• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19.06.2010 K.Çamlıca Dİlek Restaurant Resimli...

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dolly5

Ziyaretçi
kızlar bu mekanda 19.06.2010 tarihi için dün sözleşme yaptık. resimlere bakabilirsiniz. anadolu yakası çamlıcadadır. sizlerede fikir olabilir. fikri olanlarda burda paylaşırsa çok sewinirim. :asigim:kaydirigubbakcemile4

Eklentiler

• $giris.jpg
    $giris.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 567
  • $d1.jpg
    $d1.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 1.041
  • $dilek.jpg
    $dilek.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 1.820
  • $untitled.jpg
    $untitled.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 490
sanırım küçük çamlıcada bi buraya gitmedim diğerlerinin hepsine gittm. ama burasıda güzel gözüküyor. allah mesud etsin.

kaç kişilik ttuttunuz?

sanırım küçük çamlıcada bi buraya gitmedim diğerlerinin hepsine gittm. ama burasıda güzel gözüküyor. allah mesud etsin.

kaç kişilik ttuttunuz?

350 kişilk canım.3 salondan oluşuyor bu mekan. sarı resimli salon zemin kat , lila renkli olan salon en büyüğü 500 kişilik artı balkonu var ( bizimki bu ) birde teras kat var.

camlıcanın manzarası harikadır , gönlündeki gibi bir dügün olur insallah.

350 kişilk canım.3 salondan oluşuyor bu mekan. sarı resimli salon zemin kat , lila renkli olan salon en büyüğü 500 kişilik artı balkonu var ( bizimki bu ) birde teras kat var.

hımm sizin kat en güzeliymiş yawkaydirigubbakcemile3
sorması ayıp ne kadar fiyatları?

Tek kelimeyle harika bir mekan güzel seçim.
Şimdiden mutluluklar umarım herşey gönlünce olur opuyorumnanaktan

dolly5 bu belirttiğiniz fiyatın içine neler dahildir acaba öğrenebilirmiyiz?

dolly5 bu belirttiğiniz fiyatın içine neler dahildir acaba öğrenebilirmiyiz?

canım , 350 kişi , canlı müzik , pasta,kuru pasta+sınırsız içecek , ordövr tabağı ( mini pizza , sigara böreği,zeytinyaglılar vs.vs.vs.vs) , masa ve sandalye giydirme.

canım , 350 kişi , canlı müzik , pasta,kuru pasta+sınırsız içecek , ordövr tabağı ( mini pizza , sigara böreği,zeytinyaglılar vs.vs.vs.vs) , masa ve sandalye giydirme.

teşekkür ederim merak ediyodum:))
ve bence bu fiyata çok iyi çokta hoş bir mekan çok beğendim,
super bir seçim olmuş.
şimdiden mutluluklar dilerim herşey istediğin gibi olur inşaallah.

teşekkür ederim merak ediyodum:))
ve bence bu fiyata çok iyi çokta hoş bir mekan çok beğendim,
super bir seçim olmuş.
şimdiden mutluluklar dilerim herşey istediğin gibi olur inşaallah.

amin canım

çok hoş manzaraa. evliliğin de bu salon gibi,, rüya gibi olsun inşallah.

selam.. Öncelikle hayırlısı olsun. biz de kasım ayına sözleşme yapacağız. Nişanlımla mekanı gittik, gördük beğendik ama benim gelin olarak bir takım soru işaretlerim var. Öncelikle müzik canlı müzik olacak ama nasıl?üzerinden zaman geçince insanlar ne yemeği ne de mekanı hatırlıyor, akılda kalan ne kadar eğlendiklerini. müzik nasıldı?klasik düğün salonu müziği miydi? bir de organizasyonundan memnun kaldınız mı? beni aydınlatırsanız çok sevinirim. en azından geceleri uyuyabilirim:) şimdiden teşekkürler.

ya merhabalar
aysun ben eylül 23 2012 de düğün yapmayı düşünüyoruz
ben bu çamlıca dilek restoranın hayranıyım teras katı manzarası çok hoşuma gidiyor
sadece mekanı tutmak istiyorum umarım fiyat düşüktür ve rahatlıkla şu işin içinden çıkarız :18:

kızlar bu mekanda 19.06.2010 tarihi için dün sözleşme yaptık. resimlere bakabilirsiniz. anadolu yakası çamlıcadadır. sizlerede fikir olabilir. fikri olanlarda burda paylaşırsa çok sewinirim. :asigim:kaydirigubbakcemile4

Merhabalar,

Benimde bir çok arkadaşım KÜÇÜK ÇAMLICA DİLEK RESTAURANT TA düğün yaptı ve İNANILMAZZZ memnun kaldılar , bir kere hizmet çok iyi temizlik ve hijyene çok değer veriyorlar, mutfak kuralları çok başarılı , yan taraftakİ mekanlara nazaran o bölgede gittiğim en iyi düğün yerlerinden birinin Dilek Restaurant olduğunu düşünüyorum,
Her şeyin başında kişiye ve isteklere çok değer veriyorlar, buda sanırım bu özel anlarda kişiyi çok çok özel hissettiriyor..:nazar::nazar:
Şiddetle Tavsiye ediyorum,,,,,

Back