulasyon testleri aldım bide tlfnuma takvimim diye program indirdim onlara bakım degerlendiricem :))

kız öyle düşünme:KK20: rabbim o canı rahmimize verirse doğum kolaylığını da verir ölüm filan deme öyle seyler sey düşün bak doğumdan sonra ilk kucağına alışını:) ilk emzirmeni:) ben rabbim nasip ederse doğum fotoğrafçısı istiyorum doğumdan çıkar çıkmaz ilk hallerimizi çektirecem süslü giysiler alcam bebişime :) ben de normal doğum istiyorum:anneadayı::KK46:

kız öyle düşünme:KK20: rabbim o canı rahmimize verirse doğum kolaylığını da verir ölüm filan deme öyle seyler sey düşün bak doğumdan sonra ilk kucağına alışını:) ilk emzirmeni:) ben rabbim nasip ederse doğum fotoğrafçısı istiyorum doğumdan çıkar çıkmaz ilk hallerimizi çektirecem süslü giysiler alcam bebişime :) ben de normal doğum istiyorum:anneadayı::KK46:

Ayyy Allahım nasip etsin inşallah kız ne guzrl kendimi avutuyodum :)) Allahım nasip etsin de eslerimiz baba bizde en mutlu anneler olsak insallah. Normal doğum olsun da goreyim yavrumu istiyorum. firdevscansu firdevscansu 'nun bir hayali var çok etkilendim bende öyle yapmak istiyorum. Hamile olduğunu duyduğu an bi tane bebek ayakkabısı alicakmis hediye paketi yapicakmis esi gelmeden yemek süsler falan yapicakmis coook etkilendim bende boyle olsun istiyorum :oops::KK51:

Back
X