Maşşallaahh cok cok güzell Allahım Tamamına erdirir inş huzurla. Benimde 19.05.2013 de istemem ve sözüm oldu kızmetse eylül de nişanım olucak ve nişanlık için düşündüğüm renk senin nişanlığın. :) tabi kısmet olursa
Hayırlı uğurrlu olsunn
Çok güzel olmuşsunn maşallahh sana prensesler gibisin
Yüzünü görünce daha bi begendimm
Rabbim ağız tadı versinn, bi ömür hep mutlu olun inşallahh
Benimde artık kısmet olursa 1 aydan az kaldı nişanıma inşallah güzel geçer
Düğünün nezaman
Yorumun beni çok mutlu etti canım, beğenmene gerçekten çok sevindim
Güzel duaların için kocaman bi AMİN diyorum
Hiç gelmicek sanıyor insan sabırsızlanıyor o gün bütün gözler üzerinde, sevdiğin ise hemen yanıbaşında bütün insanlar sizin için toplanmış
İnanki çok güzel duygu bunlar... seninde güzel bir gelin olacağından adım gibi eminim
Düğün tarihimizde belli
3 Mayıs 2014 kısmetse
İnşallahh canımm inşallahh şimdiden heycanlarımız, korkularımız başladı ufak tefek inşallah hayırlısıyla anlımızın akıyla hallederiz bu işide
Rabbim yüzümüzü eğdirmesinn
Benimde kısmet olursa 14 haziranda düğünümm
Düğün tarihlerimiz yakınmışşistanbulda mı oturuyorsun, düğününüz orda mı olcak ?
Evet tatlım İstanbul da olucak evimiz, ayrıca yakın zamanlarda yeni gelin olucaz
hatta ramazandan sonra evimizin tadilatına başlıyoruz kısmetse
Bende o zamana kadar ufak ufak kendimi yormadan zora sokmadan bişelerimi alıyım istiyorum işte
KK ayrı bi dünya zaten burayı çook sevdim
ben izmirdeyimm ama olsun yardımlaşırızz
bende ufak tefek başladım çeyizlerimi aldım çok şükür gene eksiklerim var ama şu nişanımızı atlattıktan sonra kısmet olursa beyaz eşyaya girmeyi düşünüyorum
Seninde 2014 Haziran dimi canım,
öyleyse beyaz eşya için azcık erken değil mi sanki
evet 2014 haziran canm ama anca öderim taksitle diye acele ediyorum yoksa ocakta şubattada alsamda olur maddi açıdan çok sıkışmayayım die
Merhaba arkadaşlar
Bende forum takipçisiyim. Nişanım öncesinde neyi nerden yapmam gerekiyor arkadaşlar ne giymiş nerelere gitmişler hepsini elimden geldiğince takip etmeye çalışıyordum...
Ve nihayet bizde nişanlandık hala o gün etkisindeyim o kadar güzel geçti ki... Hiç bi sorun olmadı çok şükür...
O günden bikaç kare paylaşmak istiyorum yorumlarınızı esirgemeyin, iyi yada kötü :)))Eki Görüntüle 724235 Eki Görüntüle 724236 Eki Görüntüle 724237 Eki Görüntüle 724238 Eki Görüntüle 724239 Eki Görüntüle 724240
Her şey çok güzel. Ama o gelinlik değil mi?
Merhaba arkadaşlar
Bende forum takipçisiyim. Nişanım öncesinde neyi nerden yapmam gerekiyor arkadaşlar ne giymiş nerelere gitmişler hepsini elimden geldiğince takip etmeye çalışıyordum...
Ve nihayet bizde nişanlandık hala o gün etkisindeyim o kadar güzel geçti ki... Hiç bi sorun olmadı çok şükür...
O günden bikaç kare paylaşmak istiyorum yorumlarınızı esirgemeyin, iyi yada kötü :)))Eki Görüntüle 724235 Eki Görüntüle 724236 Eki Görüntüle 724237 Eki Görüntüle 724238 Eki Görüntüle 724239 Eki Görüntüle 724240
Teşekkür ederim canım...
Hayır nişanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?