• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

:KK45:
İlk defa duydum canım inşallah ise yarar da bizede onerirsin. beklenen adet tarihin ne zaman canım?
ayy inşallah yarasında önermez miyim .. adet tarihimi bu ay hesaplamıyorum aklıma geldikçe unutmaya çalışıyorummmm :KK47::KK47: bu ay hesap kitap yok diye söz verdik eşimle ama 7 mayısta yumurta kontrolüm var o zaman belli olur

:KK45:
ayy inşallah yarasında önermez miyim .. adet tarihimi bu ay hesaplamıyorum aklıma geldikçe unutmaya çalışıyorummmm :KK47::KK47: bu ay hesap kitap yok diye söz verdik eşimle ama 7 mayısta yumurta kontrolüm var o zaman belli olur

Ahhh keşke bizde hiç takiptakip etmwsek yaaaa :( ama aklımızdan cikaramaiyoruz. İnsaah adet olmasında hamile kalirsin. firdevscansu firdevscansu canimda hamile kalır insallaj

Merhaba Arkadaşlar:KK24:

Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.

Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.:KK74:

bende 21 yaşında evlendim şuan 29 yaşındayım ve hala çocuğum yok, tüp bebek tedavisine başladım geçen hafta yumurtalarım toplandı ama vücudum su topladığı için transferi hazirana ertelediler, umarım tutarda çocuk sahibi olanlardan olurum

bende 21 yaşında evlendim şuan 29 yaşındayım ve hala çocuğum yok, tüp bebek tedavisine başladım geçen hafta yumurtalarım toplandı ama vücudum su topladığı için transferi hazirana ertelediler, umarım tutarda çocuk sahibi olanlardan olurum
:( canım ablam ya Allahım umuduna mucize versin en kısa zamanda inşallah tutarda ikiz bebegin olur inşallah bizimle de paylasirsin :)

amin inşallah. Ama bu topigi açtım ki hem beraber bildiklerinizi paylaşalım hemde destek olum motive edelim üzülme yoook.. :cool:

yoook üzülmüyorum bi umudum var çok şükür mutlu olmak için yumurtalarım sağlıklı bi şekilde dölleniyormuş, yarın donduracaklar galiba 5. gün oluyor. gayet umutlu ve mutluyum

Ben iki ay sonra 4 yıl olcak evleneli. Başından beri istiyoruz. Şimdiye kadar çok şey yaptım. Tahlillerimiz temiz birşey çıkmıyor adetim çok düzenli ilk defa bu ay gecikti. İki defa klomen kullandım iki defa çatlatmak iğnesi ne kadar ot varsa yedirip icirdiler bana yetmemiş gibi göbekten belden anliyan kadınlar göbeğinin düşüp dusmedigine baktılar kaç sefer hemde. Bu ay saf ari sütü kullandım bi tane ot var onun ne olduğunu bilmiyorum onu kullanıyor her gece yatmadan. Esim keçi boynuzu pekmezi, ari sütü bal poleni kullanıyor. Ovulasyon testinede başladım yarinda soğan kurune başlıcam sonra incir kuru yapcam. Hatırlamadığıım daha çok şey var :)))
:-)) ohh maşllhh. Ne çok bildiğin şy varmş. Bnde kendime çok şey yapar derdim..
inşllh şifa olur buay.. Maneviyat olarak yaptığın bişyler var mı. O da onmli

Evt canım o da çok uzuluyo ablam 24 yasında 7 yıllık evli onunda çocuğu olmuyo bir suru sorunu vad ondada esindede. Annem çok korkuyor benimde olmicak diye ondan baskı yapio ama takmiyorum daha :)). Canım bu aydır yeni bi doktora başladık yumurta takibine aldı aşılama istedik pazartesi tekrar gidecem bakalım ne dicek:))
ayy inşllh şifa olur bu ay hepimize.. Benm bat 12 mayıs. Bu aydan umidim kalmadk. Artık diğer aya bakalım

6 aydır düşünüyoruz biz canım ama eşimde sorun var o yüzden tüp bebek dedi doktor bu ay adet olunca tekrar gidicez kontroller yeniden yapılacak bende muane olucam ona göre başlanacak

Yok canım eşimin değerleri çok düşük 2 milyon spermi var ve hareketliliğide aynı şekilde düşük. Küçükken fıtık ameliyat-ı olmuş ve sperm borularını bağlamışlar. Sperm üretimi var ama borular kapalı olduğu için gelmiyormuş
aaa ne ilginç şeyler var. O zamb tup bebk yapın vakşt kaybı olmasın,.. Ya bşy merak ediyorum tup bebek ucretsiz mi devlet karşılıo mu

Yok canım ücretli. Devletten rapor alırsan ama Ücret Baya düşüyormuş rapor almakta çok zormuş galiba Şartları falan da varmış ayrıca devlette yaptıranlar pek memnun değiller bu süreçte doktorun çalışanların ilgisi çok önemli o yüzden özeli tercih ediceZ biz. Peki siz ne kadar süredir istiyorsunuz herhangi bi sorununuz varmı

Yok canım ücretli. Devletten rapor alırsan ama Ücret Baya düşüyormuş rapor almakta çok zormuş galiba Şartları falan da varmış ayrıca devlette yaptıranlar pek memnun değiller bu süreçte doktorun çalışanların ilgisi çok önemli o yüzden özeli tercih ediceZ biz. Peki siz ne kadar süredir istiyorsunuz herhangi bi sorununuz varmı
bn duşuk yaptım2 kere. Son duşuk 5 ay once oldu hiç korunmadm. Ona rağmn bişy yok. Hemn olsun istiyorum :( offf. Ozelde ucret ne kadar canm. Bilgi verir misin

Back
X