Nişan 19.05.2013 Rabbim ağız tadı ile yaşattı çok şükür... NİŞANIMIZ... resimli...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Teşekkür ederim canım benimmmm

İnşallah istediğin gibi bi gelin olursun

Hayırlı uğurrlu olsunn

Çok güzel olmuşsunn maşallahh sana prensesler gibisin

Yüzünü görünce daha bi begendimm

Rabbim ağız tadı versinn, bi ömür hep mutlu olun inşallahh

Benimde artık kısmet olursa 1 aydan az kaldı nişanıma inşallah güzel geçer

Düğünün nezaman

Yorumun beni çok mutlu etti canım, beğenmene gerçekten çok sevindim
Güzel duaların için kocaman bi AMİN diyorum

Hiç gelmicek sanıyor insan sabırsızlanıyor o gün bütün gözler üzerinde, sevdiğin ise hemen yanıbaşında bütün insanlar sizin için toplanmış

İnanki çok güzel duygu bunlar... seninde güzel bir gelin olacağından adım gibi eminim

Düğün tarihimizde belli

3 Mayıs 2014 kısmetse

İnşallahh canımm inşallahh şimdiden heycanlarımız, korkularımız başladı ufak tefek inşallah hayırlısıyla anlımızın akıyla hallederiz bu işide

Rabbim yüzümüzü eğdirmesinn

Benimde kısmet olursa 14 haziranda düğünümm

Düğün tarihlerimiz yakınmışş istanbulda mı oturuyorsun, düğününüz orda mı olcak ?

Evet tatlım İstanbul da olucak evimiz, ayrıca yakın zamanlarda yeni gelin olucaz

hatta ramazandan sonra evimizin tadilatına başlıyoruz kısmetse

Bende o zamana kadar ufak ufak kendimi yormadan zora sokmadan bişelerimi alıyım istiyorum işte

KK ayrı bi dünya zaten burayı çook sevdim

ben izmirdeyimm ama olsun yardımlaşırızz

bende ufak tefek başladım çeyizlerimi aldım çok şükür gene eksiklerim var ama şu nişanımızı atlattıktan sonra kısmet olursa beyaz eşyaya girmeyi düşünüyorum

inşallahh hakkımızda hayırlısı olur

Son düzenleme:
evet 2014 haziran canm ama anca öderim taksitle diye acele ediyorum yoksa ocakta şubattada alsamda olur maddi açıdan çok sıkışmayayım die

Evet canım mantıklı doğru tespit

Ben henüz mutfak için pek bişe almadığımdan ilk etapta onları düşünüyorum

Bosch'u araştırdım biraz ben, kaliteli olsun istiyorum bakabilirsin boscha

Her şey çok güzel. Ama o gelinlik değil mi?

allah tamamını erdirsin

tatlım hayırlı uğurlu olsun senin nişanın çalgılı mı oldu. benim de nişanım olucak ama mevlütlü yapalım dedik bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…